Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?


sorin npm5La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, s-au facut nominalizari de baieti. Fetele au fost nevoite pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 5 sa aleaga baiatul pe care nu si-l mai doresc pe mai departe in competitie.

Sorin a primit cele mai multe nominalizari, in numar de 10, iar Nicolae a fost votat doar de o singura fata, si anume de Iulia.

Doamna Puia, mama lui Sorin, nemaiaflandu-se in competitie, Sorin se afla acum la un pas de eliminare. El va avea o saptamana la dispozitie, saptamana in care el va trebui sa demonstreze publicului ca merita sa ramana pe mai departe in competitie.

In ultima perioada, Sorin s-a apropiat cel mai mult de Catalina, pe care incearca sa o cunoasca mai bine.

Credeti ca Sorin merita sau nu sa fie eliminat din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

123 comentarii la “Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?”

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 90
    carmen Says:

    da,merita fiinca a vorbit foarte urat despre unele fete si nu vreau sa mai ramana in casa,vreau sa plece sambata viitoare.

  2. 89
    bordeanu valentina Says:

    imi pare rau pt nicolae dar nu el trebuie sa plece ci sorin nu stiu ce cauta acolo nu cred ca a venit pt a se insura are un comportament ce lasa de dorit de ce nu are curaj sa spuna omului in fata si sa i si sustina punctul de vedere vb numai pe la spate, imi pare rau dar cred ca nu a avut cine sa i dea o educatie si el trebuie sa plece imi cer scuze daca am spus ceva jignitor dar asta este adevarul.

  3. 88
    Florentina Says:

    Valentina este preferata mea si cred ca s-ar potrivi cu Nicusor.

  4. 87
    Alina Says:

    Eu cred ca Nicusor ar trebui sa ramana in competitie.
    Elena si Alin sunt preferati mei,si cred ca se iubesc foarte mult.

  5. 86
    Alina Says:

    E

  6. 85
    negreanca Says:

    ti i s a dat o sansa mare baiatu si nu ai profitat de ea pacat dar nu e de mirare ce se naste din pisica de puia tot soareci mananca

  7. 84
    ille amalia Says:

    pacat de tine ca te-ai imprietenit cu monstru ala de costi ,numai prosti faci in compania lui ,ti-ai stricat toata imaginea si acum trebuie sa suporti consecintele

  8. 83
    lara Says:

    2 MITOCANI acesti SORIN si COSTI, lipsiti de educatie si de bun simt. De fapt ei sunt complexati ca nicio fata nu ii vor ca si parteneri. Pai daca s/ar uita in oglinda amandoi si s/ar studia bine ar vedea ca sunt departe de fetele din concurs, care sunt niste finute si frumoase. Pe langa faptul ca arata fizic cum arata mai au si un limbaj vulgar si neadecvat pentru o emisiune televizata. Ei ar fi trebuie sa pariticipe la un show gen “La coada vacii” ca li s/ar potivi de minune. RUSINE sa va fi SORIN si COSTI.

  9. 82
    diana Says:

    sorin este un baiat foarte simpatik chiar il apreciez foate mult:*:*:fi tare sorin !!

  10. 81
    roxxycutza Says:

    sorin cap de p…la duca-se dracu acasa. se crede cel mai superior din toata competitia,dar e un lab*giu care nu stiu ce dr*cu a cautat sa intre in casa. asta nu e om de insuratoare. e un obraznik si un nesimtit la fel ca masa si taksu. o familie de needucati. imi cer scuze pt limbaj,dar ceea ce a facut in seara asta m-a scos din sarite. cum raspunde si cum crede el ca daca spune _am gresit asta este_ a rezolvat toate problemele. sa fim seriosi!!!!

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free