Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?


sorin npm5La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, s-au facut nominalizari de baieti. Fetele au fost nevoite pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 5 sa aleaga baiatul pe care nu si-l mai doresc pe mai departe in competitie.

Sorin a primit cele mai multe nominalizari, in numar de 10, iar Nicolae a fost votat doar de o singura fata, si anume de Iulia.

Doamna Puia, mama lui Sorin, nemaiaflandu-se in competitie, Sorin se afla acum la un pas de eliminare. El va avea o saptamana la dispozitie, saptamana in care el va trebui sa demonstreze publicului ca merita sa ramana pe mai departe in competitie.

In ultima perioada, Sorin s-a apropiat cel mai mult de Catalina, pe care incearca sa o cunoasca mai bine.

Credeti ca Sorin merita sau nu sa fie eliminat din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

123 comentarii la “Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?”

Pages: [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 123
    stela Says:

    andreeasi edina sunteti cele mai tare succese in continuare

  2. 122
    petronela Says:

    SORIN SI CU MAMASA SUNT NISTE TARANI ANALFABETII.LOCUL LUI E AFARA NU IN CASA NORA PT MAMA DESCALIFICATIL SI PE EL DI MOTIV CA E TOROMAC RAU.NU INTELEG CE CAUTA EL ACOLO DE UNDE LATI LUAT DE LA COADA VACII.SORINE ESTI CEL MAI DOBITOC OM DE PE FATA PAMANTULUI IAR PUIA E O MAHALAGIOAICA.

  3. 121
    VULPOIUL2008 Says:

    Acest Sorin impreuna cu mama sa Puia sunt de fapt niste TIGANI ordinari care sunt de scuipat in gura.Ar fi bine ca acest Sorin sa fie domolit cumva iar masa sa nu mai fie sunata.Din afara se vede ca un numar de circ care ofera circ de catre o familie de TIGANI.Ma opresc aici caci m-a enervat RAU de tot aceasta interventie a tigancei PUIA ca sa-si apere puradelul nesimtit si nescolit. Raspuns; DA,Sorin trebuie eliminat !

Pages: [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free