Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?


sorin npm5La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, s-au facut nominalizari de baieti. Fetele au fost nevoite pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 5 sa aleaga baiatul pe care nu si-l mai doresc pe mai departe in competitie.

Sorin a primit cele mai multe nominalizari, in numar de 10, iar Nicolae a fost votat doar de o singura fata, si anume de Iulia.

Doamna Puia, mama lui Sorin, nemaiaflandu-se in competitie, Sorin se afla acum la un pas de eliminare. El va avea o saptamana la dispozitie, saptamana in care el va trebui sa demonstreze publicului ca merita sa ramana pe mai departe in competitie.

In ultima perioada, Sorin s-a apropiat cel mai mult de Catalina, pe care incearca sa o cunoasca mai bine.

Credeti ca Sorin merita sau nu sa fie eliminat din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

123 comentarii la “Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?”

Pages: « 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

 1. 110
  dana Says:

  sa fie dat afara nu merita sa ramana e un badaran

 2. 109
  catalin Says:

  cel mai multa

 3. 108
  catalin Says:

  DAAAAAAAAAAAAAAAA

 4. 107
  mike Says:

  Baiatul asta e mare figura ….E tare de tot,e Funny rau……Un flacau tinut sub papuc de parinti prea mult ….Oricum in competitia asta ,numai fete de tot rahatu’,se cred f.frumoase….Eu as fi facut in continuare misto de ele,dar finutz ,nu asa grosolan ……sa fie un pic mai “smecherash”….

 5. 106
  anisoara Says:

  nu cred ca veti fi un cuplu cu catalina. doar amici.

 6. 105
  eu Says:

  vai de capul tau,ce naste din pisica soarece mananca,cum??? te\au selectionat la casting,sau vazand\o pe mama\ta,ce au zis cei de la preselectie,e buna k ne face rating.Asa oameni,nu iz pt un asa concurs.Pacat k se face atata tevatura pt preselectie,si la intrarea in concurs SURPRIZEEEEEEE.

 7. 104
  any1960 Says:

  esti mai frumos cind zimbesti.reting faci mult .bravo .

 8. 103
  ema Says:

  Se lupta singur cu o haita de catele ,ca fete nu la pot numi. Toate fara parteneri fac numai figuri si stramba din nas pa ele nu se vad, niste toante.Numai la maritat nu au venit….SA NU FIE ELIMINAT ESTE PREA DESTEPT PENTRU PROASTELE DIN CASA …FETELE SA FIE ELIMINATE SI ADUSE ALTE FETE DIN AFARA care sa aprecieze baieti ramasi in casa.Sorin,Nicusor,Andrei,Costel si ioan sunt super baieti.Alin si Valentin doi pampalai lesinati dupa bani.

 9. 102
  dana Says:

  cele care nu lau votat merita ce primesc de la el mai ales cei care au fost la casting…da-leo tata in freza date si la gabi ca merita ca numai scandalu stie sa-l promoveze

 10. 101
  buna Says:

  sa nu fie eliminat sa le-o TRAGA CELOR CARE LAU BAGAT IN CASA are dreptate numai SCANDALU E PROMOVAT

Pages: « 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free