Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?


sorin npm5La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, s-au facut nominalizari de baieti. Fetele au fost nevoite pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 5 sa aleaga baiatul pe care nu si-l mai doresc pe mai departe in competitie.

Sorin a primit cele mai multe nominalizari, in numar de 10, iar Nicolae a fost votat doar de o singura fata, si anume de Iulia.

Doamna Puia, mama lui Sorin, nemaiaflandu-se in competitie, Sorin se afla acum la un pas de eliminare. El va avea o saptamana la dispozitie, saptamana in care el va trebui sa demonstreze publicului ca merita sa ramana pe mai departe in competitie.

In ultima perioada, Sorin s-a apropiat cel mai mult de Catalina, pe care incearca sa o cunoasca mai bine.

Credeti ca Sorin merita sau nu sa fie eliminat din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

123 comentarii la “Merita Sorin sa fie eliminat din competitia NPM5?”

Pages: « 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 100
    vasi Says:

    asta a gresit emisiunea mai avea putin si o lua pe GABI LA p…………………………..la da foarte bine ca si i-a a fost la CASTING se vede ce PAN*RAME AU BAGAT IN CASA si inca mai insista la CATALINA sa faca cuplu ..cu cine SORICEL si COTIPURCEL ce moaca are si ala…XXLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

  2. 99
    da Says:

    bravo tata mai era putin si o luia si pe GABRIELA la >>>>p,,,,,,LAAAAAAAAAAAAAAAAAA asta meritati dk bagati in casa tot felu de PAN*RAMEEEEEEEEEEEEEEEEE gen sorin costi brandusa silvia alexandra veronica..???

  3. 98
    tiki -taka Says:

    ce fata de rahat au bagat atia in casa

  4. 97
    marty Says:

    sa fie eliminat cit mai repede ,e un badaran

  5. 96
    blondy Says:

    nu merita Sorin sa fie eliminat pt ca spune tot ce gandeste!bravo lui!

  6. 95
    ema Says:

    Sorin a fost nervos din cauza la fete ,pentru ca l-au refuzat mereu mereu….este un baiat bun, nu merita sa fie eliminat.

  7. 94
    negreanca Says:

    daca nu ar barfii mai rau ca o femeie si daca nu ar folosi cuvinte atat de murdare ar fii ok

  8. 93
    rodika Says:

    PAREREA MEA E CA ACEST BAIAT NU MERITA AN ACEASTA COMPETITIE EL AR TREBUI SA SE IA DE MANA CU MAICASA CA E INDIGOUL EI………….LASA MULTE DE GANDIT

  9. 92
    ema Says:

    Nu merita sa fie eliminat ,fetele sunt prea increzute si cred ca locul lor este afara sa caute barbati maturi si cu bani .In casa sunt baieti tineri….care sunt ok.Sorin este un baiat bun.

  10. 91
    georgiana88 Says:

    Sorin nu mai are ce cauta in aceasta competitie la cum a vorbit despre unele fete, nu cred ca va mai vrea vre-o fata sa faca cuplu cu el.

Pages: « 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free