Doamna Maria – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)


maria npm5Doamna Maria a obtinut pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 5, cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel ia a obtinut titlul de Mama Saptamanii in Casa Rozelor.

Doamna Maria si Nicolae, fiul acesteia, au avut doar o singura nominalizare spre eliminare, din partea Iuliei.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Maria a iesit Mama Saptamanii? Credeti ca isi merita titlul?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    marie saiss Says:

    este o femeie proasta care gandeste prost si nici nu stie sa se sxprime este jalnica dece nu nominalizeaza fetele duoa comportamentul si calitatile fiecareea atunci ce sa mai faca fetele sa impresioneze si sa se remarce…..virsta decand asta a devenit un defect demn de sanctionat? este sbsurd moderatoarea tace cand trebuie sa vorbeasca si vorbeste mult si prost atunci cand trebui sa taca madam maria cred ca ar trebui sa mesrga acasa cu feciorul ei care este antipatic si libidinos si apoi sa se uite la fete inafara de vulgara de valentina …sunt finute si scolite cum sa le placa de nicolaie?

  2. 9
    sonia Says:

    Da isi merita titlul. Nu este invidioasa. O vedem asa pentru ca dace si ea tot ce poate pentru copilul sau. Fara lamentari: este o femeie vaduva, si-a crescut din greu copiii, la urma-urmei scopul scuza mijloacele. Bafta Maria!

  3. 8
    Meri Says:

    Lacrimioara esti Diana de la NPM 4 ? ce cupluri, ei se iubesc se gasesc si afara sa le dam o sansa si celorlalti ,

  4. 7
    alina Says:

    penibil ce sa mai spun….o invidioasa si o ipocrita…nu recunoaste nimic din ce spune intr-una o da ca ii gluma…sa vezi acum ce plina e de ea ca a iesit mama saptamanii.nici cu un rahat nu ai sa ii mai ajungi pe la nas..imi doresc si sper sa fie prima si ultima oara cand a iesit mama saptamanii si sa iasa cat mai curand din casa sa nu o mai vad..vai cat e de bucuroasa cand o lauda cineva dar cand nu se supara de numa parca toata lumea ar fi obligata sa il placa pe feciorsu..o fi el cuminte,bun dar daca fizicul lui nu atrage pe nimeni ce poti sa faci…si nu mai poate ea ca,cuplurile se pot cunoaste si afara dar ce feciorsu nu poate cunoaste o fata si afara din contra dupa telefoanele care au fost date in direct sunt sigura ca are mai multe sanse sa cunoasca o fata pe masura lui

  5. 6
    AndyGirl Says:

    Sper sa aiba si Nicusor noroc in dragoste…nush dc nimeni nu-l vrea..eu cred ka e un baiat extraordinar,e singurul kare nu se da mare,nu vb urat si nu jigneste dintre baieti!!!!!!Ar trebui sa i se dea si lui o sansa

  6. 5
    Ediii Says:

    Dmna maria S*CK si fisu nicusor ala =)) la fel… doi ratati ..
    de cand era Daiana sa fie eliminaata din cauza ei , imi venea s-o dau cu capu de peritii si s.o scuip in ochii + ca nu recunoaste dece face anumite nominalizarii de Daiana nu a nominalizat-o din cauza ca era ceea mai mica [+ ca Mihaela era ceea mai mica] a nominalizat-o ca a sustinut si a fost sincera ca nu e atrasa de onanistul ala imputit de Nicursor… si nesimtitele alea au sarit cu gura “Ca vai doamne… cand au afirmat ele..” , Draga mihaela, draga daniela , draga valentina, draga adelina ati avut ocazia toate sa formati un cuplu cu prostul de Nicusor , dc nu ati facut-o? SUNTETI FALSE , PROASTE SI VAI DE VOIIII.
    Si cand i.a zis lui Valentin ca daca stie cei in sufletul ei…Poi stiu eu ce este INVIDIE ASTA ESTEEEEEE, mars madame acasa cu tot cu prostul ala de nicusor=)).. onanist de 28 de aniiiii
    + ca nu recuunoaste ce zice in materiale , faza cu iulia trage la pipa s.a dat si madama nu recunoaste ca vai ea incearca sa fie o mama model … si barfeste toate fetele si moare de invidie ca fisu zic toate ca e un prost =)). Poi fisu nu are absolut nimic atragator…, are 28 de ani, trebuia deja sa aiba o relatie serioasa… nu mai mentionam faptul ca aspectul fizic este oribilll….
    Acum sunt oarecum linistit ca Daiana a scapat de nenorocita asta la nominalizari a nominalizat-o a fost votata sa ramana si gata .. si acum NUJTIU CE OAMENI PROSTI AU VOTAT-O MAMA SAPTAMANII.. si o sa arunce in cupluri .. mie mila de fetele care urmeaza pe lista ei…
    MARS MADAME ACASA CU TOT CU FITU!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 4
    lacrimioara Says:

    poate acum,fiind si ea mama saptamanii,s-o lase mai moale cu invidia,si sa nominalizeze fetele in modul cel mai corect,mai ales dupa ce, cele patru cupluri s-au logodit,sa se puna si ea in pielea celorlalti.

  8. 3
    gaby Says:

    Da consider ca isi merita titlul de Mama Saptamanii ca si oricare concurenta din casa.Chiar daca Nicusor nu are un cuplu merita sa ramana in casa iar dna. Maria sper sa mai iasa Mama Saptamanii.

  9. 2
    carmen Says:

    Doamna Maria merita demult acest titlu! este o femeie deosebita cum de altfel este si fiul dumneaiei!

  10. 1
    Meri Says:

    da isi merita titlul, asa concurenti trebuie in casa. Nu mame care nu spun nimic, de ex. d-na Elena sau Nicolita .

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free