Doamna Maria – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)


maria npm5Doamna Maria a obtinut pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 5, cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel ia a obtinut titlul de Mama Saptamanii in Casa Rozelor.

Doamna Maria si Nicolae, fiul acesteia, au avut doar o singura nominalizare spre eliminare, din partea Iuliei.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Maria a iesit Mama Saptamanii? Credeti ca isi merita titlul?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (13.11.2010)”

  1. 1
    Meri Says:

    da isi merita titlul, asa concurenti trebuie in casa. Nu mame care nu spun nimic, de ex. d-na Elena sau Nicolita .

  2. 2
    carmen Says:

    Doamna Maria merita demult acest titlu! este o femeie deosebita cum de altfel este si fiul dumneaiei!

  3. 3
    gaby Says:

    Da consider ca isi merita titlul de Mama Saptamanii ca si oricare concurenta din casa.Chiar daca Nicusor nu are un cuplu merita sa ramana in casa iar dna. Maria sper sa mai iasa Mama Saptamanii.

  4. 4
    lacrimioara Says:

    poate acum,fiind si ea mama saptamanii,s-o lase mai moale cu invidia,si sa nominalizeze fetele in modul cel mai corect,mai ales dupa ce, cele patru cupluri s-au logodit,sa se puna si ea in pielea celorlalti.

  5. 5
    Ediii Says:

    Dmna maria S*CK si fisu nicusor ala =)) la fel… doi ratati ..
    de cand era Daiana sa fie eliminaata din cauza ei , imi venea s-o dau cu capu de peritii si s.o scuip in ochii + ca nu recunoaste dece face anumite nominalizarii de Daiana nu a nominalizat-o din cauza ca era ceea mai mica [+ ca Mihaela era ceea mai mica] a nominalizat-o ca a sustinut si a fost sincera ca nu e atrasa de onanistul ala imputit de Nicursor… si nesimtitele alea au sarit cu gura “Ca vai doamne… cand au afirmat ele..” , Draga mihaela, draga daniela , draga valentina, draga adelina ati avut ocazia toate sa formati un cuplu cu prostul de Nicusor , dc nu ati facut-o? SUNTETI FALSE , PROASTE SI VAI DE VOIIII.
    Si cand i.a zis lui Valentin ca daca stie cei in sufletul ei…Poi stiu eu ce este INVIDIE ASTA ESTEEEEEE, mars madame acasa cu tot cu prostul ala de nicusor=)).. onanist de 28 de aniiiii
    + ca nu recuunoaste ce zice in materiale , faza cu iulia trage la pipa s.a dat si madama nu recunoaste ca vai ea incearca sa fie o mama model … si barfeste toate fetele si moare de invidie ca fisu zic toate ca e un prost =)). Poi fisu nu are absolut nimic atragator…, are 28 de ani, trebuia deja sa aiba o relatie serioasa… nu mai mentionam faptul ca aspectul fizic este oribilll….
    Acum sunt oarecum linistit ca Daiana a scapat de nenorocita asta la nominalizari a nominalizat-o a fost votata sa ramana si gata .. si acum NUJTIU CE OAMENI PROSTI AU VOTAT-O MAMA SAPTAMANII.. si o sa arunce in cupluri .. mie mila de fetele care urmeaza pe lista ei…
    MARS MADAME ACASA CU TOT CU FITU!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 6
    AndyGirl Says:

    Sper sa aiba si Nicusor noroc in dragoste…nush dc nimeni nu-l vrea..eu cred ka e un baiat extraordinar,e singurul kare nu se da mare,nu vb urat si nu jigneste dintre baieti!!!!!!Ar trebui sa i se dea si lui o sansa

  7. 7
    alina Says:

    penibil ce sa mai spun….o invidioasa si o ipocrita…nu recunoaste nimic din ce spune intr-una o da ca ii gluma…sa vezi acum ce plina e de ea ca a iesit mama saptamanii.nici cu un rahat nu ai sa ii mai ajungi pe la nas..imi doresc si sper sa fie prima si ultima oara cand a iesit mama saptamanii si sa iasa cat mai curand din casa sa nu o mai vad..vai cat e de bucuroasa cand o lauda cineva dar cand nu se supara de numa parca toata lumea ar fi obligata sa il placa pe feciorsu..o fi el cuminte,bun dar daca fizicul lui nu atrage pe nimeni ce poti sa faci…si nu mai poate ea ca,cuplurile se pot cunoaste si afara dar ce feciorsu nu poate cunoaste o fata si afara din contra dupa telefoanele care au fost date in direct sunt sigura ca are mai multe sanse sa cunoasca o fata pe masura lui

  8. 8
    Meri Says:

    Lacrimioara esti Diana de la NPM 4 ? ce cupluri, ei se iubesc se gasesc si afara sa le dam o sansa si celorlalti ,

  9. 9
    sonia Says:

    Da isi merita titlul. Nu este invidioasa. O vedem asa pentru ca dace si ea tot ce poate pentru copilul sau. Fara lamentari: este o femeie vaduva, si-a crescut din greu copiii, la urma-urmei scopul scuza mijloacele. Bafta Maria!

  10. 10
    marie saiss Says:

    este o femeie proasta care gandeste prost si nici nu stie sa se sxprime este jalnica dece nu nominalizeaza fetele duoa comportamentul si calitatile fiecareea atunci ce sa mai faca fetele sa impresioneze si sa se remarce…..virsta decand asta a devenit un defect demn de sanctionat? este sbsurd moderatoarea tace cand trebuie sa vorbeasca si vorbeste mult si prost atunci cand trebui sa taca madam maria cred ca ar trebui sa mesrga acasa cu feciorul ei care este antipatic si libidinos si apoi sa se uite la fete inafara de vulgara de valentina …sunt finute si scolite cum sa le placa de nicolaie?

  11. 11
    Maria Says:

    cred ca nu a votato nimeni pr dna Maria.
    este numita din burta de kanal D
    rusine

  12. 12
    maria Says:

    mie ami place doamna maria ma bucur ptr ea ca a iesit mama saptamanii in sfarsit ma saturasem de hoata aia de mara care e o penibila.este si ce a mai harnica din casa si ce a mai obiectiva,nu e prefacuta ca mara si bunica.

  13. 13
    maria Says:

    bravo ptr doamna maria in sfarsit se face dreptate si a iesit mama saptamani,mara si bunica nu au nici un merit sa iasa pe cand doamna maria e harnica si cinstita

  14. 14
    bibi Says:

    este o dusmanoasa de felu’ cum le voteaza pe fete

  15. 15
    andrei Says:

    vipera asta:))

  16. 16
    cris Says:

    felicitari doamna maria si la cat mai multe titluri de mama saptamanii

  17. 17
    cris Says:

    si eu as putea sa spun despre d-na elena si valentin ca sunt 2 ratati.cei care au votat o mama saptamanii nu sunt prosti aia care voteaza falsitatea sunt falsi sau prosti.doamna maria si nicolae o sa mai stea in casa mult timp in schimb pe SOLCANU ala de valentin si pe woody nu Ii vad bine.doamna maria nu este nici invidioasa ca nicolita nici proasta ca woody.daca nu va convine taceti si uitati va la preferati vostri si dupa aia comentati

  18. 18
    mda Says:

    ce rea e

  19. 19
    catalin Says:

    felicitari

  20. 20
    madalin Says:

    cum dr*cu asta mama saptamani?

  21. 21
    Maria Says:

    ce vrajeala cu voturile din sambata asta:)))

  22. 22
    deea Says:

    domna maria este foarte rea la suflet se vede!

  23. 23
    alina Says:

    apropo pt toti fanii d-nei maria daca va-ti uitat astazi la emisiune ati vazut ca nu e nici o mama a saptamanii..na ca va-ti bucurat degeaba,si nici nu cred ca va iesi vriodata mama saptamanii..

  24. 24
    maria Says:

    va felicit doamna maria sunteti o mama buna.trebuia de la inceput sa primiti titlul asta

  25. 25
    negreanca Says:

    nu o sa iasa never maria mama saptamanii in veci amin analfabeta dr*cu se vazu in puf si nu stie cea gasit o

  26. 26
    adrian817 Says:

    stai linistita maria k nu este asa cum crezi tu
    asta este adevarul.
    merita sa fie si saptamana asta;)

  27. 27
    mariana Says:

    dar dupa cate stiu cele doua Mara si maria se gasesc in aceeasi casa

  28. 28
    mariana Says:

    nu stiu daca e rea la suflet dar e foarte invidioasa si are prea mari pretentii de la fete. In felul acesta Nicu ramane holtei pana la adanci baraneti. Si el are pretentii iesite din comun. Daca va face cuplu cu Valentin nu-l vad sa traiasaca mai mult decat au trait Tatiana cu Dragos de la NPM 3

  29. 29
    corinutza Says:

    rautate maxima sade in aceasta femeie

  30. 30
    iulia93 Says:

    nu e adevarat..nu a iesit maria mama saptamanii…a gresit gabriela cand a anuntat

  31. 31
    maria Says:

    esti tare fi mama saptamani in continuare

  32. 32
    ANISOARA Says:

    SUNTETI OK FITI TARI AVETI UN BAIAT BINE CRESCUT PENTRU ZILELE DE AZI BRAVO LUI FETELE VOR REALIZA ATUNCI CIND VOR FI LA CASA LOR SI CIND VOR APAREA CERTURI CA NUMAI ELE FAC CURAT SI SOTUL NU INTRETINE CIND NU E CURAT LA BUCATARIE SI MULTE ALTELE ATUNCI VOR GINDI MULT MAI MATUR ACUMELE VOR BAIETI MAI ZBURDALNICI NU ZIC CA NU E BINE SI ASA DAR SA LUAM IN CALCUL CA IN VIATA TREBUIE SA STII MAI DE TOATE ASA POTI SA INTRETII O FAMILIE NU STAI TOATA ZIUA CUM STAU ELE ACOLO E O ADEVARATA PENSIUNE SA RECUNOASTEM DAR CONCURSUL ISI VA SPUNE CUVINTUL …NICUSOR SI DOAMNA MARIA SA FITI TARI SI MARE ATENTIE IN CONCURS OK

  33. 33
    mery Says:

    PARE O FEMEIE FOARTE REA…

  34. 34
    GABIT Says:

    Cred ca e cea mai grozava mama dintre toate si baiatul ei este cel mai indreptatit sa formeze un cuplu,este un baiat grozav.

  35. 35
    Didi Says:

    Cea mai proasta femeie a tuturor npm-urilor

  36. 36
    cris Says:

    ce se oftica lumea pe aici ca a iesit doamna Maria ms.ofticati-va in continuare.se vede ca,cunoasteti omul :) )

  37. 37
    eu Says:

    Nu imi place deloc,zice ceva,apoi nu mai recunoaste,are un comportament urat.
    Baiatul ar trebuii sa fie mai modern,pt.k fetele sa fak un cuplu cu el.
    Pacat,k nu ati luat ex dne\i MARIA sezonul1,sau al dne\i MIHAELA sezonul 4,s.a. dne,carea au avut un comportament adevarat,….,dne de la care s\au putut invata multe lucruri,doamne adevarate.

  38. 38
    AndyGirl Says:

    bravo,poate asa va avea si nicolae putin noroc la fete..merita si el o fata sa-l iubeasca si p el

  39. 39
    ema Says:

    Sa fiti alaturi de baiatul dv. este un baiat de nota zece.Majoritatea fetelor sunt foarte increzute habar nu au ce vor , sunt aiurite. Ele ar trebui date afara sa -si gaseasca cai verzi pa pereti….

  40. 40
    negreanca Says:

    daca nu l place nici o fata pe fii so se oftica imi para rau pentru ea nu merita sa fie mama saptamanii

  41. 41
    cris Says:

    un sfat pentru cei care o critica pe doamna ,aria si nu numai:nu va place omul nu va mai uitati la el,schimba ti canalul.iar tu negreanco termina cu rautatile.tu “iti spui parerea “deoarece presupun ca nu ai ce sa faci pe acasa si cum Ii vezi pe Nicolae,Valentina si doamna Maria ca zic ceva hopa pe blog sa comentezi.gura mica ca esti de a dreptul………..iubeste-ti in continuare favoritii si spuneti parerea despre ei nu despre alti.

  42. 42
    negreanca Says:

    gura mica sa i spui lui mata cris care te crezi neconsolata ca nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine

  43. 43
    cris Says:

    gura mica sa i spui tu lu mata.chiar nu trebuie sa fiu consolata de nimeni.tu cand jignesti persoanele de langa tine dai dovada ca nu ai nimic in cap.esti ofticata cand ceilalti nu sunt de acord cu tine.tu esti singura care jigneste concurentii.nu “iti mai da tu cu parerea “pentru ca nu cunosti aceea persoana si nimeni nu are nevoie de “parerea ta ” din moment ce tu jignesti in stanga si in dreapta.opreste-te fetito ca dai dovada doar de prostie.

  44. 44
    negreanca Says:

    te supara cand e jicnita dar ea cand jicneste nu te mai supara cris

  45. 45
    any1960 Says:

    doamna MARIA toate felicitarile mele .cine stie cum se creste copii e f bine .cine nu la fel f bine .sunteti super .dar fiti atenta daca fata potrivita este in casa. in rest ok

  46. 46
    cris Says:

    negreanca lumea Ii felicita si Ii admira pe doamna Maria si pe Nicolae nu Ii critica.

  47. 47
    negreanca Says:

    cu lacrimile de crocodil pe care le varsa s ar putea sa castige multe simpatii dar am incredere in publicul elevat din tara asta ca nu i va da crezare

  48. 48
    anisoara Says:

    doamna maria succes si nicolae sa fie atent.

  49. 49
    eu Says:

    dramatizme,teatru ieftin…..ipocrizie.pt.o astfele de emisiune trebuie sa fii pregatita din toate punctele de vedere,sa stii cum sa te expui,sa fii o dna,…dar asta e,astia iz concurentii,din nou nu se vede realitatea,la fel k si in alte editii;
    mai termina cu plansu,k mai e un pic si vine Craciunul,si se zice k omul in varsta e mai intelept,da dovada k ai scoala vietii,k te\ai ofticat,cand ti s\a zis k nu o ai.,nu te mai victimiza in halul asta k tot nu o sa iesi mama sapt.

  50. 50
    anisoara Says:

    si fata d-voastra,a zis ca sunteti …… si nicusor nu a gasit o fata.pacat.valentina nu e pentru el.ea vrea mai bun.scuze dar asta e.

  51. 51
    sidonia Says:

    MARIA CEA MAI PREFACUTA MAMA…..JOACA TEATRU EXPIRAT

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free