Maria are doi pretendenti: Sorin si Costel


maria npm5Maria, concurenta din Casa Curcubeului, l-a placut la prima vedere pe Valentin, insa acesta a preferat sa faca un cuplu cu Iulia. Cu toate acestea, Maria nu a ramas fara pretendenti, ba mai mult decat atat doi baieti se lupta pentru a o cuceri.

Sorin si Costel au placut-o foarte mult pe Maria. Desi ei s-au imprietenit foarte repede in Casa baietilor, acum este posibil sa devina rivali.

Fiind prezenti in vizita in Casa Curcubeului, cei doi baieti au adoptat strategii diferite de a incerca sa o cucereasca pe Maria.

In timp ce Sorin, incurajat si de restul fetelor, si-a luat inima in dinti si a stat de vorba cu Maria, Costel a preferat sa ia lucrurile pas cu pas, si a stabilit sa vorbeasca cu ea abia urmatoarea zi.

Maria inca nu si-a exprimat dorinta in ceea ce priveste unul dintre cei doi baieti. Oare ea va accepta sa formeze un cuplu cu unul dintre ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Maria are doi pretendenti: Sorin si Costel”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Karla Says:

    Vor mai intra baieti.Daca nici atunci nu va fi unul potrivit tie, nicio paguba!
    Are balta peste! Nici Sorin,nici Costica,nici Nicolaie nu sunt buni pentru tine.

  2. 9
    Karla Says:

    Sa traiesti o viata cu “sinceritatea” Puiei este echivalentul ingroparii la Balaceanca.

  3. 8
    Karla Says:

    Se vede dupa nas…cat de arab este. Va pierde mult din cauza familiei,nimeni nu-si doreste o familie ca a lui.

  4. 7
    LILIA Says:

    maria este simpatica si sar potrivi cu nicusor,eu cred.

  5. 6
    sonia Says:

    I-as recomanda pe Sorin. AM inteles ca este arab, nu rom. Si ma intreb daca ar fi rom, care este problema? Mama lui Sorin a avut limbarita dar a spus adevarul. Este o femeie care-si iubeste si apara copilul.

  6. 5
    Lorena Says:

    Mie Maria mi se pare cea mai dragutica fata din casa NPM5 , de ce nu e smechera ca Iulia asta nu inseamna ca trebuie sa-i plaseze Gabriela cei mai nereusiti si neciopliti baieti din casa …. rebuturile , baietii care nu au fost alesi de nici o fata ….De data asta nu i-au iesit pasentele crainicei TV !!!

  7. 4
    tanya Says:

    eu cred k maria se potriveste cu nicusor..

  8. 3
    Dinu Says:

    Nu-mi place Maria, e stearsa rau, dar e votata de acasa.

  9. 2
    mariana Says:

    Maria mai gandeste-te ,dintre cei doi baieti care te plac nici unul nu e de tine. Costel e un profitor,iar Sorin pare a fi romm, iar cu mamele lor nu cred ca e e dus viata

  10. 1
    madalina Says:

    LA MULTI ANI !
    Nicolae este un baiat nemaipomenit .El stie sa iubeasca o fata .Ioan este un fatarnic ,nu este stabil intr-o relatie .Bafta multa !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free