Valentin i-a transmis un mesaj Danielei?


valentin npm5Andrei a vizitat de curand Casa Rozelor, unde a declarat ca s-a simtit mult mai bine decat in Casa Curcubeului, deoarece a fost o atmosfera mult mai vesela si mai primitoare.

De altfel totii baietii au avut aceasta parere despre fetele din Casa Rozelor: ca sunt mult mai vesele si creeaza o atmosfera mult mai placuta decat celelelalte.

La plecarea din Casa Rozelor, Andrei i-a soptit un mesaj la ureche Danielei din partea lui Valentin, prin care acesta ii transmitea un pupic.

La emisiunea in direct insa, Valentin nu a recunoscut acest lucru si a declarat ca totul a fost o mica neintelegere.

De ce credeti ca Valentin i-ar fi transmis un astfel de mesaj Danielei?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Valentin i-a transmis un mesaj Danielei?”

  1. 10
    Georgiana Says:

    Sincer Valentin vorbeste mai mult decat o femeie .Tot timpul cand se intalneste cu Iulia vorbesc numai despre ceilalt concurentii.Este foarte barfitor ,…..normal doar a mostenito pe doamna MASA care zambeste tot timpul si cand fufele din casa CURCUBEULUI nu sunt prin preajma incepe si barfeste .Sper ca o sa iese mai repede din concurs……………………………

  2. 9
    Karla Says:

    Daniela nu-si cunoaste limitele.

  3. 8
    laura Says:

    EEE…asa a vrut Daniela sa inteleaga:)))

  4. 7
    Lorena Says:

    nu cred

  5. 6
    sonia Says:

    Intelegeri, nrintelegeri si baiatul acesta este prea plin de el

  6. 5
    niko Says:

    da eu cred ca valentin ia transmis msj lui daniela,dar andrei pus in situatia de a recunoaste de fata cu iulia si valentin a fost baiat diplomat si a zis ca nu ce era sa mai zica,valentin se facea ca nici nu aude sa fim seriosi,oricum nu imi place de valentin si nici de daniela care se da asa mare si tare si nui imic de capul ei

  7. 4
    alina Says:

    asta ma enerveaza la emisiunea asta k d la un mic c*cat se face un taraboi! se vede destul d bn k vali nu are ochi decat pt iulia

  8. 3
    bombonik Says:

    Valentin se potriveste foarte bine cu Iulia asa ca nu stiu ce mesaj iar fi trimis lui Daniela. Se vede ca o place pe Iulia si sigur a fost o neintelegere.

  9. 2
    Meri Says:

    Nu, Andrei o place pe Iulia si vrea sa strice cuplu. Valentin trebuia sa insisti mai mult pentru ca tu ai picat de mincinos. Andrei va mintit pe toti. A intor-o ….. concurs.Valentin fii mai hotarit , Andrei a mintit.

  10. 1
    Dinu Says:

    Nu Valentin a spus ca totul a fost o mica neintelegere, ci Andrei, care a sustinut ca i-ar fi transmis Danielkei ca o pupa baietii, iar ea a tras singura concluzia ca e vorba de Valentin.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free