Maria are doi pretendenti: Sorin si Costel


maria npm5Maria, concurenta din Casa Curcubeului, l-a placut la prima vedere pe Valentin, insa acesta a preferat sa faca un cuplu cu Iulia. Cu toate acestea, Maria nu a ramas fara pretendenti, ba mai mult decat atat doi baieti se lupta pentru a o cuceri.

Sorin si Costel au placut-o foarte mult pe Maria. Desi ei s-au imprietenit foarte repede in Casa baietilor, acum este posibil sa devina rivali.

Fiind prezenti in vizita in Casa Curcubeului, cei doi baieti au adoptat strategii diferite de a incerca sa o cucereasca pe Maria.

In timp ce Sorin, incurajat si de restul fetelor, si-a luat inima in dinti si a stat de vorba cu Maria, Costel a preferat sa ia lucrurile pas cu pas, si a stabilit sa vorbeasca cu ea abia urmatoarea zi.

Maria inca nu si-a exprimat dorinta in ceea ce priveste unul dintre cei doi baieti. Oare ea va accepta sa formeze un cuplu cu unul dintre ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Maria are doi pretendenti: Sorin si Costel”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    ANISOARA Says:

    ESTI FRUMOASA TE POTRIVESTI CU NICUSOR

  2. 11
    mariana arad Says:

    Maria esti ce-a mai finuta dintre toate dar parerea mea este ca cel mai potrivit pt. tine este Andrei care este deasemenea un baiat finut

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free