Ioan, cu ochii dupa mai multe fete


ioan npm 5Nu degeaba i se mai spune lui Ioan, Don Juan-ul casei Nora pentru mama 5! Desi el a format de curand un cuplu cu Catalina, acestuia ii fug inca ochii si dupa alte fete.

In urma comportamentului sau, Ioan nu a fost vazut prea bine de catre telespectatori, dar nici de concurenti. El este acuzat ca le da sperante desarte fetelor incercand sa flirteze cu fiecare in parte.

Ultima oara Ioan i-a facut ochii dulci Valentinei, lucru care bineinteles a deranjat-o pe Catalina.

Desi a incercat sa-i ia apararea fiului sau, doamna Mioara nu este nici ea prea incantata de anumite lucruri pe care le face Ioan.

Doamna Mioara a recunoscut ca el nu este pregatit pentru casatorie, fiind insa la inceput de drum.

Este oare Ioan un concurent credibil?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Ioan, cu ochii dupa mai multe fete”

  1. 9
    ANISOARA Says:

    BAIATULE ESTI DUS RAU DE TOT ACUM MA GINDESC DE CUM A PLECAT MAMA TA IN ACEA PERIOADA IN ITALIA SI TATAL TAU A DAT DIVORS DE MAMA TA ERA SI NORMAL CE ERA SA FACA OMUL ERA SI EL TINAR CUM ESTI TU ACUM NOROC DE PARINTII LUI CA TEAU CRESCUT CA MAMA TA ……..PACAT DE TINE LA NUMAI DOUA LUNI SA PLECE MAMA E JALE SI ACUM VAI TOTUL E OK DAR CIND ERA MAI NEVOIE EA SE DISTRA DUPA CUM ARATA ACUM IMI INCHIPUI CUM ARATA ATUNCI NU JUDEC DAR EU NU AS PUTEA SA FAC ASA CEVE TOTUL PINA LA COPII MULT RESPECT PENTRU BUNICIINU A FOST USOR PENTRU EI MA UIT LA MARA SI AM O PARERE SCHIMBATA ESTE CLAR CA TATA NU TEA PARASIT CI MAMA A PLECAT NU POT SA CRED CA O MAMA SA NU STIE PRIMII PASI SAU ATUNCI CIND COPILASUL CERE PAPA RUSINE MARA

  2. 8
    gabriela valentina Says:

    aseara se abtinea sa se uite in decolteul gabrielei … nu este credibil si cand va iesi din concurs s-ar putea sa-l ocoleasca fetele serioase

  3. 7
    Lorena Says:

    Sunt de acord cu tine Mara , intru totul de acord , iar in privinta Mioarei cred ca-si expune accentul doar in direct , din cate am observat din materiale nu reiese acelasi accent italienesc si am impresia ca se forteaza un pic in direct , nu stie cum sa epateze, sa iasa in evidenta in comparatie cu celelalte mame !

  4. 6
    Meri Says:

    O varianta ar fi sa nu-i placa nici o fata din casa , adica sa die indragostit . O alta varianta din cea spus maica-sa ca a venit in casa sa se hotarasca ……. ce sa intelegem , poate are alta inclinatie spre…. mi se pare stresat de ceva si mama lui ascunde ceva.

  5. 5
    mara Says:

    Ioan nu este copil, nu este naiv, nu este nehotarat….acest baiat are niste probleme a caror cauze trebuie cautate undeva in copilaria lui. Ori o mama dominanta, ori anumite frustrari….si problema este ca ar trebui sa discute cu o persoana de specialitate. Fara nic o urma de a atenta la personalitatea lui vreau sa spun ca nehotararea lui si starea de neliniste este datorata unor cauze mult mai serioase si care necestita consult. Oice tanar trebuie sa astepte , sa tatoneze si sa gandeasca bine ce hotarare sa ia in privinta unui cuplu. Nu cere nimeni cred ca un tanar intr-un asemenea show sa ia o hotarare din prime zi….dar oscilatia lui este o problema pentru ca pe una o saruta, celeilalte ii spune ca a gresit…pe a treia o convinge ca o place si apoi ii zice…pa, pa, pa, Daca este un baiat serios si cu judecata la el…ar fi facut curte celor trei fara saruturi, promisiuni , cu tact si o anumita deferenta. Nu este cazul lui…baiatul asta are o problema serioasa si chiar nu are ce cauta in acest concurs. Si daca a mai si declarat ca nu vrea sa se casatoreasca chiar nu stiu de ce a venit. Poate ca sa-si etaleze doamna mama acentul italian ???? De cat timp stau acolo de si-a schimbat accentul ca unii stau 20-30 ani in strainatate si vorbesc la fel de romaneste ca la plecare ….cred ca aici este tot ambitia mamei !

  6. 4
    sonia Says:

    Alo, Kanal D, lasati copilul , pe Ioan sa mearga la gradinita, nu-l mai chinuiti cu insuratoarea, ce naiba inseamna asta ???

  7. 3
    gabriela Says:

    Ioan este un copil ,dar sper sa isi revina ca altfel vai si amar de fata care o sa-i fie prietena ca eu nu as suporta sa fiu cu el la ce fustangiu e!pacat de catalina!

  8. 2
    misha Says:

    Catalina …era clar k e deranjata, de comportamentul lui…si de glumele lui deplasate cu… Valentina,lasase capul in jos si zambea, dar se vedea k nu e rasul ei…El cum vede o fata cum o ia razna si se poarta ca un disperat care nu a mai vazut……Sa vedem cat o sa-l suporte Catalina.

  9. 1
    alina Says:

    deci nu pot sa cred..ioan asata nu cred ca a vazut fete in viata lui.. niste sani sau un fund il atrag ca un magnet pt el nu mai conteaza ca are prietena sau alceva..nu cred ca o sa dureze prea mult cuplul cu catalina…sau doar in cazul in care ea o sa accepte tot ce face el..nu stiu ce sa cred..oricum nu imi este favorit..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free