Mihaela nu renunta la ideea de a fi cu Ioan?


mihaela npm5In ultima perioada, Mihaela a fost tot mai afectata de faptul ca Ioan s-a jucat cu ea, urmand ca in final sa o aleaga pe Catalina.

Desi nu a vrut sa recunoasca, Mihaela este suparata de cum s-a comportat fiul doamnei Mioara fata de ea.

Ioan a zis la un moment dat ca incearca sa repare greseala facuta si mama sa il va ajuta in acest sens, insa Mihaela i-a spus acestuia ca nu este corect sa o puna la inaintare pe doamna Mioara, el fiind cel care va trebui sa-si repare greselile.

Mamele din Casa Rozelor insa, nu ii dau dreptate concurentei Mihaela si considera ca supararile ei nu au baza si ar trebui sa renunte la a mai spera la Ioan.

Credeti ca Mihaela mai spera inca la Ioan?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Mihaela nu renunta la ideea de a fi cu Ioan?”

  1. 7
    thalia Says:

    nu mia placut ce a facut mihaela cu ioan a fost o rusine si mint ca a fost o dezvirginare on la tv sa le fi erusine

  2. 6
    Lorena Says:

    Mihaela a facut o obsesie deja pt. Ioan , desi nu e genul de baiat care sa merite …

  3. 5
    Denia Says:

    ioan imi cer scuze*

  4. 4
    Denia Says:

    eu cred ca ioana va face cuplu ori cu mihaela,daniela sau valentina,,,iar catalina nu e de el:D

    tot la mihaela cred ca se va intoarce…dar sper ca nu va fii prea tarziu…..nu vreau sa se comenteze apoi pe baza afirmatiilor mele pe aici pe forum….e parerea mea si as vrea sa nu apara comentarii de genu”nu sunt de acord cu tine”fiecare cu parerea lui

  5. 3
    Karla Says:

    Mihaela a cazut de fraiera pentru ca este o mare fraiera. A cazut din vina prostiei ei,nu din vina altora. Daca mai spera…are o problema cu obsesiile. Parca au avut deja o relatie,amintiri care sa-i lege?n-au avut nimic..fata “a pus botul” la vrajeala si
    “si-a furat-o”!
    Apai…e prea balena si neingrijita.

  6. 2
    misha Says:

    Mihaela a “cazut de fraiera” din cauza lui Ioan ….Nu aspectul lui fizic ma deranjeaza , ci comportul lui…E ca si cand ti-ai alege sotul dintr-o gradinita….

  7. 1
    alina Says:

    sunt sigura ca ea inca mai spera la ioan si sper ca poate o sa deschida ochii si o sa vada k nu are pt ce sa sufere..lui ioan ii trebuie o fata ca valentina sau mai nou daniela ca vad ca si ea are in ea niste dr*ci,sa il puna la punct imediat ce el incearca ceva cu alcineva.vom vedea el trebuie dat cu fundul de pamant bn si poate si-ar reveni..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free