Silvia – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (16.10.2010)


silvia npm5La Finala Saptamanii din data de 16 octombrie 2010, Silvia a fost desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 32,3% din votul telespectatorilor.

Ea a fost urmata pe locul al doilea de Mihaela, cu 20,9% din voturi.

Pana acum Silvia a fost aleasa pentru a forma o relatie cu Andrei, de catre mama acestuia, doamna Nina, iar Mihaela a fost aleasa pentru a forma o relatie cu Ioan atat de doamna Mioara, cat si de fiul acesteia .

Ce parere aveti de clasamentul in ceee ce priveste Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (16.10.2010)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Lorena Says:

    Pt. Nutyka si Karla imi pare rau , dar nu-mi puteti schimba parerea despre Silvia ……….dar mie nu-mi pare asa sincera ……in plus caracterul ei e ” atipic ” !

  2. 9
    diana Says:

    felicitari esti o draguta esti o nora superba

  3. 8
    Karla Says:

    Freza ei “tepoasa” ii vine de minune,culoarea usor “turbata” ii scoate ochisorii in evidenta. Cu exceptia fustelor largi,totul se armonizeaza cu personalitatea ei, mai ales freza si tonalitatea vocii.

  4. 7
    AndyGirl Says:

    mie imi plke de ea e dragutika doar ka ar trebui sa isi mai skimbe tinuta…in rest e oke!

  5. 6
    Dayanara ! . Says:

    Bv:* Merita:d Degeaba votam pe cineva frumos dar fara caracter.:>

  6. 5
    nutyka Says:

    Lorena, toti care o voteaza pe Silvia, nu tin cont de felul cum se piaptana sau tonalitatea vocii ,ci mai degraba de caracterul sau ,de felul cum se exprima si nu in ultimul rand de cait de sincera este Acestea cred eu sunt criteriile dupa care o votam si hai sa fim sinceri ca suntem satui de agramati si vulgaritati le tot auzim si ramanem neputinciosi in fata lor .

  7. 4
    Lorena Says:

    Silvia cu freza periuta , cu vocea ei de bariton cu care sparge timpanele telespectatorilor si cu caracterul ei iesit din comun , mi se pare ca e cam capricioasa si nu inteleg cine o voteaza ???!!!

  8. 3
    clara Says:

    cum votez nora saptamani,numai sambata??????

  9. 2
    Karla Says:

    Merita din plin acest titlu.

  10. 1
    Ioana Says:

    Silvia merita sa fie Nora pentru mama deoarece are un comportament corect, un temperament linistit si stie sa vorbeasca atunci cant este intrebata de catre toti din jurul ei … Merita sa fie nora saptamanii si sa fie impreuna cu Andrei … se potrivesc amandoi la comportament

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free