Doamna Elena – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (16.10.2010)


doamna elena npm5La Finala Saptamanii din data de 16 octombrie 2010, doamna Elena a iesit Mama Saptamanii in Casa Curcubeului cu un procent foarte mare, si anume de 79,1% din voturi.

Doamna Elena a ales-o pentru a forma o relatie cu Valentin pe Adelina.

Fiind pusa si in situatia de a face nominalizari, doamna Elena a nominalizat-o pe Alexandra pentru a iesi din casa Nora pentru mama 5.

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Doamna Elena – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (16.10.2010)”

  1. 5
    Karla Says:

    Eu nu mi-as dori asa soacra! Te minte cu “materialul” pe masa,te saboteaza ranjind fals si apoi se da lovita…biata femeie invidiata si suferinda! Mi-e scarba de genul asta de muiere!

  2. 4
    diana Says:

    felicitari doamna elena sunteti o draguta orice fata var dori de soacra

  3. 3
    AndyGirl Says:

    nush…dar a kam fost dura ku puia vreu sa zik ka nu e khiar asa de rea kum kredeam…orikum ….dna puia vroia doar sa-si spuna parerea…eu nu o kredeam kiar o mahala….doar normal..dak nu ai pe nimeni langa tn normal ka nai ce face si trb sa tipi…orikum bv pt statutul de mama sapt..deshi…

  4. 2
    Dayanara ! . Says:

    Poi..cand va fi cu Mioara si Nicolita in casa nu va mai fi nici macar protejata :) ) Atata falsitate x(x( avaiiix( ma enerveaza moaca ei la culme x(

  5. 1
    Lorena Says:

    Nu s-a remarcat prin nimic , ca sa nu spun ca nu are merite deosebite , doar prin faptul ca barfeste cu fetele si le-a atras de partea ei !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free