Silvia – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (16.10.2010)


silvia npm5La Finala Saptamanii din data de 16 octombrie 2010, Silvia a fost desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 32,3% din votul telespectatorilor.

Ea a fost urmata pe locul al doilea de Mihaela, cu 20,9% din voturi.

Pana acum Silvia a fost aleasa pentru a forma o relatie cu Andrei, de catre mama acestuia, doamna Nina, iar Mihaela a fost aleasa pentru a forma o relatie cu Ioan atat de doamna Mioara, cat si de fiul acesteia .

Ce parere aveti de clasamentul in ceee ce priveste Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (16.10.2010)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    Karla Says:

    Multumesc,Lorena! Sper sa imi iasa faza cu postatul mai rar si sper sa nu mai irite comentariile mele. Am recitit postarile mele anterioare si Doamne,ce ma intinsesem…
    parca imi cumparasem forum!! Salutari si numai bine iti doresc!

  2. 15
    Lorena Says:

    Fii linistita Karla n-am nici un motiv de suparare , chiar imi place sa-ti citesc postarile …..Iti doresc si tie o seara placuta si la cat mai multe postari !

  3. 14
    Karla Says:

    Ps…am recitit postarile si am vazut cum am aruncat manusa…crede-ma,am citit cam din zbor postarea,zarisem doar cuvintele legate de freza si vocea Silviei…
    Iti respect parerea,firesc.Silvia nu este fiica mea si nu ma deranjeaza daca nu o plac alti forumisti,nu m-ar deranja nici daca n-ar placea-o toata lumea.O zi buna,Lorena si imi cer scuze daca am incomodat cu parerile mele!

  4. 13
    Karla Says:

    Nu stiu despre ce vorbesti,Lorena…m-am intins prea mult cu comentariile,e drept.
    Nu stiu cand am spus ca detin adevarul,am exprimat ceea ce gandesc,in felul meu.
    Ce este mult,strica,nu doresc sa devin filozoafa forumului astfel incat,iti doresc postari placute! Eu am spus cam ce aveam de spus…asa ca nu te vei mai impiedica de “filozofiile” mele. Numai bine iti doresc si tie si celorlalti forumisti!
    Ti-am raspuns pentru ca mi te-ai adresat personal si am crezut ca asa este politicos.

  5. 12
    Lorena Says:

    Nu cred ca aveai nevoie de aprobarea mea , dar tu Karla ai fost prima care ai aruncat manusa , asa ca te rog respecta-mi parerea asa cum ti-o respect si eu pe-a ta si nu te mai lega de postarile mele . …. Indirect mi-ai sugerat ca tu ai dreptate , folosind citate de la mine …..Sper sa nu fi filozoafa site-ului si sa deti adevarul suprem!

  6. 11
    Karla Says:

    Buna seara, Lorena!Nu incerc defel sa iti schimb eu parerea.Nu sunt formator de opinii,nu sunt politician sau terorist incat sa-mi doresc sa-ti bag pe gat placerile sau antipatiile mele.personale. Poate parea astfel, adesea, imi dau seama ca ,prin intrebari retorice sau ba,prin argumentarea pro sau contra unei idei postate de un anumit user,insa, ar fi un gest idiot si agresiv sa incerc eu sa schimb parerea cuiva.
    Nu-mi doresc nici sa fiu aprobata personal,nici dezaprobata,ca doar si eu ca si ceilalti care posteaza, imi exprim parerea despre ceea ce vad la tv. Ca orice om pot avea o parere potrivita realitatii,pot avea pareri dupa idei preconcepute,pot avea idei fixe prin prisma carora judec anumite comportamente, pot gresi in aprecieri…asa ca oricare omcare judeca fara sa cunoasca prea multe despre un om-adica,superficial.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free