Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (16.10.2010)


npm5 mioaraLa Finala Saptamanii din data de 16 octombrie 2010, doamna Mioara a iesit ca si pana acum Mama Saptamanii in Casa Rozelor cu un procent de 52% din votul telespectatorilor.

Ea a ales-o pentru a forma o relatie cu Ioan pe Mihaela din Casa Rozelor.

Doamna Mioara a fost pusa si in situatia de a face nominalizari. Ea a fost nevoita sa aleaga fata pe care nu si-o mai doreste in competitia Nora pentru mama 5.

Nominalizarea doamnei Mioara a fost Valentina.

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (16.10.2010)”

  1. 9
    ica Says:

    pentru doamna …mioara ar trebui sa nu`i mai caute motive lui valentina……prea multe aere de italia pt doamna mioara…iar in romania nu se vorbeste ca in italia…sa nu mai faca atata pe nebuna ./….ca sasa nu se compara cu o italianca…….

  2. 8
    Karla Says:

    Eu zic ca tinta Marei este Enrique .

  3. 7
    Karla Says:

    Multumesc,Leo,ca te obosesti sa ma etichetezi,insa,eu chiar nu sunt “vedeta” pentru fi criticata sau apreciata.Sunt un user ca si tine.Seara buna!

  4. 6
    diana Says:

    :) )cele mai tari descrieri de pana acum:))

  5. 5
    leo Says:

    karla se vede ca nici tu ai minte mai multa probabil varsta ta spune cuvantul se pare ca mara sts in sufletul fetelor doar doar l-o alege careva pe ion ca sa stea mai mult in concurs clar ca tinta ei sunt banii ca la cat se crede ioan de macioman gasea el afara o fata dar saracul de el doar in vise a vazut fete au zis de silvia ca e sac de box nu se nede cum arata el valentina are 25 de ani si arata mai putin dar ioan arata ca o soba de teracota

  6. 4
    Karla Says:

    Valentina vrea sa para puternica dar nu este un concurent bun.Doar cu scandal nu castigi nicio batalie. Valentina nu are sustinatori in casa,Mara,asa pisicoasa cum e,este preferata fetelor in ambele case. Mara nu are de ce sa se teama de Valentina; putine fete ar nominaliza-o sa iasa din casa pe Mara,in schimb pe Valentina n-o agreeaza nici mamele,nici fetele,nici baietii.

  7. 3
    maria Says:

    mara sa il cunoasca mai intai pe fisu si apoi sa o caracterizeze pe valentina poate nu stie ce comportament are baiatul ei nu stie cu cine a venit in concurs se da pe langa mihaela sa faca cuplu cu ioan ca sa ramana in concurs pt bani mihaela era pe ultimul loc iar acum de cand se da pe langa ioan sa o voteze si pe ea italianum lui mioara

  8. 2
    liliana Says:

    mioara e o perversa o pisicoasa a nominalizato pe valentina pentru ca o crede o concurenta puternica si vrea sa scape de ea

  9. 1
    GARDUL LUI PUIA Says:

    FATA DE COMPORTAMENTUL LUI FIISU E PREA MULT.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free