Doamna Maria, o persoana falsa?


npm5 doamna mariaFetele din Casa Curcubeului au fost dezamagite de afirmatiile doamnei Maria. Cele mai afectate au fost Iulia si Elena, care sunt suparate pe faptul ca au fost vorbite pe la spate.

Iulia a fost deranjata de faptul ca doamna Maria a spus despre ea ca este cam lenesa, pentru ca doarme mai mereu sau “trage din pipa”.

Elena si-a creat de asemenea o parere proasta despre doamna Maria, despre care a declarat ca este “falsa”.

Doamna Maria a fost foarte suparata din cauza faptului ca a fost perceputa gresit, considerand ca dorinta ei de a fi sincera i-a fost in dezavantaj.

Elena a fost si mai deranjata in momentul in care niciuna dintre fetele din Casa Curcubeului nu au sustinut-o in afirmatiile pe care le-a facut, desi ea considera ca toate fetele sunt afectate de ceea ce face doamna Maria.

Alexandra si Adelina au fost acuzate de ipocrizie de catre Elena, pentru ca acestea nu au sustinut-o in afirmatiile ei legate de falsitatea doamnei Maria.

Credeti ca doamna Maria este o persoana falsa?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Doamna Maria, o persoana falsa?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    claudia catalina Says:

    cam da fara suparare daca vb ceva asumati mai mama toate vb nu minti ca nu ai zis cind sti f. bine unde ai venit si mai ales ca sunt si camere si se dau materiale pe care le vede o tara intreaga

  2. 9
    teo Says:

    Daaaaaaaaaaa !!!!! este falsa . Nu recunoaste nimic din ce spune . Ma mir ca nu-i jena sa minta in asemenea hal. E atat de tolomaca incat nu-si da seama ca exista materiale . Ma rog….. Pacat de Nicusor fiindca stiti cum se zice ?? “aschia nu sare departe de copac” S-ar putea sa nu fie asa dar degeaba.

  3. 8
    Karla Says:

    E prostanaca dar o face pe “femeia buna”,sensibila,cu bune intentii. De ce o fi fost fan Diana? Pentru ca ii seamana in minciuna?Minciuna pe buze,minciuna in inima,minciuna in ganduri.Nu cu moldovencele are ea treaba,e constienta ca fii-su nu este de nasul Iuliei si al Elenei. Mario,esti ardeleanca la origine si voi ardelenii va considerati mai cu mot ca restul natiei,nu-i asa ca voi de buna voie si cu dispretul asta fata de restul conationalilor veti da pe tava Ardealul Ungariei? Cine sa-si bata capul sa va apere interesele daca voi sunteti asa grozavi? Corect ar fi sa nu mai spuna moldovenii,oltenii,muntenii,dobrogenii”daca voi nu ne vreti,noi va vrem” ci sa va dea ce vreti” daca voi nu ne vreti,nici noi nu va stam in cale!”

  4. 7
    tanya Says:

    da e falsa mie asa mi se pare

  5. 6
    AndyGirl Says:

    Da..e falsa…nu-si respecta deloc promisiunile…pai daca nu puteti sa respectati promisiunile mai bn taci acolo din gura decat sa spui vreo prostie pe care n-o poti face…char se vede cat de falsa e!

  6. 5
    cata Says:

    FALSA .Cica fiusu nu vrea moldovence ,dar s a intrebat daca vre o moldoveanca il sau mai bn ii vrea pe ei.eu nu l as vrea.

  7. 4
    Karla Says:

    Codoasa.

  8. 3
    aura Says:

    da da da e falsa se vede de la o posta

  9. 2
    Meri Says:

    Nu cred ca e falsa. Ii scapa vorbele nu este atenta ca Mara ce vorbeste.

  10. 1
    daniela Says:

    doamna Maria este o persoana foarte falsa.nu isi asuma vorbele pe care le spune.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free