Cristina, suparata ca nu a fost aleasa de nicio mama


npm5 cristinaDe curand, Cristina si-a exprimat supararea pe motiv ca nu a fost aleasa de nicio mama pentru a se intalni cu baietii acestora.

Concurenta Cristina considera ca a fost perceputa ca fiind prea pretentioasa si din acest motiv mamele evita sa o aleaga pentru baietii acestora, considerand ca baiatul potrivit pentru ea nu se afla in competitia Nora pentru mama 5.

Cu toate acestea Cristina nu se considera foarte dificila, insa are anumite pretentii de imagine, pretentii la care se ridica si ea, incercand sa fie mereu aranjata si preocupata de felul in care arata.

Credeti ca baiatul ideal pentru Cristina se afla in competitia Nora pentru mama 5? Daca da, care ar fi acesta?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Cristina, suparata ca nu a fost aleasa de nicio mama”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    claudia catalina Says:

    sa astepte ca poate vor mai intra si baieti n competitie si dc nu poate va fi si unul pt ea? bafta.

  2. 15
    ghidus_d Says:

    nu mi se pare draguta si nici prea eleganta cum se lauda ea, dak nu sustinea ea k e aranjata mereu chiar nu mi-ar fi sarit in ochi asta….. toate fetele sunt aranjate cu exceptia alexandrei si toate sunt destul de dragute…. vom vedea ce va fi.

  3. 14
    teo Says:

    Nu este cea mai fitoasa si nu este cea mai draguta, este ok. Nu o vad sa faca cuplu in casa cu vreunul din baieti si asta din cauza ca este inalta si nu s-ar potrivi cu niciunul . Poate cu Alin se potriveste si zic asta doar fiindca Alin este cel mai inalt baiat din casa doar ca Alin nu o place pe Cristina. Nu stiu ce sa zic … vom vedea.

  4. 13
    Karla Says:

    Depinde ce inseamna fite pentru unii oameni. Poate fite considera unii naturaletea,eleganta,un anume stil si personalitate,anumite talente.
    Cu exceptia Valentinei si Mihaelei,fetele din casa Rozelor sunt ok.

  5. 12
    alexandra npm4 Says:

    Crys :x te sustin amiga :x ..si nu uita axu te iubeste :X

  6. 11
    AndyGirl Says:

    mie imi place de ea nush ce imi spun ceilalti dar eu nu cred ca e chiar ceamai fitoasa din casa..este cemaoi draguta din casa rozelor..si mie imi place cum arata!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free