Doamna Maria, o persoana falsa?


npm5 doamna mariaFetele din Casa Curcubeului au fost dezamagite de afirmatiile doamnei Maria. Cele mai afectate au fost Iulia si Elena, care sunt suparate pe faptul ca au fost vorbite pe la spate.

Iulia a fost deranjata de faptul ca doamna Maria a spus despre ea ca este cam lenesa, pentru ca doarme mai mereu sau “trage din pipa”.

Elena si-a creat de asemenea o parere proasta despre doamna Maria, despre care a declarat ca este “falsa”.

Doamna Maria a fost foarte suparata din cauza faptului ca a fost perceputa gresit, considerand ca dorinta ei de a fi sincera i-a fost in dezavantaj.

Elena a fost si mai deranjata in momentul in care niciuna dintre fetele din Casa Curcubeului nu au sustinut-o in afirmatiile pe care le-a facut, desi ea considera ca toate fetele sunt afectate de ceea ce face doamna Maria.

Alexandra si Adelina au fost acuzate de ipocrizie de catre Elena, pentru ca acestea nu au sustinut-o in afirmatiile ei legate de falsitatea doamnei Maria.

Credeti ca doamna Maria este o persoana falsa?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Doamna Maria, o persoana falsa?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    cris Says:

    acu daca omul spune adevarul asta nu inseamna ca este o persoana falsa.doamna maria doar a spus adevarul si asta se pare ca deranjeaza unele persoane care sunt nu false ci de a dreptul perverse si parsive

  2. 11
    Karla Says:

    Nesuferita femeie.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free