Elena, deranjata de afirmatiile baietilor


npm5 elenaElena este concurenta care a avut norocul sa se intalneasca pana acum cu 2 baieti, si anume cu Ioan si cu Alin.

Dupa intalnirea cu acestia, Elena a ramas de fiecare data cu o impresie buna, ba mai mult decat atat ea nu a avut nimic de comentat despre baieti, pana de curand cand a auzit ca baietii au facut diferite afirmatii la adresa ei.

Elena a fost deranjata ca baietii nu au o impresie prea buna despre ea. Daca Ioan a spus despre Elena ca si-a schimbat comportamentul dupa oprirea camerelor, Alin a criticat modul excesiv de a se machia al concurentei.

Toate aceste lucruri au suparat-o pe Elena care considera ca baietii sunt “prea siguri pe ei si pretentiosi”.

Credeti ca Elena a fost perceputa gresit de catre Ioan si Alin?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Elena, deranjata de afirmatiile baietilor”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    rocsi Says:

    Cred ca e cea mai draguta fata dintre toate! E sincera, foarte frumos se poarta, pare si foarte educata, si in comparatie cu Valentina stie cum sa vorbeasca, fara sa ridice tonul ca ea! Tot respectul si toata admiratia mea pentru Elena, care este o finuta si imi doresc sa gaseasca pe cineva pe masura ei!

  2. 11
    teo Says:

    Elena este o fata minunata, si ar face un cuplu reusit cu Andrei. Chiar din prima saptamana am avut sentimentul ca ei doi se potrivesc si ar face un cuplu reusit.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free