Daniela nu are incredere in restul concurentelor


npm5 danielaDe ceva vreme, Daniela este in centrul atentiei in Casa Rozelor. Restul fetelor din casa nu inteleg de ce Daniela este mai putin comunicativa si mai secretoasa in ceea ce priveste viata ei.

Desi concurentele au incercat sa comunice mai mult cu ea si sa afle detalii despre despre viata ei, Daniela a marturisit ca nu poate avea momentan incredere in fetele din concurs si prefera sa stea la distanta pana reuseste sa le cunoasca mai bine.

Felul ei de a fi, le-au determinat pe restul fetelor din Casa Rozelor sa o descrie pe Daniela ca fiind o persoana mai retrasa, despre care ele nu stiu in acest moment foarte multe.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Daniela incearca sa pastreze distanta fata de restul concurentelor din Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Daniela nu are incredere in restul concurentelor”

  1. 6
    teo Says:

    Este preferata mea, este isteata, desteapta si in primul rand cea mai frumoasa din punctul meu de vedere. Este si normal sa vrea sa evite conflictele fiindca unele fete din casa sunt carcotase, si rau intentionate. Sper sa fie aleasa nora saptamanii fiindca merita.O votez in fiecare saptamana fiindca merita. La fel pot sa spun si despre Elena.

  2. 5
    AndyGirl Says:

    e draguta…

  3. 4
    Slivia Says:

    saptamana aceasta vei fi nora saptamini te-am votat toata facultatea….suntem alaturi de tine!!! Bafta

  4. 3
    kamelis Says:

    frumosa si desteapta

  5. 2
    Meri Says:

    O fata frumoasa, sper ca stilista emisiunii sa nu iti termine si tie parul ca la fetele de la NPM 4.

  6. 1
    Slivia Says:

    eu cred ca vrea sa evite conflictele…..:)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free