Familia Alinei nu incurajeaza relatia dintre ea si Laurentiu


laurentiu alina si rodicaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, din partea Alinei a venit matusa sa, care a dorit sa transmita din partea familiei parerea despre relatia Alinei cu Laurentiu.

Familia Alinei este total impotriva dorintei acesteia de a se casatori cu Laurentiu, mai mult decat atat matusa concurentei a declarat ca se vede o mare nehotarare in ochii Alinei in ceea ce-l priveste pe Laurentiu.

Parintii Alinei si implicit matusa acesteia sunt de parere ca intre Alina si Vlad au ramas anumite lucruri nespuse, si considera ca cei doi mai au inca sentimente unul fata de altul.

Desi Alina si Vlad au declarat ca nu mai este nimic intre ei, familia Alinei considera ca cei doi se vor impaca la iesirea din competitie.

Profund dezamagiti de reactiile venite din partea familiei Alinei, Laurentiu si doamna Adriana nu inteleg de ce acestia sunt impotriva fericirii dintre Alina si Laurentiu.

Ce parere aveti de faptul ca familia Alinei a fost impotriva relatiei dintre ea si Laurentiu?

Credeti ca Vlad si Alina se vor impaca in afara competitiei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Familia Alinei nu incurajeaza relatia dintre ea si Laurentiu”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    cristina Says:

    alina faci un cuplu super frumos cu laurentiu

  2. 19
    skarlett Says:

    LAURENTIU ANTAI PASII SUNT ASA :1 MATURIZARE 2 CASATORIE tu anca copilaresti lasa ansuratoarea pentru altii si banii la fel la cat esti de egoist nu omeriti pe ALINA dar cred k vrei si tu oparte din premiu

  3. 18
    monica (pitesti) Says:

    Daca Vlad citeste comentariile si daca se intoarce in timp la toate cele intimplate intre el si Alina si daca mai are ceva pentru acfeasta fata frumoasa, cu ochi superbi, desteapta si cuminte, e momentul, baiatule!

  4. 17
    nutyka Says:

    Larentiu si Alina mi se par doi bufoni pe care kanal d . ii folosesc pentru a obtine mai multe voturi implicit mai multi bani Ceeia ce s-a vazut mai devreme este realitatea … zile la rand Gabriela a tot incercat sa -i convinga ca se potrivesc azi l-e a retezat aripile Laurentiu s-a dovedit un a fi un dezaxat care ar calca-o si pe mama sa in picioare pentru a ajunge la premiu . Mai stai pe-aci ca nu se stie….

  5. 16
    nutyka Says:

    Larentiu si Alina mi se par doi bufoni pe care kanal d . ii folosesc pentru a obtine mai multe voturi implicit mai multi bani Ceeia ce s-a vazut mai devreme este realitatea … zile la rand Gabriela a tot incercat sa -i convinga ca se potrivesc azi l-ea retezat aripile Laurentiu s-a dovedit un a fi un dezaxat care ar calca-o si pe mama sain picioare pentru aajunge la premiu . Mai stai pe-aci ca nu se stie….

  6. 15
    andreea Says:

    Imi doresc foarte mult sa se impace cu Vlad. Se vede ca inca se iubesc.

  7. 14
    RALUCA Says:

    La scurt timp de la reintrarea lui Laurentiu, ochii Alinei au ras, si e tare frumoasa Alina cand este fericita. Cat despre Vlad, fereasca Dumnezeu, oare s-au simtit bine parintii Alinei, cand matusa a pus-o intr-o situatie atat de proasta?

  8. 13
    Lorena Says:

    Alina e prea indragostita inca de Vlad ca sa-si intemeieze un alt cuplu cu Laurentiu . O femeie in general intr-o relatie pune suflet si tocmai datorita acestui fapt nu-l poate uita inca pe fostul logodnic . Oricat ar incerca ea sa schimbe subiectul cand o intreaba Gabi , Vlad are un mic locsor in sufletelul ei ; iar o persoana care a fost ranita adanc ramane vulnerabila si usor de ranit .

  9. 12
    oana Says:

    eu imi doresc din suflet ca alina sa aiba o relatie cu laurentiu . familia trebuie sa o sustina pe alina si sa o incurajeze nu sa o traja pe la spate . ALINA CASATORESTETE CU LAURENTIU PENTRU CA VETI FI FERICITI IMPREUNA !!

  10. 11
    anca Says:

    Reactia parintilor si a matusei Alinei este de salutat! In sfarsit niste parintii care nu privesc casatoria ca pe o afacere! Felicitari!Despre Laurentiu nu sunt multe de spus , toata lumea vede reactia lui fata de ceilalti, acum a cam luat-o in freza!

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free