Familia Alinei nu incurajeaza relatia dintre ea si Laurentiu


laurentiu alina si rodicaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, din partea Alinei a venit matusa sa, care a dorit sa transmita din partea familiei parerea despre relatia Alinei cu Laurentiu.

Familia Alinei este total impotriva dorintei acesteia de a se casatori cu Laurentiu, mai mult decat atat matusa concurentei a declarat ca se vede o mare nehotarare in ochii Alinei in ceea ce-l priveste pe Laurentiu.

Parintii Alinei si implicit matusa acesteia sunt de parere ca intre Alina si Vlad au ramas anumite lucruri nespuse, si considera ca cei doi mai au inca sentimente unul fata de altul.

Desi Alina si Vlad au declarat ca nu mai este nimic intre ei, familia Alinei considera ca cei doi se vor impaca la iesirea din competitie.

Profund dezamagiti de reactiile venite din partea familiei Alinei, Laurentiu si doamna Adriana nu inteleg de ce acestia sunt impotriva fericirii dintre Alina si Laurentiu.

Ce parere aveti de faptul ca familia Alinei a fost impotriva relatiei dintre ea si Laurentiu?

Credeti ca Vlad si Alina se vor impaca in afara competitiei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Familia Alinei nu incurajeaza relatia dintre ea si Laurentiu”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ADY Says:

    Alina este o fata SUPPPPPPPPPPPERRRRRRRRR

  2. 9
    Sonia Says:

    Sustin comentariul lui Puisor. Nota 10, asa este.

  3. 8
    puisor Says:

    Dupa parerea mea Alina este cerebrala poate fi o buna amica cu Laurentiu si cam atat. Laurentiu este un razvratit si purtarea lui fata de mama lui nu mi-a prea placut .Ii poate spune in particular ( cand nu sunt in direct ) sa nu intervina nu ,,iar te bagi ”.Nu si-a insusit notiunile elementare de educatie.Mai ramane sa-i dea o palma mamei lui. Alina se va duce in calatorii si cine stie poate 1/ 2 ei o fi pe acolo. Nici relatia cu Vlad nu e de tine

  4. 7
    hop_tzop Says:

    NORMAL..PT K ESTE O REL FACUTA DOAR PENTRU BANI..PT MARELE FINAL..ATAT

  5. 6
    anca Says:

    poate ca alina nu l-a uitat in totalitate pe vlad, dar ea e cea care trebuie sa hotarasca ce va face mai departe…si vlad s-a purtat urat cu ea..ca in viata: nu pretuiesti ce ai pe moment ci dupa ce pierzi acel lucru….daca alina e fericita cu laurentiu e foarte important…
    Cred ca Laurentiu chiar tine la Alina…

  6. 5
    ioana Says:

    alina este persoana care pune imediat suflet dak ati obs….ea deja e indragostita d laura dar ii este frica sa recunoasca…pacat d ea

  7. 4
    adriana Says:

    eu nu cred k vlad cu alina vor mai face un cuplu. akm macar treb sa incerce un cuplu macar de complezenta cu laurentiu, nu ca sar potrivi ,asta in nici un caz dar poate iau banii k na dasta a intrat iar laur cu masa

  8. 3
    ALEGNA Says:

    SUNT DE ACEEASI PARERE LIPSA DE RESPECT PENTRU PARINTI DIN PARTEA AMBILOR ATAT A CRISTINEI CAT SI A LUI LUCIAN DECI CUM E SACU E SI PETECU ,SI CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.

  9. 2
    Sorin Says:

    Daca nu o face pina la finele concursululi Vlad nu se va mai impaca cu Alina niciodata afara, fac pariu.
    Pai oamenii l-au vazut per Laurentiu cum se manifesta si s-au speriat iar Adriana e normal sa-si apere si ea fiul dar acesta ca si mucosul de Lucian ii cam da poeste nas cind vrea sa vorbeasca.

  10. 1
    niky Says:

    laurentiu este un scarbos un rautacios un nemernic un handincapat si cel mai mare dobitoc din casa si masa la fel

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free