Doamna Valeria – Mama Saptamanii (18 iunie 2010)


doamna valeria 21Rasturnare de situatie! La Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010, a avut loc o rasturnare de situatie in ceea ce priveste clasamentul pentru Mama Saptamanii.

De pe locul 3, doamna Valeria a reusit in aceeasi seara sa urce pe locul 1, obtinand titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 38,9% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor celor de acasa s-a situat doamna Paula cu 26,9% din voturi.

Fiind si o seara a eliminarilor doamna Valeria a fost nominalizata de catre Alina, Cristina si Alexa, in timp ce doamna Paula nu a fost propusa de nicio fata spre eliminare.

Ce parere aveti de noul clasament in ceea ce priveste Mama Saptamanii? Care dintre cele doua mame protejate merita mai mult sa fie pe locul 1?

Articol realizat de Raluca Neagu

41 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (18 iunie 2010)”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    alisia Says:

    fratilor,cine a nominalizat prima data pe cine?cred ca nu ne uitam la aceeasi emisiune

  2. 39
    anca Says:

    Dna Valeria ati nominalizat f. corect , doar este un concurs nu o casa de binefacere! Daca Cristina este asa puternica nu are de ce sa fie ofensata! Mai ales ca ea a lovit in cuplul Dianei cand a nominalizat-o pe Valeria cu fiiul ei. Si nu au fost atat de disperati ca Pampalaul cu maica-sa.

  3. 38
    grai Says:

    Fa vopsito-n sparc de laturi de la bucataria lu’ prostu’ ala de fi-tu! Te-ai handralit cu toti bucatarii si ospatarii, pana te-a bunghit barbac-tau, de s-a dus in lume? Cu ce urangutan l-ai facut, hoasca dr*cului, ca la 50 de ani, poti sa-l pui sa sperie ciori in ograda lu’ Vasile al Scroafii, care s-o satura de oi, ca-l face lumea cioban si, s-o duce la porci, ca-s mai cautati pe piata muncii. Valerico, da-ti dr*cu ochelarii aia jos, ca zice lumea ca mirosi a ‘telectuala, si, Doamne fer! Ai tacut, ce-ai tacut, si filozoafa ramaneai, dar, apucandu-te sa vorbesti, ai furat atentia la prosti si au inceput sa te voteze, ca ti-au inteles graiu’ de tata nescolita si cu ochii dupa averi nemuncite. Singura vedeta din familia ta e jigodia aia de caine, care-i iubit de toti, ca, si el, tace si strange voturi in locul vostru. O sa-l dati si pe el la stana lu’ Vasile?Pa! si n-am cuvinte! Sunt nebun… dupa tine, nana Valeriana!

  4. 37
    ELENA AGNITA Says:

    valeria este o scorppie ,baba cloanta o nerusinata o razbunatoare cum si/a permis sa o elimine pe cristina,sa destrame un cuplu ea nu se gindeste cit de mult se iubesc acesti tineri fata de diana ,care i/i8 da in fata cu paharul de apa il da dr*cului pe mosul de fisu, ea o compara pe cristina cu diana ,asta niciodata este o diferenta ca de la cer la pamint intre cele doua diana nu va sta impreuna cu valentin in afara casei il va lasa,si atunci sa vezi ce palme iti trage dzeu valeria puteai numi pe alexa care ai vazut destul de bine ca te/a facut de rusine in fata unei tari ca nu ai vrut sa o elimini desi te rugase dar tu ce te/ai gindit sa cistigi tu mosul tau frumusetea pamintului,rusine sa/ti fie femeie batrina si razbunatoare,rusine ,asa sa fii tu ocrotita de dzeu cum ai ocrotito tu pe cristina tie ciuda ca se iubeste cu luccian si vor face un cuplu,ei da vor face si vor ramine pe vecie dar diana ii va da cu piciorul lui valentin acum imi dau seama de ce te /a lasat barbatu de buna ce iest i bravo lui ca a scapat de dracu ,de o femeie4 razbunatoare ce te afli rusine.pisico blinda.

  5. 36
    ISA Says:

    d`na Valerie nu este o d`na,ci una merda =))))))))))))))))))

  6. 35
    nicoleta Says:

    bravo.in sfarsit va-ti sustinut copii.este un concurs s-a ajuns la sfarsit.nu aveti regrete.cristina a incercat inaintea dv. sa va desparta copii.bravo.

  7. 34
    adriana Says:

    asa as fi fc si eu dm vali ati av o mare dreptate si eu as fi nominalizato pe fata de dos

  8. 33
    sabina Says:

    nu cred isi mai merita numele de “mama saptamani” aceasta doamna pt ca a demonstrat aseara ca e o dna fara scrupule.cum sa vrea sa desparta un cuplu? este inadmisibil asa ceva

  9. 32
    andra Says:

    valeria ,k nu ii mai pot spune doamna e o nerusinaata pt c a facut.nimeni nu a vrut sa desparta cupluri si ea a nominalizat-o p cristina.sa ii fie rusine.e cea mai josnica persoana din casa,normal urmata d diana si betivul d valy.sa va fie rusine la toti trei k va e frik sa nu castige cristina.

  10. 31
    gabriela Says:

    si-a aratat adv fata acuma fc pe buna da in mintea ei e cu totu altcv de ce credeti ca a nominalizato pe cristica sa sa castige vali cu diana pt ca stia: cristina si cu lucian e un cuplu puternic

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free