Doamna Valeria – Mama Saptamanii (18 iunie 2010)


doamna valeria 21Rasturnare de situatie! La Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010, a avut loc o rasturnare de situatie in ceea ce priveste clasamentul pentru Mama Saptamanii.

De pe locul 3, doamna Valeria a reusit in aceeasi seara sa urce pe locul 1, obtinand titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 38,9% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor celor de acasa s-a situat doamna Paula cu 26,9% din voturi.

Fiind si o seara a eliminarilor doamna Valeria a fost nominalizata de catre Alina, Cristina si Alexa, in timp ce doamna Paula nu a fost propusa de nicio fata spre eliminare.

Ce parere aveti de noul clasament in ceea ce priveste Mama Saptamanii? Care dintre cele doua mame protejate merita mai mult sa fie pe locul 1?

Articol realizat de Raluca Neagu

41 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (18 iunie 2010)”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Lorena Says:

    Ce lingusitoare si pupincurista e Diana daca a ajuns sa pupe mama soacrei in direct la TV . Pe cine crede ca impresioneaza ?

  2. 19
    VIORICA Says:

    ma bucur foate mult pentru diana si vali pentru ca doamna vali a iesit mama saptamani ca daca nu iesea vali era eliminat de cristina in cazul in care iesea nora saptamani si ce tare se mai bucura dar diana este forte buna ca eu daca eram casa npm eu ii eliminam unu cate unu asa pe rand ca asa merita toti

  3. 18
    andrada Says:

    Noi asteptam de mult ca d-na valeria sa urce pe locul 1.bravo d-na vali,sustineti-va copii in continuare pentru a putea depasi circul neoamenillor din casa.

  4. 17
    Monica ( Pitesti) Says:

    Emisiunea de azi ( am vazut pe la sfirsit intr-o pauza) era inundata de plansul Dianei ( va asigur ca nu era fals, ca tot se spune de falsitati, fata chiar sufera) vorbele fara noima (certuri,daca vreti) ale Cristinei si “prostia” mamelor.
    Nota 4 pentru toate trei astazi:
    Paula in loc s-o potoleasca pe nora care vrea sa scape de soacra, voalat ii da apa la moara, atingand problema ca da rau la telespectatori;
    Adriana impasibila, de altfel de cite ori mai vrea sa spuna ceva am vazut ca fiu-sau o apostrofeaza(bine,nu azi);
    Valeria, incerca sa spuna ceva, dar cu teama, cu frica, ce mai….
    Eu as fi procedat cu totul altfel, in primul rind as fi cerut moderatoarei care disparuse in ceata sa se implice si sa stopeze, sa taie lavaliera Cristinei, pe Diana as fi trimis-o sa se linisteasca nu sa planga in fata televizorului, pentru ca ea nu stie ca olteanca de la usa cortului sa se si certe sa si planga iar pe Paula as fi rugat-o sa-si vada de treaba ei, daca mai ai pe cine ruga.
    Oameni buni, mi se pare de-a dreptul o tiganie.

  5. 16
    miana bojin Says:

    doamna valeria este o doamna cu mult bun simt si se preocupa doar de copiii ei si de relatia lor nu se uita in gradina altuia asa cum mai fac alte mame si nici nuse lasa influentata de alte mame sa le faca rau concurentilor.doresc sa cistigati am sa va votez mereu si sa stiti ca nu toti oltenii sunt rai precum cristina

  6. 15
    laura franta Says:

    O SCORPIE, nu vedeti ce privire are

  7. 14
    alina86 Says:

    d-na valeria este o d-na cu mult bun simt.imi place fff mult de ea,de felul ei de a fi .bafta d-na vali!!1

  8. 13
    monica SAIS Says:

    ies ies ce bine îmi pare bravoo doamna vali haideți toți care o plac să o votăm ca să cîștige

  9. 12
    Lore Says:

    asta-i doamana???? niciodata

  10. 11
    skarlett Says:

    Bravo doamna aveti o nora pe cinste cu o personalitate puternica acceptati-o asa cum e pentru ca e foarte deosebita la fel si fiul dumneavoastra care a tacut cand a trebuit si a vorbit cand a fost necesar bv sunteti cei mai tari sunt din Braila dar iubesc ardelenii sunteti deosebiti

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free