Doamna Valeria – Mama Saptamanii (18 iunie 2010)


doamna valeria 21Rasturnare de situatie! La Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010, a avut loc o rasturnare de situatie in ceea ce priveste clasamentul pentru Mama Saptamanii.

De pe locul 3, doamna Valeria a reusit in aceeasi seara sa urce pe locul 1, obtinand titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 38,9% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor celor de acasa s-a situat doamna Paula cu 26,9% din voturi.

Fiind si o seara a eliminarilor doamna Valeria a fost nominalizata de catre Alina, Cristina si Alexa, in timp ce doamna Paula nu a fost propusa de nicio fata spre eliminare.

Ce parere aveti de noul clasament in ceea ce priveste Mama Saptamanii? Care dintre cele doua mame protejate merita mai mult sa fie pe locul 1?

Articol realizat de Raluca Neagu

41 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (18 iunie 2010)”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ELENAA Says:

    DOAMNA VALI O PREFACUTA ACUMA LA FINOL O VOTEAZA PE CRISTINA CA SA PLECE ACASA DOAR CA VALI AL EI CU AFURISITA DE DIANA SACHISTIGE PREMIUL

  2. 29
    bianca andreea Says:

    ce inima de catea ai valerio ai stat atatea luni muta si acum ti-ai dat drumu la gura te-ai vandut pt bani dar dumnezeu nu o sa iti ajute chiora dracu ca ai sufletul inecat in ura mai rau de cat cateaua ta blaki ai sa faci infarct cand are sa ia premiul cristina cu lucian si la fel ca u sunt si betivul de fitu si muta de diana ca nu o sa mai fi asa buna cu diana cand se va inchieia concursul dumnezeu nu iti ajuta idioata batrana deaia tea lasat si barbatu-l tau ca esti prea perversa te vinzi si ai facut echipa exact cu cine te asemeni adica diana o sa castige cristia si lucian dumnezeu sa le ajute in viata casa de piatra mult noroc voi ati fost cei mai falsi iar cristina cu luci cei mai sinceri

  3. 28
    ISA Says:

    sper sa plece acasa Diana,Vali si Valeria:)))acum si`a aratat adevarata fata Valeria.

    Nu imi placea Cristina inainte,dar acum imi doresc din tot sufletul sa castige :*

  4. 27
    Lorena Says:

    Am intuit de la eliminarea d-nei Maria ca la Finalul Concursului muta de Valeria va fi mama saptamanii sa poata castiga alaturi de Diana si Vali concursul , iar de cand si Diana a incalcat regulamentul in Antalya fara sa se ia masuri ca si in cazul Elenei si a lui Bogdan mi-am intarit convingerea ca sunt favorizati de kanalisti .
    Valeria cand a nominalizat-o pe Cristina a radiat de bucurie , vazandu-se deja cu premiul in buzunar , cu ocazia asta va scapa de inca o rivala puternica .

  5. 26
    luk Says:

    pt a fi sigura ca va castiga diana si vali in seara aceasta a nominaliza to pe cristina,dar sper sa aibe norocul sa fie votata sa nu iasa din casa

  6. 25
    luk Says:

    de doamna valeria nu mi a placut deloc de la inceput,este la fel de falsa ca diana,cand fc un lucru care este gresit niciodata nu recunoaste,deci este o falsa,doar banii conteaza pt ei trei adica diana,vali si doamna valeria tot ceea ce fc fc doar de fatada,fiti sinceri

  7. 24
    Monica ( Pitesti) Says:

    Pe mine m-a impresionat ca a pupat mina potentialei soacre la TV. Unde voiati sa i-o pupe in boscheti, daca sunt filmate tot timpul?
    Sper sa fiti si asta seara mama saptamanii si mai apropae de copii stimata doamna..

  8. 23
    miha Says:

    am deschis tv, tocmai cand cristina, ca de obicei avea de mancat ciuperci, la adresa dianei.oare fata asta chiar nu se mai satura, doamne fereste.e chiar oribila..daca stau bine sa ma gandesc de la inceputul concursului, mahalagioaica asta, cristina, chiar nu avea glas…acum ca s.a vazut si ea ..aproape de finala ..e disperata rau, saraca.degeaba incearca prin toate modalitatile sa ajunga ea finalista…nici la degetul mic, nu ii va ajunge dianei.si asta o spun voturile..ma uitam pe majoritatea site-urilor, diana conduce detasat.am plans o data cu diana, se vede ca draga de ea, nu mai suporta toate acuzele false care i se aduc din ultima perioada.e greu..diana, fii puternica, mai e foarte putin.baftaaa multaaaaaaa!!!!!!!esti o frumoasa de fataaaa, santeti un cuplu minunat:)

  9. 22
    Maryna Says:

    Draga Kanal D de ce a-ti adus-o pe nesuferita de Brandusa inapoi in emisiune???? Ne scarbeste….. Incearca sa bage intrigi intre Cristina si Lucian cu toate ca nu sunt favoriti mei. Cristina o ataca pe Diana pentru ca are sanse 100% la marele premiu si normal ca nu ii convine nici mie sincer nu mi-ar placea. Oricum noi o sa-i votam pe Diana si Vali falsa si mincinoasa cum e ea este favorita mea…… Pronostic DIANA SI VALI CLARRRRRRR

  10. 21
    andreea Says:

    sper s aiasa mama saptamani si in marea finala.bafta doamna vali.

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free