Alexa si Vlad, despartiti sau impreuna?


vlad si alexa 17Intre Alexa si Vlad se intampla foarte multe lucruri, se despart, se impaca, iar in prezent nu se stie daca ei mai formeaza un cuplu sau nu.

Ultima oara intre cei doi au avut loc multe gesturi tandre, desi hotarasera la un moment dat sa fie doar amici in acest concurs.

Ce parere aveti de ceea ce se intampla in prezent intre Alexa si Vlad ? Oare cei doi mai formeaza un cuplu sau sunt despartiti?

Articol realizat de Raluca Neagu

31 comentarii la “Alexa si Vlad, despartiti sau impreuna?”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Adee Says:

    Vlad e un baiat super ok,super educat..dar nu se potriveste cu Alexa :) el merita ceva mult mai bun!si imi pare rau ca a fost eliminat..daca mai simte ceva pentru Alina..parerea mea e ca ar trebui sa o caute dupa termianrea concursului

  2. 19
    gabriela Says:

    nu te potrivesti cu alexa tu esti un barbat puternic ea este prea moale prea tacuta nici cand trb sa vb nu o fc cel mai mult imi plc sa fc un cuplu cu veronica deoarece aveti un caracter puternic amandoi de veronica nu prea imi plc la inceput da ea fost cea mai desteapta din toti concurenti felu cum vb cum gandeste se vd ca nu este o taranca care vrea sa fc pe desteapta cum fc diana. imi pare rau ca ai parasit aceasta competitie doar pt tine urmaream emisiunea.

  3. 18
    madalina Says:

    Mi-a placut de tine cat timp ai facut cuplu cu Alina.In seara cand ai plecat acasa mi-a parut foarte rau,tot speram ca te vei impaca cu Alina. nu pot accepta ca Alina sa faca cuplu cu Laurentiu ,pe voi va vad impreuna.Dar daca e sa castige merle premiu de ce sa nu incerce Alina si cu Laur..Daca tu mai ai ceva pentru Alina si chiar vrei sa fi cu Alina incerca sa-i sugerezi maine in emisiune. ca si ea tine la tine si poate te vei casatori ca si Stefan si Andreea.

  4. 17
    kitty Says:

    eu cred k vlad cu alexa nu se potrivesc………………..vlad se crede intotdeauna mai superior mai destept…mai frumos…nu imi place vladdddddddddddddd

  5. 16
    sabina.bacau Says:

    vlad e un prefacut…diana ai luat cea mai buna decizie

  6. 15
    florentinaflory17 Says:

    imi pare foarte rau ca a iesit vlad din competite.el ar fi facut cuplu frumos cu alina nu cu baba aia de alexa ca e urata rau de tot.Nu stiu cum o fi stat vlad cu ea nu a vzt si el ca este o baba cu fata aia umflata.

  7. 14
    ELENA Says:

    SUNT DOI PAPITOI SE MERITA UNUL PE ALTU ……. CIAO VLAD DRUM BUN IN VIATA

  8. 13
    monysexy Says:

    am avut mereu dreptate vlad era un baiat perfect dar de cand este cu baba aia de alexa …sau despartit k vlad a vazut ca laurentiu nu o lasa deloc in pace pe alina se citeste pe fata lui vlad cea ce se putea intampla daca … nu se cupla cu baba aia de alexa tu cu alina sau veronica cred ca puteati castiga premiul

  9. 12
    melisa Says:

    imi pare foarte rau k vlad a parasit aceasta competitie…pacat

  10. 11
    rada Says:

    vlad eti un baiat de nota 10 nu mai te ruga si da note explicative ca atat cat stai an casa nu o sa ai prieteni prietena este doar mama ta

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free