Alexa si Vlad, despartiti sau impreuna?


vlad si alexa 17Intre Alexa si Vlad se intampla foarte multe lucruri, se despart, se impaca, iar in prezent nu se stie daca ei mai formeaza un cuplu sau nu.

Ultima oara intre cei doi au avut loc multe gesturi tandre, desi hotarasera la un moment dat sa fie doar amici in acest concurs.

Ce parere aveti de ceea ce se intampla in prezent intre Alexa si Vlad ? Oare cei doi mai formeaza un cuplu sau sunt despartiti?

Articol realizat de Raluca Neagu

31 comentarii la “Alexa si Vlad, despartiti sau impreuna?”

  1. 1
    monica Pitesti Says:

    Doar acesti doi copii cunosc ce este in sufletele lor. Noi, telespectatorii, azi ne formam o parere in functie de ceea ce vedem, maine ne-o schimbam.
    Am spus si repet, Alexa trebuie sustinuta de familia ei, daca are, intrucat aceasta fata este extrem de fragila si oscileaza de la o zi la alta. Toate acestea sunt in defavoarea lor.

  2. 2
    ileana Says:

    intre vlad si alexa nu a fost niciodata nimic,alexa a intrat dinou in casa ptr vlad de al incurca mai mult sa nu si faca un cuplu,daca il lasa cu siguranta vlad la ora asta era tot cu alina ptr ca ei tot se mai iubesc cu garatie,imi pare nespus de rau ca ati primito pe alexa dinou in casa,nu trebuia,pacat de vlad si alina

  3. 3
    maria Says:

    Vlad nu se potriveste deloc cu Alexa. Vlad mai gandeste-te inainte sa faci o gresala. Diana cu Vali sunt la fel, nepotriviti! Diana este prea alintata, Vali nu o alinta cum isi doreste ea, deci nu cred ca se vor intelege vreodata. Cristina cu Lucian sunt niste draguti amandoi si cred ca vor reusi impreuna. Sunt foarte, foarte potriviti. Alina tu nu ai gasit persoana potrivita, esti o fata draguta si meriti mai mult. Laurentiu la fel si tu.

  4. 4
    Bruntik Dy!! :X Says:

    Dupa parerea mea Vlad cu Alexa nu se potrivesc din nici un punct de vedere. Vlad este un barbat puternic care are nevoie de o femeie femeie puternica, iar Alexa nu e capabila sa ii ofere aceste lucruri pentru ca ea mai are nevoie de o perioada lunga de copilarie. Vlad se potriveste foarte bine cu Alina.Ar fi cuplul perfect.

  5. 5
    elena Says:

    vlad e prea simpatic pt alexa ea nu are nimic frumos mai e si nesuferita

  6. 6
    ANDREEA Says:

    alexa este o fata foarte frumoasalafel si vlad

  7. 7
    ANDREEA Says:

    alexa si vlad eu zic ca se potrvesc

  8. 8
    dron ion Says:

    dupa mine eu iasi da afara fara comentarii

  9. 9
    georgy Says:

    ducetiva acasa ek e vai de voi

  10. 10
    dron ion Says:

    cine ar merita sa castige ,ami e frica ca au sa iesa afara din casa,ma bucur ca a intrat fata cu jocaru

  11. 11
    rada Says:

    vlad eti un baiat de nota 10 nu mai te ruga si da note explicative ca atat cat stai an casa nu o sa ai prieteni prietena este doar mama ta

  12. 12
    melisa Says:

    imi pare foarte rau k vlad a parasit aceasta competitie…pacat

  13. 13
    monysexy Says:

    am avut mereu dreptate vlad era un baiat perfect dar de cand este cu baba aia de alexa …sau despartit k vlad a vazut ca laurentiu nu o lasa deloc in pace pe alina se citeste pe fata lui vlad cea ce se putea intampla daca … nu se cupla cu baba aia de alexa tu cu alina sau veronica cred ca puteati castiga premiul

  14. 14
    ELENA Says:

    SUNT DOI PAPITOI SE MERITA UNUL PE ALTU ……. CIAO VLAD DRUM BUN IN VIATA

  15. 15
    florentinaflory17 Says:

    imi pare foarte rau ca a iesit vlad din competite.el ar fi facut cuplu frumos cu alina nu cu baba aia de alexa ca e urata rau de tot.Nu stiu cum o fi stat vlad cu ea nu a vzt si el ca este o baba cu fata aia umflata.

  16. 16
    sabina.bacau Says:

    vlad e un prefacut…diana ai luat cea mai buna decizie

  17. 17
    kitty Says:

    eu cred k vlad cu alexa nu se potrivesc………………..vlad se crede intotdeauna mai superior mai destept…mai frumos…nu imi place vladdddddddddddddd

  18. 18
    madalina Says:

    Mi-a placut de tine cat timp ai facut cuplu cu Alina.In seara cand ai plecat acasa mi-a parut foarte rau,tot speram ca te vei impaca cu Alina. nu pot accepta ca Alina sa faca cuplu cu Laurentiu ,pe voi va vad impreuna.Dar daca e sa castige merle premiu de ce sa nu incerce Alina si cu Laur..Daca tu mai ai ceva pentru Alina si chiar vrei sa fi cu Alina incerca sa-i sugerezi maine in emisiune. ca si ea tine la tine si poate te vei casatori ca si Stefan si Andreea.

  19. 19
    gabriela Says:

    nu te potrivesti cu alexa tu esti un barbat puternic ea este prea moale prea tacuta nici cand trb sa vb nu o fc cel mai mult imi plc sa fc un cuplu cu veronica deoarece aveti un caracter puternic amandoi de veronica nu prea imi plc la inceput da ea fost cea mai desteapta din toti concurenti felu cum vb cum gandeste se vd ca nu este o taranca care vrea sa fc pe desteapta cum fc diana. imi pare rau ca ai parasit aceasta competitie doar pt tine urmaream emisiunea.

  20. 20
    Adee Says:

    Vlad e un baiat super ok,super educat..dar nu se potriveste cu Alexa :) el merita ceva mult mai bun!si imi pare rau ca a fost eliminat..daca mai simte ceva pentru Alina..parerea mea e ca ar trebui sa o caute dupa termianrea concursului

  21. 21
    ruxa Says:

    vlad, daca aveai ceva de spus, trebuia spus pe parcursul competitie. Dupa razboi… ehe…dar cred ca esti doar foarte ofticat ca ai iesit.De asta te manifesti asa. Mama ta se abtine bine…are experienta vietii.

    Ai incercat tu cate ceva in competitie, dar nu ti-a iesit. Ai lasat-o pe Alina si ai luat alta…uratica fata. Dar e de treaba cred. Adica atat cat isi tine gura si cat nu face istercale,
    Nu e mare lucru de capul tau.Poate acum o sa te bage cineva in seama , ca doar esti…”vedeta”. dar grabeste-te ca lumea te uita. Si o sa ramai cine ai fost: NIMENI.

  22. 22
    Alin Says:

    Ma bucur ff mult ca Vlad a venit la emisiune si a aratat adevarata fata a Dianei.

  23. 23
    Iuliana Says:

    Despre Vlad si mama lui, numai de bine la inceput. Tot de bine era si cand Vlad s-a despartit de Alina, asta este, nu i-a placut baiatului. L-am inteles si cand a fost cu Alexa, a incercat, nu a mers, nimic de obiectat.
    Dar nu-i inteleg, acum, cand sunt afara si vin cu astfel de ………mizerii. Pacat. Aveam alta parere despre ei doi. Acum arata cata rautate au acumulat de-a lungul acestor luni, iar faptele lor arata o razbunare copilareasca. SCUZE, dar asa se vede din fata televizorului!!!!!!!!!
    Si nu-mi mai place ideea sugerata de mama lui, ca toate fetele care au fost cu el, mai ,,VISEAZA,, inca la persoana lui ( urat….!!!!!!!).

  24. 24
    ruxa Says:

    uite!!! strambutza asta de alexa e saraca cu duhul, dar a incercat si ea sa pacaleasca pe toata lumea. A incercat marea cu degetul si daca nu a iesit, asta e!!! De aia nu poate sa explice nimik concret. Se vede de la o posta ca nu a avut nik pt vlad. Doar a incercat sa faca un cuplu , ca poate arfi luat ceva banuti. TZEAPA !!!! De la cea mai fraierta Tzepareasa. HAHAHA

  25. 25
    ruxa Says:

    lacramioara , stii ca poti face orice compromis? Din experienta ta stii. Doar ca Vlad nu a gasit fraiera. ca ar fi acceptat si el si tu oale cu ciorba in cap.

  26. 26
    nica Says:

    SA I FIE RUSINE LUI GABRIELA .CA A PERMIS LUI BRINDUSA, SA SE EXPRIME CU CUVINTUL SA O PUPE IN C*R POATE SE SESIZEAZA CNA. ASA PERMITEA DAN DIACONESCU LUI MAGA CIUMAC SI SEXI BRAILEANCA .AM SA FAC O SESIZARE IEU LA CNA. NU ESTE PERMIS ASA CEVA SA VORBEASCA PE UN POST DE TELEVIZIUNE NICI LA O SERIE NORA PENTRU MAMA NU SA VORBIT ASA URIT ,CA PE CENTURA BUCURESTIULUI .CUM SE VORBESTE LA NORA PENTRU MAMA 4 ASA URIT DACA NU SAR UITA TELESPECTATORI .CE AUDIENTA ATI MAI FACE. SUNT CITVA BIRFITORI SI MAHALAGII GROTESC ASTAZI MIA FOST SILA SA MA MAI UIT O SA AJUNGETI CA OTV DACA NU STIRPITI DESTRABALAREA DIN CASA NORA PENTRU MAMA4 BRINDUSA CRISTINA ALEXA SI LAURENTIU MERITA AMENDATI

  27. 27
    monica Pitesti) Says:

    Vlad, ca tot ai spus ca citesti pe internet, citeste si aceste rinduri. Ai pierdut pe mana ta, Pacat, maica-ta s-a zbatut cit a putut. Profita de faptul ca azi esti o persoana cunoscuta ( exclus publica sau vedeta). Miine vei fi uitat. Azi, poate o fata din Romania se gindeste, te place. Daca te gaseste si-ti place nu mai rata ocazia. Si inca ceva: vorbeste putin si bun. Daca ai fi procedat asa, erai in top. Ma refer la concurs. Te-ai apucat sa o ponegresti pe Diana, aliat cu cele pe care mama ta le-a numit rapandule ( poate avea dreptate). Nu au cazut bine la telespectatori ironiile tale, tot ce ai spus la adresa ardelencei. Si stii de ce, ardeleanca s-a comportat calitativ, a vorbit calitativ, ne-a convins. Ca e falsa asa sustineti. Chiar crezi ca ne intereseaza neaparat ce este in sufletul ei? A atins scopul concursului in mod decent si convingator, adica NORA PENTRU MAMA.

  28. 28
    Andra Says:

    Deci draga u esti cel mai fals om…te-ai folosit de Alexa k sa faci si u un cuplu…cu gandu ca nu te va da afara…esti un pervers…lasa-i draga Diana si iubitul ei…atat te legi de viata lor.. adik cam toti va luati ,….oricum ei castiga si sunt convinsa k se va si marita…

  29. 29
    Lore Says:

    na mai ati spus ca tot castiga lacaramioara si vlad

  30. 30
    roxy Says:

    Daca Vlad mai avea timp, le termina pe toate! Pe toate fetele din casa. S-a straduit saracul sa faca cuplu si sa inhate baniiiii… Da n-a mers cu niciuna! De ce oare???!!! Oricat de mult isi doresc fetele alea sa ajunga in finala, s-au dus invartindu-se din calea lui si a maica-sii. Naspa pentru ei, dar atat de clar pentru nooooi! Hidoase personaje!

  31. 31
    lary Says:

    alexa e o proasta cu diploma daia nu vb prea mult

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free