Alexa si Vlad, despartiti sau impreuna?


vlad si alexa 17Intre Alexa si Vlad se intampla foarte multe lucruri, se despart, se impaca, iar in prezent nu se stie daca ei mai formeaza un cuplu sau nu.

Ultima oara intre cei doi au avut loc multe gesturi tandre, desi hotarasera la un moment dat sa fie doar amici in acest concurs.

Ce parere aveti de ceea ce se intampla in prezent intre Alexa si Vlad ? Oare cei doi mai formeaza un cuplu sau sunt despartiti?

Articol realizat de Raluca Neagu

31 comentarii la “Alexa si Vlad, despartiti sau impreuna?”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    dron ion Says:

    cine ar merita sa castige ,ami e frica ca au sa iesa afara din casa,ma bucur ca a intrat fata cu jocaru

  2. 9
    georgy Says:

    ducetiva acasa ek e vai de voi

  3. 8
    dron ion Says:

    dupa mine eu iasi da afara fara comentarii

  4. 7
    ANDREEA Says:

    alexa si vlad eu zic ca se potrvesc

  5. 6
    ANDREEA Says:

    alexa este o fata foarte frumoasalafel si vlad

  6. 5
    elena Says:

    vlad e prea simpatic pt alexa ea nu are nimic frumos mai e si nesuferita

  7. 4
    Bruntik Dy!! :X Says:

    Dupa parerea mea Vlad cu Alexa nu se potrivesc din nici un punct de vedere. Vlad este un barbat puternic care are nevoie de o femeie femeie puternica, iar Alexa nu e capabila sa ii ofere aceste lucruri pentru ca ea mai are nevoie de o perioada lunga de copilarie. Vlad se potriveste foarte bine cu Alina.Ar fi cuplul perfect.

  8. 3
    maria Says:

    Vlad nu se potriveste deloc cu Alexa. Vlad mai gandeste-te inainte sa faci o gresala. Diana cu Vali sunt la fel, nepotriviti! Diana este prea alintata, Vali nu o alinta cum isi doreste ea, deci nu cred ca se vor intelege vreodata. Cristina cu Lucian sunt niste draguti amandoi si cred ca vor reusi impreuna. Sunt foarte, foarte potriviti. Alina tu nu ai gasit persoana potrivita, esti o fata draguta si meriti mai mult. Laurentiu la fel si tu.

  9. 2
    ileana Says:

    intre vlad si alexa nu a fost niciodata nimic,alexa a intrat dinou in casa ptr vlad de al incurca mai mult sa nu si faca un cuplu,daca il lasa cu siguranta vlad la ora asta era tot cu alina ptr ca ei tot se mai iubesc cu garatie,imi pare nespus de rau ca ati primito pe alexa dinou in casa,nu trebuia,pacat de vlad si alina

  10. 1
    monica Pitesti Says:

    Doar acesti doi copii cunosc ce este in sufletele lor. Noi, telespectatorii, azi ne formam o parere in functie de ceea ce vedem, maine ne-o schimbam.
    Am spus si repet, Alexa trebuie sustinuta de familia ei, daca are, intrucat aceasta fata este extrem de fragila si oscileaza de la o zi la alta. Toate acestea sunt in defavoarea lor.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free