Doamna Adriana considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin


adriana 01Doamna Adriana este de parere ca inca de la inceputul relatiei dintre Diana si Valentin, tatal Dianei nu a fost de acord cu partenerul ales de fiica acestuia.

In urma acestei pareri liber exprimate, intre Diana si doamna Adriana s-a iscat un mic conflict, in care Laurentiu a fost de partea mamei sale.

Diana, fiind foarte indignata de comportamentul celor doi si implicit interesul acestora la adresa ei, a declarat “Laur, daca vrei razboi, razboi vei avea.”

Cum comentati parerea doamnei Adriana, care considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin de ginere?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Doamna Adriana considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    stanciu andreea Says:

    aaaaaaaaaaaaaaaa asta e de fatada : adriana ar trebui sa stea acasa sa isi conduca tiru,l cel pe care nu il are si, sa-si mai educe fiiul , au un comportament inadecvat unei doamne ce se considera, parerea ei este ca are scoala vietii dar ar trebui sa stea in banca ei cu aceasta scoala invizibila, a facut o mare greseala intrand in casa a 2 oara a urmarit numai bani si asta urmareste , fiilu ei nici nu stie sa se exprime, nu cred ca e o persoana indicata sa vb despre diana si valy 2 tineri ce se iubesc , nu ar trabui sa se mai streseze de cea ce au facut ei in antalya ar fi vrut sa fie ea in loc sau de ce nu laurentiu? cred ca cel mai indicat ar fi sa iasa rusine voua adriana cea cu scoala vietii:))

  2. 19
    Rodica Says:

    Aceasta femeie este de o prostie si o rautate.. inimaginabile. Vorba proverbului – prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Din cauza ei nu mai pot urmari emisiunea. Repera cuvintele pana enerveaza pe cei care o asculta. Ar fi cazul sa paraseasca casa impreuna cu fiul ei, care are acelasi caracter ca al mamei lui

  3. 18
    Eugenia Says:

    La NORA PENTRU MAMA, personajul Adriana si fiul ei, micul sarpe, sint eroii negativi intr-o piesa de bilci in care se spun tot felul de murdarii, pentru reting, Kanal D , este in efervescenta cu cei doi care fac spectacolul hidoseniei umane, pe pamint din ARCA lui Noe nu au coborit si animale salbatice,dar viata, avaritia, neputinta, incultura, etc, ia facut p e unii sa arate asa si au gasit deschisa portita de la NPM unde cred ldna Gabriela are noaptea cosmaruri cosmaruri dupa intilnirea de ziua cu mama si fiul[A si L] Intrebare: DE CE S_AU REINTORS IN CONCURS ? MULTI CRED CA_I STERG ZILNIC DIN TABLOUl CONCURSULUI PENTRU A NU SE INTOXICA CU EXISTENTA LOR…

  4. 17
    patricia Says:

    diana anainte de a judeca pe altii spuyne doamne fereste ca nu stii cum ati va fii soartasi oricum nu cred ca doamna adriana la facut pe lucian antrun wc de hotel

  5. 16
    nadia Says:

    Ce tot o ridicati pe Diana in slavi ca nu este ea ce pare cred ca e mai veninoasa decat Laurentiu si ea i tasu care stie numai sa jigneasca pe toata lumea .Rusine sa la fie.

  6. 15
    Monica Says:

    Adriana este o fire certareata iar fiu-sau jigneste poate 50% dintre telespectatori cind se adreseaza cu ” bai taranule”. Dupa comportament si felul lor de a fi nu ajung nici la cel mai mic deget al unu taran adevarat. Cred ca baiatul a incercat sa faca un cuplu cu oricare fata si daca nu i-a mers de ce nu s-ar casni sa desparta? Vorba maica-si ” care-i problema????”

  7. 14
    mia olteanu 2009 Says:

    Tu Vanghelie se vede ca esti mai prost decit vanghelie de la sect.5 ce sai faci,tiganu tot tigan este.sa-ti fie rusine de rindurile pe care le scri.Ai dat dovada de multa prostie.

  8. 13
    clau Says:

    esti o femeie de cea mai joasa speta,esti ridicola, innebunita dupa scandaluri si certuri si ai un pui de sarpe fff veninos,nu ai fost in stare sa-l educi,mi-e scarba cand va vad la tv ce mandri sunteti de prostiile voastre,rusine sa va fie

  9. 12
    mia olteanu 2009 Says:

    Doamna Gabriela, am dori sa stim si noi de ce nu comentati atitudinea Crstinei,a-ti dat secvente cind isi baga degetul in fund si dupa aceia in gura. nu a-ti scos nici-un cuvintel .De ce ore tocati cuplu Diana si Valentin. ?Nu vi se pare ca sunteti partinitoare ?
    Sunt de acord ca au incalcat regulamentul ca au intrat in baie desi nu cred ca s-a intimplat ceva,dar nu sunt singurii care au incalcat regulamentul, iar dumneavoastra celelalte incalcari de regulament le discutati cu zimbetul pe buze ca si cum nu ar avea aceiasi importanta.
    NU ESTE NORMAL SA PROCEDATI ASA.
    Luati aceleasi masuri si cu Veronica,si cu Cristina,Vlad,Lucian.

  10. 11
    george Says:

    care e problema ca dna ariana e la a doua casatorie?
    inainte de a judeca ganditi-va cati barbati a avut dna lacramioara.
    si e clar ca badea vasile nu il accepta pe vali deoarece s-a vazut din reactiile sale.

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free