Doamna Adriana considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin


adriana 01Doamna Adriana este de parere ca inca de la inceputul relatiei dintre Diana si Valentin, tatal Dianei nu a fost de acord cu partenerul ales de fiica acestuia.

In urma acestei pareri liber exprimate, intre Diana si doamna Adriana s-a iscat un mic conflict, in care Laurentiu a fost de partea mamei sale.

Diana, fiind foarte indignata de comportamentul celor doi si implicit interesul acestora la adresa ei, a declarat “Laur, daca vrei razboi, razboi vei avea.”

Cum comentati parerea doamnei Adriana, care considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin de ginere?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Doamna Adriana considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    cristrina Says:

    doamne femeie ce cauti cu needucatul acela de baiat acolo?
    stai acasa ca te faci de rusine………..mai ai curaj sa deschizi gura sa critici ?
    cind ai asa o podoaba]?
    doamne fereste cred ca unblati sa cistigati fara sa munciti.stat linistiti ca nu ave-ti nici o sansa………………….vai de viata voastra………..daca nu ai alta treaba , si daca nu ai facut-o pina cum dute acasa si ocupa-te de educatia feciorasului .ca e,,,,,grav de tot., o sa-i plingi de mila………….

  2. 25
    danutza Says:

    O femeie fara nici un DUmnezeu si fiul saiu la fel. Ce sa faci ? Au lipsit cand sa impartit RUSINEA!!! Cred ca ar fi cazul sa se faca si eliminari de baieti ca sa se duca de unde au venit. Rostul lor in casa este 0. Ca sa nu mai zic ca este tot timpul pe langa subiect. Una este intrebata si alta spune…E pe langa si paralela.

  3. 24
    viorica Says:

    ADRIANA E O JIGODIE. A lipsit la lectia de bun simt, iar la educatie a ramas repetenta.

  4. 23
    Monica Says:

    Pai la educatie.. nu ati inteles ca a cam lipsit. A fost plecata cu..tirul.

  5. 22
    Lavinia Says:

    Doamne….. Nu pot sa o sufar pe aceasta doamna……. Nu inteleg de ce intervine mereu in problemele altora, spune atatea prostii…. Ar fi prea in umbra daca nu s-ar baga si ar sta pe locul dansei. :) Trebuie sa iasa cu ceva in evidenta , ca si Laurentiu, de altfel

  6. 21
    Mihaela Says:

    Adriana ar trebuie sa plece acasa impreuna cu LAurentiu,nu le vad rostul in concurs, nu inteleg ce o priveste pe ea de tatal Dianei, ar trebuie sa isi vada de treaba ei, sa isi educe fiul…

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free