Doamna Paula: “Lucian este tinut sub papuc”


cristina si paula 02Conflictul dintre nora si soacra continua la Nora pentru mama 4.

Cristina si doamna Paula sunt din nou la cutite, dupa ce doamna Paula a afirmat ca “Lucian este tinut sub papuc”.  Tot acest conflict s-a reaprins de la ultima cearta pe care Cristina si Lucian au avut-o de curand, din cauza unor lucruri pe care Lucian i le-a ascund Cristinei.

Cristina a fost la un pas de a pune punct relatiei, dupa ce in urma cu ceva timp l-a avertizat pe Lucian ca la a doua minciuna nu va mai fi la fel si nu-l va mai ierta. Cu toate acestea cei doi au discutat si intr-un final s-au impacat.

Doamna Paula nu sustine comportamentul Cristinei si este de parere ca fiul sau este tinut sub papuc de viitoarea nora.

Desi Cristina a incercat sa-i explice mamei lui Lucian ca tine foarte mult la fiul acesteia, doamna Paula nu s-a lasat intimidata si continua sa isi sustina afirmatiile.

Lucian este de partea Cristinei, si la fel ca si acesta considera ca doamna Paula tine foarte mult la imaginea din concurs. Cei doi au afirmat ca doamna Paula i-a rugat sa se prefaca fericiti si ca se inteleg bine, chiar daca realitatea este uneori alta.

Doamna Paula i-a marturisit lui Lucian ca nu este de acord cu viitoare nora, deoarece aceasta nu are un limbaj adecvat.

Ce parere aveti de afirmatiile doamnei Paula?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Doamna Paula: “Lucian este tinut sub papuc””

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    veronica Says:

    cristina nu te lasa ca ca styu ca te yubesty culian lasa soacra in pace si nu te lua dupa ia ca nu faici nimik
    eu te votez si sper sa cinesty mesazul meu pop nu te lasa

  2. 25
    vlad Says:

    Gheboasa rau e cristina asta. Pacat de lucian ca il ia de prost si pe el si pe paula. Rusine umflato !

  3. 24
    cristrina Says:

    d-na paula ,cum suporta-ti asa o isterica linga baiatul d-voastra?
    nu va bucurati la bani ca o sa plinge-ti toata viata , aia nu are nimic bun;nici frumoasa, nici desteapta,o olteanca imputita care nu stie decit sa faca mahala sa vb urit si bineinteles sa maninceca o ………..oare nu se uita in oglinda?
    doamna luati masuri si nu va nenorociti baiatul.

  4. 23
    Monica Says:

    De acord cu Nadia ca un baiat nu poate sta toata viata sub fusta mamei, de acord , ca nici Paula nu a facut mare lucru sa o atraga pe Cristina, dar un lucru este sigur: proasta crestere data fiului se rasfringe asupra mamei, o umileste, o face sa sufere.
    Pareri si pareri.. eu nu suport comportamentul”bagacios” al Cristinei si nici faptul ca exprima vulgar. Nu concep asa ceva. Accepta si intelege cine are comportament asemanator. Si, de acord, asa este ea, dar nu intr-o emisiune televizata unde se mai uita si copiii, constienta fiind, ar trebui sa te mai abtii. Aici sunt de partea Paulei.

  5. 22
    Angela Says:

    Chiar daca voi credeti ca nu se potrivesc cei doi chiar se iubesc,da nu sunt deacord cu unele iesiri ale Cristinei,dar nici cu doamna Paula nu ma rusinez…Iar voi nu aruncati cu piatra in Cristina,nu il tine sub papuc pe Lucian….Iar in ceeea ce face Lucian cu mama lui nu este vina Cristinei si a educatiei lui Lucian,el crede ca daca o vb de urat pe mama lui in fata Cristinei va avea de castigat…..Dar va pierde pentru ca Cristina este inteligenta,si va pierde pentru ca doamna Paul o clipa nu ia aratat Cristinei ca este dorita de ea…Nu ii mai criticati comportamentul ei,ci criticati felul in care se poarta toata lumea cu ea,bv ei are curaj sa spuna lucrurile pe fata nu ca altii care dau doar bine pe ecran…..Cristina cred ca ar trebui sa vb mai mult cu doamna Paula si sa incerci sa faci cum spunea ia,adica sa nu mai vb urat … in rest pentru mine esti chiar ok….Bravo Cris…Lucian invata sa vb altfel cu mama ta….

  6. 21
    nadia Says:

    Cristina este o fata deosebita este preferata mea o votez si o sustin in tot ceea ce face .Este inteligenta si ambitioasa nu se lasa intimidata de nimeni pacat ca d-na paula nu o place si cauta sa ii desparta dar nu cred ca reuseste pentru ca ei se iubesc si e posibil sa ia si marele premiu .Eu nu le inteleg pe mamele care se baga in relatiile copiilor si ii fac sa sufere iar apoi se supara ca baietii lor se indeparteaza de ele . E si normal sa isi sustina partenerele nu pot sta toata viata sub fusta mamei .

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free