Doamna Adriana considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin


adriana 01Doamna Adriana este de parere ca inca de la inceputul relatiei dintre Diana si Valentin, tatal Dianei nu a fost de acord cu partenerul ales de fiica acestuia.

In urma acestei pareri liber exprimate, intre Diana si doamna Adriana s-a iscat un mic conflict, in care Laurentiu a fost de partea mamei sale.

Diana, fiind foarte indignata de comportamentul celor doi si implicit interesul acestora la adresa ei, a declarat “Laur, daca vrei razboi, razboi vei avea.”

Cum comentati parerea doamnei Adriana, care considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin de ginere?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Doamna Adriana considera ca tatal Dianei nu il accepta pe Valentin”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    brandusa Says:

    Tatal Dianei de la inceput nu l-a placut pe Valy mai degraba l-a vrut pe Vlad

  2. 9
    dina Says:

    chiar nu pot sa inteleg de ce a intrat in casa Adriana cu Laurentiu cand se stia ce divergente au fost in casa baietilor. Laurentiu este putin bolnav iar Adriana loveste pe cei din jur pentru bani.Chiar iti pierzi omenia pentru niste bani care si asa nu stii sa-i administrezi fiindca vin de-a moaca, pleaca de-a moaca.Ar trebui Adriana daca este o mama adevarata sa-si vada de problemele dansei si sa lase fetele sa-si vada de tineretea lor, sau sa joace carti asa cum a facut cand a intrat in casa a doua oara. Asa a reusit sa le discoase ca sa aiba acum ce le reprosa si sa aiba materiale.

  3. 8
    maria Says:

    VEDETI O PE PAMPALAIA DE ADRIANA CU BAIATUL EI CE DISPERATI SINT NU AU CE CAUTA ACOLO SINT NIMENI =O

  4. 7
    maria Says:

    BV BIANCA ADEVARAT GRAIESTI,SI VOI CARE NU DORITI CUPLUL DIANA SI VALENTIN VEDETIVA DE ALE VOASTRE,NU FITI RAUTACISI CACI ARDELEANU E OM BUN SI ARE TOT CE I TREBE ,SI NU V A M AI LUATI DE EI,DIANA TINE O TOT ASA SINTETI SUPERI.

  5. 6
    bianca Says:

    adriana pleaca odata din emisiune………femeie intelege ca esti penibila……

  6. 5
    bianca Says:

    adriana nu are nici un rost sa mai stai in concurs………cel mai indicat ar fi sa il iei pe laurentiu de mana si sa plecati papa…..sunteti niste invidiosi pe DIANA!!!!!!!

  7. 4
    vanghelie Says:

    tati esti penibil,ti-ai dat arama pe fata,ti-ai bagat fata pentru a cistiga bani,cind ai intervenit ai tunat ca dupa o bucata de timp sa-ti dai seama ca de fapt diana este o neprihanita,bai tati ,oare nu ai observat ce fata avea fica-ta,cit de surprinsa si de naiva a prins-o aparatul de filmat,cred-ca era si eliberata de hormoni pentru-ca era foarte ravasita si neadunata,fata o trada ca fusese incalzita puternic,lemnul ala sau umbra ei,faimosul degustator de vinuri si femei chiar ca ar putea sa fie fericit,ce sa faci i-a tras-o dianei,poate vine si gravida acasa si tot odata cu cei 500 sau 600 de nuntasi ai sa faci si botezul,bai padurare la tine acolo ai fi si tu cineva,dar la nivel national esti nimeni.

  8. 3
    lili Says:

    Mi se pare normal sa nu-l placa tatal Dianei pe Valentin Eu nu-mi explic cum l-au acceptat la preselectie” EU nu l-am auzit scotand o vorba se uita ca un prost CE sa faci in viata cu astfel de barbat?? traci de el ca un ; TROLER??!! UN chelner …..fara cuvinte…

  9. 2
    maria Says:

    tu t*rfa vezit tu de aia 2 barbati,nu m ai coomenta de alti,mie miar fi rusine s a stau acolo ca o druga,si dai educatie la pampalul de baiatuto.

  10. 1
    maria Says:

    ADRIANA IESI NAIBI CU BAIATUTO DE ACOLO CACI ESTI PRASTIE,ESTI O NESIMTITA NU TIE RUSINE S A TE DAI MARE ,NETREBUITO NU TE VEZI CE MUTRA AI
    ,AI 2 BARBATI ORDINARO SE VEDE CE NESITITI SINTETI

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free