Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina


lucian si cristina 10.05Desi nu s-a aflat pe locul 1 in clasamentul facut de Libertatea, obtinand titlul de cea mai frumoasa si mai sexy nora, Cristina a primit un premiu din partea iubitului ei Lucian, care i-a facut o declaratie de dragoste, spunandu-i ca in inima lui este mereu pe primul loc…si i-a si demonstrat acest lucru.

La Finala Saptamanii din data de 7 mai 2010, Cristina si Lucian au avut parte de momente emotionante si in acelasi timp foarte placute, reusind sa faca marele pas, si anume sa se logodeasca.

Foarte emotionat Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina, care bineinteles ca a acceptat, fiind foarte fericita.

Ce parere aveti de faptul ca Lucian si Cristina s-au logodit?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    andreea Says:

    mie imi place cristina-lucian…..tineti-o tot asa…multa bafta

  2. 29
    patricia Says:

    ei se iubesc doar ca c ristina este mai tiganca la vb dar este super adevarul ca v lad sio merita

  3. 28
    lorena Says:

    Cristina esti de-a dreptul ordinara : citat “Vlad am ceva intre picioare , vrei sa stii ce gust are ?” la orice si la oricine m-am asteptat sa vorbeasca asa , dar nu la tine , tu care te pretinzi culta sau “ai cultura de par” … Esti o tipa vulgara si oribila , daca erai desteapta spuneai ce aveai pe buze cu subterfugii , desigur cu alte cuvinte , rectifica-ti vocabularul “purcico”….scrofita cu scufita !!!

  4. 27
    Monica Says:

    Concursul se apropie de sfirsit. Din punctul meu de vedere, acest cuplu nu se potriveste. Paula nu ii ajuta prin felul ei de a fi cu nimic. Ca sunt sinceri acesti doi copii, da, asa este. Cristina, olteanca, ce+i trece prin cap, spune deschis, fara ocolisuri. Dar asta nu inseamna ca se ridica la parametrii ceruti de organizatorii acestui concurs… Insa, urma alege!

  5. 26
    levent Says:

    cristina nu cred ca este de nasul lui lucian /el este o fire mai moale /ea este o fire mai energica si nu mia placut ce a facut in antalia cand a dansat cu vlad mai bine dansa singura lucian a cazut de prost cum se poarta ea cu doamna paula nu sete frumos pentru ca ar putea sa ai fie soacra si sa invete multe lucruri frumoase de la dansa

  6. 25
    mio Says:

    doamna Paula tolereaza aceasta atitudine lipsita de respect a Cristinei fata de ea. In rest Cristina e ok, chiar imi place.

  7. 24
    yle_ana Says:

    cel mai tare si mai sincer cuplu sper sa castige marele premiu,merita.multa bafta!!!!pup

  8. 23
    ELENA Says:

    EU CREDCA CRISTINA SE POTRIVESTE CU LUCIAN DOAR CA AR TREBUI SASI MAI SCHIMBE COMPORTAMENTUL FATA DE DOAMNA PAULA AR TREBUI SO RESPECTE MAI MULT SI NU TREBUIE SA UITE CA ACUM ESTE SOACRA EI

  9. 22
    Lorena Says:

    Cristina oricand l-ar schimba pe Lucian pe o pizza sau o portie de cartofi prajiti cu gratar . ..In Antalya din cate am observat in materialele difuzate ieri seara se distreaza mai mult cu Vlad. Alexa si Luci au ramas pe dinafara ! Distractie placuta si pofta buna in continuare . D-na Paula e o finuta pe langa tine , pai la ce manifestari ai ma mir ca te mai suporta . Esti o nesuferita increzuta , pe langa faptul ca esti hatra .

  10. 21
    ELENA AGNITA Says:

    cristina referitor la doamna paula te rog sa/ti schimbi comportamentul pentru ca doamna paula de fiecare data a fost draguta cu tine,aduti aminte ca iti aducea mincare la pat,nute lasa influentata de alina pentru ca nu iti vrea binele desi amindoua sinteti oltencele mele dar separate de ea,mai buna prietena este veronica si ai ce invata de la ea,cristina nu da cu piciorul lui lucian pentru ca baiat ca sa te iubeasca atit de mult ca el nu ai sa gasesti in veci,lasa geloziile ca nu/ti tin de cald asta duce la destramare cauta sa te apropii mult de doamna paula ca nu stii ziua de miine ce/ti aduce nu da curs discutiilor si provocarilor aduse la adresa ta lasale sa vorbeasca cit or vrea tu veziti de cuplu tau side doamna paula ,la plecare ai jignit/o foarte mult pe doamna paula rusine sa/ti fie si cind va intilniti o iei se parat si iti ceri scuze,am toata certitudinea ca iti vei revizui comportamentul pentru nu a regreta pe mai tirziu va iubesc,si va sustin, bafta multa.

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free