Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina


lucian si cristina 10.05Desi nu s-a aflat pe locul 1 in clasamentul facut de Libertatea, obtinand titlul de cea mai frumoasa si mai sexy nora, Cristina a primit un premiu din partea iubitului ei Lucian, care i-a facut o declaratie de dragoste, spunandu-i ca in inima lui este mereu pe primul loc…si i-a si demonstrat acest lucru.

La Finala Saptamanii din data de 7 mai 2010, Cristina si Lucian au avut parte de momente emotionante si in acelasi timp foarte placute, reusind sa faca marele pas, si anume sa se logodeasca.

Foarte emotionat Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina, care bineinteles ca a acceptat, fiind foarte fericita.

Ce parere aveti de faptul ca Lucian si Cristina s-au logodit?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Diandra Says:

    cristina cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta,cea mai perfecta dintre toate:Dlucian barbatul potrivit pt cristina…cel mai frumos cuplu!!!

  2. 19
    ELENA AGNITA Says:

    cristina referitor la relatia ta cu lucian sa fi foarte atenta ca tu gresesti foarte mult cind ii reprosezi lui lucian mereu greseala facuta la munte, nu este frumos cristina pt. ca si tu ai gresit atunci cind te/ai cuplat cu ionut dar lucian nu/ti reproseza .sa fii foarte atenta cu doamna paula pentru ca nu ti./vrea raul ai un comportament foarte urit fata de doamna paula /sa. iti mai taca gura aia proasta pt.ca pe tine gura te strica vorbesti fara sa gindesti .tu baiat ca lucian nu ai sa mai gasesti in veci sa te iubeasca atit de mult incit sa o neglijeze pe mama lui doamna paula ,pacat cristina tu crezi ca ai sa gasesti un alt baiat mai bun ca lucian ei nu,toate aceste critici ti le aduc pentru ca sint olteaca de a ta cristina si nu,iti vreau raul .tu sti ca noi oltencele ne respectam soacrele pentru ca sa cerem sotilor sa ne respecte parintii. cristina lasa gelozia si nu mai fii prietena cu alina pt.ca alina nu iti vrea binele mai bine fii prietena cu veronica

  3. 18
    MONY SEXY Says:

    vrajeala curata la cristna esti o prefacuta cum ai putut sai faci asta lui lucian dar ma bucur pentru vaca si purcica de paula

  4. 17
    Larisa Says:

    Mie nu-mi place de Cristina… nu cred ca il iubeste pe Lucian!!!!!!!!!x(

  5. 16
    lorena Says:

    Cristina cum ai scapat de sub aripile protectoare ale soacrei , cum ai tras in piept aerul care iti reda libertatea si independenta din afara casei NPM4 .Mi-am intarit convingerea ca nu-l iubesti pe Lucian , probabil te mai gandesti la ex-ul si la partida consumata inainte de intrarea in concurs…Poate in ANTALYA iti gasesti ursitul ,un turc !

  6. 15
    roxy Says: Says:

    este cel mai frumos cuplu.imi place foarte mult de ei,sa o tina tot asa ca le sta foarte bine impreuna.CASA DE PIATRA

  7. 14
    dana Says:

    sint foarte frumosi aniidoi si inplace foarte mut de ei doi de luci si cry cry esti o fata frumoasa si te sustin pentru ca te numesti ca pe fata mea cea mica

  8. 13
    alexandra Says:

    mie imi place de voi …sunteti frumosi ..CASA DE PIATRA !!!kiss:*

  9. 12
    any Says:

    imi place de ei,dar sunt un pic in dubii in privinta Cristinei,nustiu dak este atat de indragostita de Lucian.

  10. 11
    Monica Says:

    Cristina nu-mi place, am facut altadata comentarii pentru ce anume. E posibil ca Lucian sa fie indragostit. Le doresc succes!

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free