Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina


lucian si cristina 10.05Desi nu s-a aflat pe locul 1 in clasamentul facut de Libertatea, obtinand titlul de cea mai frumoasa si mai sexy nora, Cristina a primit un premiu din partea iubitului ei Lucian, care i-a facut o declaratie de dragoste, spunandu-i ca in inima lui este mereu pe primul loc…si i-a si demonstrat acest lucru.

La Finala Saptamanii din data de 7 mai 2010, Cristina si Lucian au avut parte de momente emotionante si in acelasi timp foarte placute, reusind sa faca marele pas, si anume sa se logodeasca.

Foarte emotionat Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina, care bineinteles ca a acceptat, fiind foarte fericita.

Ce parere aveti de faptul ca Lucian si Cristina s-au logodit?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Lucian a cerut-o in casatorie pe Cristina”

  1. 1
    ramona Says:

    ma bucur ffff mult ptr cristina si lucian ca sau logodit,ei vor merge si in finala si se vor casatori in casa:*nu cred in cuplu diana si valentin ptr ca face un cuplu fals in casa cristina succes in continuare si te voi vota pana in finala:*te pup si sa ai grija de u si de lucian

  2. 2
    Alina -Tatiana Says:

    Da, ce sa spun, mi se pare ca Lucian este mai implicat in aceasta relatie decat Cristina, ca pune mai mult suflet si este mai indragostit de partenera lui decat invers. Dar toate astea se intampla si afara in cuplurile de zi cu zi. Sau..poate…are el o fire mai expresiva care “spune” multe.
    Sa le fie de bine si FELICITARI !!!!!!
    Nu ar strica daca ar fi premiantii concursului – merita ac banii si cred ca au si nevoie de ei – cristina de exemplu, pe parcursul ac editii, si-a aratat felul ei de-afi, cum probabil este si in viata cotidiana, deoarece conjuncturile au pus-o in fata faptului implinit, lucru pentru care cred, cu sinceritate, ca merita acest premiu. Pa

  3. 3
    adela Says:

    chiar ma bucur ca s-au logodit

  4. 4
    Diandra Says:

    ma bucur foarte mult pt cei doi…sper sa castige….

  5. 5
    ALEXANDRA Says:

    CRISTINA SI LUCIAN AU FACUTY BN CA SAU LOGODIT VOR MERGE SI IN FINALA EU NU CRED IN CELALALTE CUPLURI SUCCES CRISTINA SI LUCIAN

  6. 6
    ALEXANDRA Says:

    MA BUCUR MUL;T PT CRISTINA SI LUCIAN CA S-AU LOGODIT.LE STA FOARTE BINE IMPREUMA.CRISTINA SUCCES IN CONTINUARE SI VOI VOTA SI PE TN SI PE LUCIAN.VA IUBESC

  7. 7
    lorena Says:

    Cred ca la mijloc e doar interesul pt. castigarea “marelui premiu”.

  8. 8
    Dutzy Says:

    Ma bucur ca in sfarsit s-au logodit……Felicitari!!!!………

  9. 9
    ANDREEA Says:

    SAU LOGODIT DOAR PENTRU MARELE PREMIU

  10. 10
    Monica Says:

    E posibil ca Lucian sa fie chiar indragostit de aceasta fata, sincer nu-mi place. CInd am vazut-o cum tragea de usa s

    Cristina nu-mi place, am facut altadata comentarii pentru ce anume. E posibil ca Lucian sa fie indragostit. Le doresc succes!

  11. 11
    Monica Says:

    Cristina nu-mi place, am facut altadata comentarii pentru ce anume. E posibil ca Lucian sa fie indragostit. Le doresc succes!

  12. 12
    any Says:

    imi place de ei,dar sunt un pic in dubii in privinta Cristinei,nustiu dak este atat de indragostita de Lucian.

  13. 13
    alexandra Says:

    mie imi place de voi …sunteti frumosi ..CASA DE PIATRA !!!kiss:*

  14. 14
    dana Says:

    sint foarte frumosi aniidoi si inplace foarte mut de ei doi de luci si cry cry esti o fata frumoasa si te sustin pentru ca te numesti ca pe fata mea cea mica

  15. 15
    roxy Says: Says:

    este cel mai frumos cuplu.imi place foarte mult de ei,sa o tina tot asa ca le sta foarte bine impreuna.CASA DE PIATRA

  16. 16
    lorena Says:

    Cristina cum ai scapat de sub aripile protectoare ale soacrei , cum ai tras in piept aerul care iti reda libertatea si independenta din afara casei NPM4 .Mi-am intarit convingerea ca nu-l iubesti pe Lucian , probabil te mai gandesti la ex-ul si la partida consumata inainte de intrarea in concurs…Poate in ANTALYA iti gasesti ursitul ,un turc !

  17. 17
    Larisa Says:

    Mie nu-mi place de Cristina… nu cred ca il iubeste pe Lucian!!!!!!!!!x(

  18. 18
    MONY SEXY Says:

    vrajeala curata la cristna esti o prefacuta cum ai putut sai faci asta lui lucian dar ma bucur pentru vaca si purcica de paula

  19. 19
    ELENA AGNITA Says:

    cristina referitor la relatia ta cu lucian sa fi foarte atenta ca tu gresesti foarte mult cind ii reprosezi lui lucian mereu greseala facuta la munte, nu este frumos cristina pt. ca si tu ai gresit atunci cind te/ai cuplat cu ionut dar lucian nu/ti reproseza .sa fii foarte atenta cu doamna paula pentru ca nu ti./vrea raul ai un comportament foarte urit fata de doamna paula /sa. iti mai taca gura aia proasta pt.ca pe tine gura te strica vorbesti fara sa gindesti .tu baiat ca lucian nu ai sa mai gasesti in veci sa te iubeasca atit de mult incit sa o neglijeze pe mama lui doamna paula ,pacat cristina tu crezi ca ai sa gasesti un alt baiat mai bun ca lucian ei nu,toate aceste critici ti le aduc pentru ca sint olteaca de a ta cristina si nu,iti vreau raul .tu sti ca noi oltencele ne respectam soacrele pentru ca sa cerem sotilor sa ne respecte parintii. cristina lasa gelozia si nu mai fii prietena cu alina pt.ca alina nu iti vrea binele mai bine fii prietena cu veronica

  20. 20
    Diandra Says:

    cristina cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta,cea mai perfecta dintre toate:Dlucian barbatul potrivit pt cristina…cel mai frumos cuplu!!!

  21. 21
    ELENA AGNITA Says:

    cristina referitor la doamna paula te rog sa/ti schimbi comportamentul pentru ca doamna paula de fiecare data a fost draguta cu tine,aduti aminte ca iti aducea mincare la pat,nute lasa influentata de alina pentru ca nu iti vrea binele desi amindoua sinteti oltencele mele dar separate de ea,mai buna prietena este veronica si ai ce invata de la ea,cristina nu da cu piciorul lui lucian pentru ca baiat ca sa te iubeasca atit de mult ca el nu ai sa gasesti in veci,lasa geloziile ca nu/ti tin de cald asta duce la destramare cauta sa te apropii mult de doamna paula ca nu stii ziua de miine ce/ti aduce nu da curs discutiilor si provocarilor aduse la adresa ta lasale sa vorbeasca cit or vrea tu veziti de cuplu tau side doamna paula ,la plecare ai jignit/o foarte mult pe doamna paula rusine sa/ti fie si cind va intilniti o iei se parat si iti ceri scuze,am toata certitudinea ca iti vei revizui comportamentul pentru nu a regreta pe mai tirziu va iubesc,si va sustin, bafta multa.

  22. 22
    Lorena Says:

    Cristina oricand l-ar schimba pe Lucian pe o pizza sau o portie de cartofi prajiti cu gratar . ..In Antalya din cate am observat in materialele difuzate ieri seara se distreaza mai mult cu Vlad. Alexa si Luci au ramas pe dinafara ! Distractie placuta si pofta buna in continuare . D-na Paula e o finuta pe langa tine , pai la ce manifestari ai ma mir ca te mai suporta . Esti o nesuferita increzuta , pe langa faptul ca esti hatra .

  23. 23
    ELENA Says:

    EU CREDCA CRISTINA SE POTRIVESTE CU LUCIAN DOAR CA AR TREBUI SASI MAI SCHIMBE COMPORTAMENTUL FATA DE DOAMNA PAULA AR TREBUI SO RESPECTE MAI MULT SI NU TREBUIE SA UITE CA ACUM ESTE SOACRA EI

  24. 24
    yle_ana Says:

    cel mai tare si mai sincer cuplu sper sa castige marele premiu,merita.multa bafta!!!!pup

  25. 25
    mio Says:

    doamna Paula tolereaza aceasta atitudine lipsita de respect a Cristinei fata de ea. In rest Cristina e ok, chiar imi place.

  26. 26
    levent Says:

    cristina nu cred ca este de nasul lui lucian /el este o fire mai moale /ea este o fire mai energica si nu mia placut ce a facut in antalia cand a dansat cu vlad mai bine dansa singura lucian a cazut de prost cum se poarta ea cu doamna paula nu sete frumos pentru ca ar putea sa ai fie soacra si sa invete multe lucruri frumoase de la dansa

  27. 27
    Monica Says:

    Concursul se apropie de sfirsit. Din punctul meu de vedere, acest cuplu nu se potriveste. Paula nu ii ajuta prin felul ei de a fi cu nimic. Ca sunt sinceri acesti doi copii, da, asa este. Cristina, olteanca, ce+i trece prin cap, spune deschis, fara ocolisuri. Dar asta nu inseamna ca se ridica la parametrii ceruti de organizatorii acestui concurs… Insa, urma alege!

  28. 28
    lorena Says:

    Cristina esti de-a dreptul ordinara : citat “Vlad am ceva intre picioare , vrei sa stii ce gust are ?” la orice si la oricine m-am asteptat sa vorbeasca asa , dar nu la tine , tu care te pretinzi culta sau “ai cultura de par” … Esti o tipa vulgara si oribila , daca erai desteapta spuneai ce aveai pe buze cu subterfugii , desigur cu alte cuvinte , rectifica-ti vocabularul “purcico”….scrofita cu scufita !!!

  29. 29
    patricia Says:

    ei se iubesc doar ca c ristina este mai tiganca la vb dar este super adevarul ca v lad sio merita

  30. 30
    andreea Says:

    mie imi place cristina-lucian…..tineti-o tot asa…multa bafta

  31. 31
    mihaela Says:

    cristina esti o scumpa tineo tot asa.:X:X:X

  32. 32
    cami Says:

    cea mai frumoasa pereche tineo tot asa Cristina! ..si nu il ascultati pe Vlad ! Sa se uite mai intai la Perechea lui .. pentru ca la ei nu se vede deloc iubire .. la voi sevede ca va iubiti cel mai mult si casa!

  33. 33
    Teodora Says:

    Sunteti cel mai frumos cuplu care se vede ca va iubiti si ar trebui sa castigati marele premiu ! Cristina merita toate laudele, ii o dulce !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free