Diana – cea mai frumoasa si mai sexy nora


diana 10.05La Finala Saptamanii din data de 7 mai 2010, Diana a fost desemnata ca fiind cea mai frumoasa si mai sexy nora de catre Ziarul Libertatea, ea fiind votata de peste 54.000 de cititori.

Diana va avea parte de un pictorial in ziarul Libertatea, aceasta oportunitate putand fi si o rampa de lansare in cariera de modelling pe care Diana si-o doreste atat de mult.

Pe locul al doilea in clasamentul realizat de Libertatea s-a situat Cristina cu peste 45.000 de voturi, iar pe locul al treilea s-a clasat Alexandra.

Credeti ca Diana a meritat titlul de cea mai frumoasa si mai sexy nora?

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Diana – cea mai frumoasa si mai sexy nora”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    Teodora Says:

    Nu merita ! Diana ii o inganfata si o prefacuta ! Celelalte fete sunt mult mai frumoase ca ea ! :D

  2. 28
    andreea Says:

    da merita DESCALIFICAREA…vali esti un fraier,o sa te mariti cu TATI nu cu diana….modesta cica=))…

  3. 27
    iuli Says:

    DESCALIFICAREA

  4. 26
    ersilia Says:

    referitor la faza cu baia….lasa de dorit, se cam pierdusera la vederea camerelor iar Diana nu avea nici urma de ruj pe buze …doar cu acest motiv era acolo nu?? sa fim corecti fata de Elena si Bogdan ar trebui descalificati si ei!!

  5. 25
    ersilia Says:

    NU merita ,in primul rand nu are un corp sexy,este o increzuta,iar d.p.d.v. vestimentar nu are nici o treaba este o ’sorcova’

  6. 24
    mary Says:

    Nu merita! o tipa fitoasa care nu e cu picioarele in totalitate pe pamant…Vai de capul tau Vali nu te mariti numai cu Diana ci si cu TATI !!!

  7. 23
    levent Says:

    dupa parerea mea nu esti tu cea mai frumoasa esti o fitoasa ancrezuta si nimeni nuti ajunge cu prajima la nas incearca sa fi egala cu cei din casa si nu fi cu doua fete

  8. 22
    yle_ana Says:

    dupa parerea mea,cea mai increzuta,nu cea mai “sexy”.in casa sunt fete mai frumoase decat ea si nu isi dau importanta cum isi da ea,nu stiu ce a vazut lumea la ea de a votat-o.E chiar penibila in unele faze si se vede de l o posta ca se foloseste de vali ..:P:P:D

  9. 21
    ELENA Says:

    NU MERITA

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free