Laurentiu a vrut sa faca un cuplu de complezenta cu Alexandra


laurentiu 21.04Saptamana aceasta Alexandra a dezvaluit un lucru socant. Ea a marturisit ca inainte de a reintra in casa Nora pentru mama 4, Laurentiu a sunat-o si i-a propus sa faca un cuplu de complezenta pentru a ajunge impreuna in Finala pentru Marele Premiu.

Laurentiu a recunoscut ca este adevarat ceea ce spune Alexandra, insa a dorit sa adauge ca nu il intereseaza banii.

Concurenta Alina este de parere ca in spatele propunerii pe care Laurentiu i-a facut-o Alexandrei, inca mai exista ceva sentimente.

Laurentiu a marturisit ca Alexandra este singura din casa Nora pentru mama 4 cu care ar putea forma un cuplu, chiar si de complezenta.

Ce parere ati avea daca Laurentiu si Alexandra ar forma din nou un cuplu, chiar si de complezenta doar?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Laurentiu a vrut sa faca un cuplu de complezenta cu Alexandra”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    lorena Says:

    Baiete, nu ti-ai gasit un post de clovn la CIRC ? Ti-ai gresit vocatia si drumul in viata , mai bine stateai acasa , ca oricum ne-ai lasat un gust amar in urma interviului de la prima iesire din CNPM4 si ai dat curs unor discutii care tin de utopie si de imaginatia ta bolnava , iar mama ta iti tine isonul , in loc sa-ti taie automat piuitul.D-nei Gabriela i-ai spus sa-ti aduca aminte saptamana viitoare de “basmul” tau ca poate te hotarasti si il asterni pe-o coala de hartie sau ni-l povestesti in direct in emisiune . Oricum cred ca ai probleme serioase la “mansarda”…Sper ca micuta istorioara sa se termine cu happy-end.

  2. 29
    vlad_25 Says:

    Esti cel mai mare handicapat pe care l-am vazut in viata mea,cred ca ti se spune DIGI TV ca esti mai tare decat BOOB sau orice antena satelit ,prinzi 200 de canale cu urechile,esti un needucat si tu si mata, doi prosti,ar trebuii sa va luati de mana si sa va aruncati in garla,sau sa va luati fiecare cate-o pusca cu luneta sa nu va ratati!

  3. 28
    darliana Says:

    ami place si cand se ceart pt k dece nu e un concurs dar frate tote an viata au limite gresal lor e k nau limite si k nu jok fiiecare pt el si mai apoi de vin sunt aia de la comisi k le permite sa anjure ar trebui penalizati cu amenda fiecare concurent sa dea bani sa vezi k nu mai vb urat

  4. 27
    darliana Says:

    laurentiu e foamea dupa bani ebadaran rau

  5. 26
    Magda Says:

    CEA MAI NE REUSITA EMISIUNE (NORA PENTRU MAMA 4)O EMISIUNE CARE TE DEZGUSTA SI ITI LASA UN GUST AMAR IN LOC SA TE SIMTI BINE IN FATA ECRANULUI ITI DAI SEAMA CA LA NOI IN TARA TE INDROCTRINEAZA NUMAI
    CU PERSOANE VULGARE SI VULGARITATI INTELEG CA ESTE UN CONCURS DAR
    UNI CONCURENTI SUNT LIPSITI DE CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMT.
    EXEMPLU LAURENTIU,ADRIANA SI VERONICA PERSOANE CARE AR TREBUII SA STEA ACASA SI SA CITEASCA CODUL MANIERELOR ELEGANTE.
    ACESTE PERSOANE VOR SA PARA INTELIGENTE DAR SUNT LA NIVEL DE GRUPURI DE CARTIER UNDE CEL CARE SCUIPA MAI LA DISTANTA SI TRAGE
    GAZE MAI PUTERNICE FOLOSIND SI JARGON DE MAHALA SUNT CONSIDERATI CEI MAI INTELIGENTI AR FI BINE SA INTRERUPETI EMISIUNEA NE FACEM DE RAS

  6. 25
    ady Says:

    Inainte de a intra in casa ‘Nora pentru mama’, concurentilor ar trebui sa li se faca temeinice verificari psihologice.

  7. 24
    lorena Says:

    Laurentiu ia niste calmante ca altfel darami decorul in casa NPM4 ,”Fii calm ca e mai bine pt. cei din jur si pt. tine.”Ai niste obiceiuri pe care trebuia sa le pastrezi pt. acasa nu sa vii intr-o emisiune televizata si sa “gazezi” concurentii. A crescut presiunea la gaze de la atata mancare ?Din materialul vizualizat astazi am crezut ca te rastorni cu fotoliul ,pai ala nu e balansoar ! Dupa mimica fetei cand vorbesti se vede ca esti nervos tii se misca si pometii .

  8. 23
    lorena Says:

    Laurentiu ia niste calmante ca altfel darami decorul in casa NPM4 , “Fii calm ca e mai bine pt. cei din jur si pt. tine.”Ai niste obiceiuri pe care trebuia sa le pastrezi pt. acasa nu sa vii intr-o emisiune televizata si sa “gazezi” concurentii. A crescut presiunea la gaze de la atata mancare ?Din materialul vizualizat astazi am crezut ca te rastorni cu fotoliul ,pai ala nu e balansoar ! Dupa mimica fetei cand vorbesti se vede ca esti nervos tii se misca si pometii .

  9. 22
    lorena Says:

    Laurentiu ia niste calmante ca altfel darami decorul in casa NPM4 , “Fii calm ca e mai bine pt. cei din jur si pt. tine.”Ai niste obiceiuri pe care trebuia sa le pastrezi pt. acasa nu sa vii intr-o emisiune televizata si sa “gazezi” concurentii. A crescut presiunea la gaze de la atata mancare ?…Din materialul vizualizat astazi am crezut ca te rastorni cu fotoliul ,pai ala nu e balansoar ! Dupa mimica fetei cand vorbesti se vede ca esti nervos tii se misca si pometii .

  10. 21
    Dorulet Says:

    Imi pare rau de Laurentiu ca a reintrat in casa. Am crezut ca e un baiat civilizat si cu maniere, dar e un tanar needucat, increzut. Ma bucur ca Alexandra nu-i acorda atentie. Poate pana la urma va face un cuplu de complezenta cu Veronica si vom avea si o pereche nevricoasa in casa ca la NPM2, perechea Tatiana-Dragos!!!

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free