Doamna Paula considera ca Alina a stat tot timpul prin preajma concurentilor puternici


alina 21.04Doamna Paula considera ca tot timpul Alina s-a imprietenit cu concurenti puternici, de frica sa nu fie eliminata.

Concurenta Paula a dorit sa faca cunoscuta o afirmatie a Alinei, legata de faptul ca nu doreste sa tina legatura cu Brandusa la iesirea din casa, desi acestea s-au inteles foarte bine si au fost prietene in competitie.

Alina dezaproba total afirmatiile doamnei Paula si declara ca lucrurile nu au fost intelese asa cum trebuie.

Cristina i-a luat apararea Alinei, declarand ca aceasta a zis ca nu va mai tine legatura cu Brandusa, din cauza faptului ca Brandusa avea planuri de a pleca in Italia.

Credeti ca Alina este o concurenta de temut, care in tot acest timp s-a aliat cu persoanele puternice pentru a ramane in concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

30 comentarii la “Doamna Paula considera ca Alina a stat tot timpul prin preajma concurentilor puternici”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ALEXANDRA Says:

    alina e o prefacuta si prietenia ei cu vero este falsa.veronica sa nu mai fi prietena cu alina

  2. 29
    lorena Says:

    CE SPUNETI IMI IESE PASENTA ?….AM DAT IN CARTI SI CRED CA URMEAZA SA FORMEZE CUPLUL ANULUI : “ALINA SI LAURENTIU”.BAFTA !!!

  3. 28
    lorena Says:

    Alina ” mischiricioasa ” s-ar potrivi de minune cu mascariciul de Laurentiu…chiar le-ar sedea bine impreuna ,poate va reusi sa-i potoleasca nervii cu calmul ei frantuzesc…si totodata ar trece cu brio peste plictiseala care o invaluie si o tine intr-un “cascat”… si ar reusi sa-l cuprinda in mrejele ei in cearsaf ,la pozitia orizontala , ca oricum ea a adus in casa NPM4 moda “statului in pat” !

  4. 27
    Dorulet Says:

    Alina este o gasculita increzuta pentru premiile luate la concursurile de miss.Aici in casa NPM4 este poate concurenta cea mai stearsa. Nu s-a remarcat cu nimic, doar cu statul in pat. Are o fata plictisita, de batranica boita. Acum e mare prietena cu Veronica, dar amandoua sunt false, ingrate prin relatia pe care o afiseaza. in curand se vor certa urat de tot. Astept acest episod cu nerabdare.

  5. 26
    Bianca Says:

    Alina ai niste trasaturi extraordinar de urate e doar o simpla parere…incerci sa faci pe inteligenta dar nu vei fii niciodata si veronica nu o sa iti fie prietena cu adv niciodata.Singura care iti va ramane prietena si afara este Brenda…m-a dezamagit pentru ca a vb cu veronica iar ele nu se agreeau deloc cand inca mai era Brenda in competitie.Alina incearca fara talente k poate te mai voteaza lumea si mai iesi si tu nora saptamanii…daca nu fa-ne o bucurie si du-te acasa!

  6. 25
    aaa Says:

    Alina esti cea mai tare!

  7. 24
    Maria Says:

    fata draga …nu mai sta cu gura stramba in jos ..esti prea tanara…si vocea ,parca ai 100 ani

  8. 23
    DOINITA Says:

    VERO-TERO NICIODATA NU VA FII PRIETENA CU ALINA INAFARA CASEI .EA SA “IMPRIETENIT” CU ALINA NUMAI CA SA O DESPARTA DE VLAD PENTRU CA IL VROIA PENTRU EA .CE PRIETENA ERA SI CU ALEXA CAND ERA PRIMA DATA IN CASA IAR CAND SA IMPRIETENIT ALEXA CU VLAD NU SA MAI PUTUT ABTINA SI A IZBUCNIT IN PLANS

  9. 22
    ramo Says:

    ce o vrea si alina ,vad ca e manipulata de veronika chiar nu vad rostu de a sta in casa ,sta doar sa barfeasca sa faca atmosfera negativa si asta da lipsa de bun simt ,asa e este ok si negativu dar ea chiar nu i se potriveste parerea mea ca doar veronika si atat restu poate pleca acasa

  10. 21
    Laura Says:

    Alina…imi aduc aminte ca a zis odata ceva de genul “Daaa, si cica Vlad ma iubea, si cand colo, acum aflu de la tine (Vero) ca alerga dupa tine prin casa”.Cred ca ea a mai avut sperante ca se va impaca cu el, asta pana cand a reintrat Alexa in casa.Si Vlad a gresit, nu e perfect, nici printul printilor, dar si pe mine m-ar fi enervat sa fiu cu o persoana, iar acea persoana sa fie tot timpul plictisita, adormita, sa stea lesinata in pat…devine plictisitor…
    Alina a spus ca nu vrea si nu crede ca ar putea face cuplu in casa.Atunci de ce mai sta acolo?

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free