Doamna Paula considera ca Alina a stat tot timpul prin preajma concurentilor puternici


alina 21.04Doamna Paula considera ca tot timpul Alina s-a imprietenit cu concurenti puternici, de frica sa nu fie eliminata.

Concurenta Paula a dorit sa faca cunoscuta o afirmatie a Alinei, legata de faptul ca nu doreste sa tina legatura cu Brandusa la iesirea din casa, desi acestea s-au inteles foarte bine si au fost prietene in competitie.

Alina dezaproba total afirmatiile doamnei Paula si declara ca lucrurile nu au fost intelese asa cum trebuie.

Cristina i-a luat apararea Alinei, declarand ca aceasta a zis ca nu va mai tine legatura cu Brandusa, din cauza faptului ca Brandusa avea planuri de a pleca in Italia.

Credeti ca Alina este o concurenta de temut, care in tot acest timp s-a aliat cu persoanele puternice pentru a ramane in concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

30 comentarii la “Doamna Paula considera ca Alina a stat tot timpul prin preajma concurentilor puternici”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ioana Says:

    Alina este o tanara care nu prea a avut de-a face cu jigodisme si, desi o fata cu bun simt, influenta Veronicai este deplorabila, Alina devenind oarecum obraznicuta si nu numai….Si relatia asta e pentru a-i face in ciuda Lacrimioarei

  2. 9
    lili Says:

    Alina ma enerveaza la culme nu e nimic de capul ei.Nu stiu de ce mai sta acolo?

  3. 8
    adela Says:

    eu cred ca doamna paula cauta numai nscandal

  4. 7
    an maria Says:

    Mie imi place alina …si nu cred ca e cum zie alti alina tinio tot asa :*:*:* esti de treaba si foarte frumoasa te pup dulce :*:* ana resita

  5. 6
    giuliana manea Says:

    ALINA,DEGEABA ARE FACULTATE,E LIMITATA IN CE PRIVESTE VOCABULARUL,VIATA SI RELATIILE CU OAMENII.NU ARE PREA MULTE NOTIUNI.ESTE INVIDIOASA SI NU STIE SA-SI FACA PRIETENI,NU STIE SA RESPECTE.NU SE POTRIVEA CU VLAD,EL E PREA DESTEPT PT EA

  6. 5
    RALUCA Says:

    Doamna Paula sufera de paranoia. Trage niste concluzii de te doare mintea. Doamne fereste sa ai o asemenea soacra. Alina este o fata desteapta, cu mult bun simt. Relatia ei cu Vlad oricum s-ar fi incheiat, Vlad nu este de nasul ei.

  7. 4
    Iuly Says:

    nu cred ca este adevarat……alina mi se pare o fata cu bun simt…..si probabil ca s-a apropiat de fete mai puternice deoarece asa a simtit sa faca….a considerat ca fetele acelea ii pot fi prietene..

  8. 3
    hop_tzop Says:

    alina e un pic prostuta…ori se preface f bine…cum poti spune k nu mai tii legatura cu cineva doar pt k pleak din tara..si dak pleak ce?..dak vrei poti tine legatura in continuare cu oricine..oriunde ar fi…intr adevar alina s a km fofilit pe langa cei puternici…ea parand finuta si cuminte…mi am schimbat total parerea despre ea..inainte imi placea…o consideram o victima a lui vlad si a lacramioarei….dar de cand e bot in bot cu veronica…nu mi mai place..

  9. 2
    maria Says:

    buna alina tu la inceput ai fost ok…………………….dar anturajul tea schimbat rau de tot

  10. 1
    ghidus_d Says:

    alina a fost mereu o persoana cu doua fete ….mereu a discutat p la spate mai ales acum d cand a devenit buna prietena cu verotero

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free