Divergente intre doamna Paula si doamna Daniela


daniela si paula 26De curand au aparut mici divergente intre doamna Paula si doamna Daniela. Cele doua mame si-au adus acuze reciproc, dand vina una pe alta de scandalurile din casa.

Doamna Paula a acuzat-o pe doamna Daniela ca se baga in discutii fara rost. Parerea doamnei Daniela este insa alta ” Paula se da buna, dar este cu scandalul”.

Pe langa nemultimirile doamnei Paula au venit din urma si nemultumirile lui Costi in ceea ce o priveste pe doamna Daniela.

Costi i-a reprosat mamei sale ca se implica prea mult in scandaluri.

Credeti ca doamna Paula si doamna Daniela mai sunt prietene? Care dintre cele doua mame credeti ca provoaca scandal in casa Nora pentru mama 4 si de ce?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Divergente intre doamna Paula si doamna Daniela”

  1. 6
    lorena Says:

    Dintre doua rele parca tot mai buna e Daniela , macar iti spune pe sleau ce are …dar de la Paula trebuie sa scoti cuvintele cu clestele. De unde sa stim noi telespectatorii de ce Paula sta asa intepata la emisiunile in direct ? Pana acum a avut o problema ca tot ea e intrebata prima cand se ia o decizie in casa !

  2. 5
    aaa Says:

    2 tate de pe marginea santului,dar putin cosmetizate!

  3. 4
    elena Says:

    momaia si moarta d paula nu ii va lua locul niciodata lacramioarei, ar treb sa se mai nasca odata sa ajunga ca lacramioara

  4. 3
    mihaela Says:

    doamna daniela ar trebui sa le invete pe fete sa fie gospodine nu sa se zbengue prin casa alaturi de fete zici ca e data in mintea copiilor

  5. 2
    mariao ardeleanca Says:

    cine poate s a fie decat daniela e o femeie de nimic ,nu se vede ,nu trebe s a m ai vb de ea caci e un gunoi.

  6. 1
    tonia Says:

    paulei ii place scandalul si incearca sa atraga atentia publicului doar de i-ar lua locul lacramioarei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free