Laurentiu a vrut sa faca un cuplu de complezenta cu Alexandra


laurentiu 21.04Saptamana aceasta Alexandra a dezvaluit un lucru socant. Ea a marturisit ca inainte de a reintra in casa Nora pentru mama 4, Laurentiu a sunat-o si i-a propus sa faca un cuplu de complezenta pentru a ajunge impreuna in Finala pentru Marele Premiu.

Laurentiu a recunoscut ca este adevarat ceea ce spune Alexandra, insa a dorit sa adauge ca nu il intereseaza banii.

Concurenta Alina este de parere ca in spatele propunerii pe care Laurentiu i-a facut-o Alexandrei, inca mai exista ceva sentimente.

Laurentiu a marturisit ca Alexandra este singura din casa Nora pentru mama 4 cu care ar putea forma un cuplu, chiar si de complezenta.

Ce parere ati avea daca Laurentiu si Alexandra ar forma din nou un cuplu, chiar si de complezenta doar?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Laurentiu a vrut sa faca un cuplu de complezenta cu Alexandra”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    cristina Says:

    SAU pote se potrisec de minume

  2. 9
    cristina Says:

    Eu cred ca Lauretiu sar potrivi cu Alina

  3. 8
    ioana Says:

    Desi inca o copila, ascunde o rautate mare. Laurentiu e haios, merita ceva mai bun… Mica printesa se crede frumoasa – si chiar este, cam ca toate tinerele – si de aici…restul!

  4. 7
    lili Says:

    Da si a gasit-o pe Alexandra ce fraier mai este…asta a vazut ca turcaletul i-a dat papucii,si afara ce sa manance ?ca doar am vazut cand s-a filmat la ea acasa…ce si-a zis ;hai inapoi in casa ca acolo e totul moca.Laurentiu i-a teapa ca si prima data.

  5. 6
    adela Says:

    sar potrivesc amm2

  6. 5
    Alina -Tatiana Says:

    emisiunea asta e O mare prostieeeeeeee – sa dispara !! ce dr*cu nora pentru mama in sus, nora pentru mama in jos, nu am vazut pana acum nimc – nici cum isi petrec timpul liber concurentii care au format cupluri, nici cum se “iubesc” sau cum se drgalasesc, nici ce planuri au, sau cum incearca ei sa se cunoasca mai bine nici nimic !!!! ( timp liber – au din plin – sa nu ai tu in casa aia nimic de facut??? Bai Kanalistilor de ce nu le dati oamenilor care sunt acolo niste sarcini zilnice, ceva creativ Orice – diun cauza asta s-a ajuns la asa ceva de plictiseala,)

    ORIBILA EMISIUNE, ORIBIL FORMAT

  7. 4
    katalyna Says:

    fa un cuplu cu vero :* va potriviti :X:

  8. 3
    RALUCA Says:

    Laurentiu este inca indragostit de Alexandra.

  9. 2
    hop_tzop Says:

    chiar dak i ar placea de alexandra, parerea mea este s o lase balte..k mi se pare k alexandra e km perversa…cu mai multe fete…vrea sa para buna si cuminte..dar cand o vad k si da ochii peste cap…pfff…e un copil rasfatat…si knd vede k o place cineva face mofturi…nu mi place nici de ea

  10. 1
    elena Says:

    se vede clar k o mai iubeste si akum

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free