Laurentiu a vrut sa faca un cuplu de complezenta cu Alexandra


laurentiu 21.04Saptamana aceasta Alexandra a dezvaluit un lucru socant. Ea a marturisit ca inainte de a reintra in casa Nora pentru mama 4, Laurentiu a sunat-o si i-a propus sa faca un cuplu de complezenta pentru a ajunge impreuna in Finala pentru Marele Premiu.

Laurentiu a recunoscut ca este adevarat ceea ce spune Alexandra, insa a dorit sa adauge ca nu il intereseaza banii.

Concurenta Alina este de parere ca in spatele propunerii pe care Laurentiu i-a facut-o Alexandrei, inca mai exista ceva sentimente.

Laurentiu a marturisit ca Alexandra este singura din casa Nora pentru mama 4 cu care ar putea forma un cuplu, chiar si de complezenta.

Ce parere ati avea daca Laurentiu si Alexandra ar forma din nou un cuplu, chiar si de complezenta doar?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Laurentiu a vrut sa faca un cuplu de complezenta cu Alexandra”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    nelu Says:

    imi pare bine ca VLADUT NU L-A BAGAT IN SEAMA PE ACEST ….HANDICAPAT.nu merita nici macar un scuipat acest agarici…la fel si ma-sa,o inculta si o persoana de tot RASUL !

  2. 19
    nelu Says:

    SUNT DE ACORD CU TOTI CEI CARE IL CRITICA PE ACEST …..PAPAGAL,UITATI-VA LA EL CAT E DE …HIDOS FRATILOR SI SE DA MARE SMECHER !ZICI CA E ANTENA PARABOLICA CU URECHILE ALEA….E LA FEL DE NESUFERIT CA MA-SA ….poi ce naste din pisica tot soareci mananca ……URAT CARACTER ARE ACEST PROSTANAC !

  3. 18
    camy Says:

    vai prostutul mamei stii si tu de cuplu?
    u vrei doar bani,bani si iar bani ce nu ti-a dat mama tirista.

  4. 17
    mirela Says:

    da ma intreb de ce a intrat baiatul acesta in competitie? ce scop are el aici cumva castigarea marelui premiu???….baiatul acesta ar cam trebuii sa-si controleze vocabularul ca la aceasta emisiune se uita si minori….nu vad de ce se tot cearta atata cu VLAD si DOAMNA LACRAMIOARA …eu cred ca baiatul acesta impreuna cu mama lui au intrat in casa npm sa castige competitia si odata cu ea si marele premiu dar asa ceva nu o sa se intample.Aceste doua persoane(LAURENTIU,DNA. ADRIANA) cauta nod in paura la tot cea ce este legat de dna LACRAMIOARA si VLAD deoarece dna LACRAMIOARA este mama saptamanii si numai cu certuri si cu un vocabular de ala de aruncat la gunoi crede acest baiat ca o sa reuseasca sa-i invinga pe VLAD si DNA LACRAMIOARA .Dar cu acest vocabular pe care il foloseste se face de ras in acest concurs ,deoarece astfel de cuvine le foloseste doar o persoana lipsita de bun simt si educatie……

  5. 16
    LILIA Says:

    LAURENTIU ESTE UN NESUFERIT SI UN NEEDUCAT.NU IL SUPORT SA-L MAI VAD PE ECRAN,ELIMINATIL ODATA .BIETII CONCURENTI,CE AU DE SUPORTAT DIN PRICINA LUI………………..AFAAAAAAAAAAAAAAAAARĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ.

  6. 15
    DOINITA Says:

    SI ALEXANDRA SI LAURENTIU S-AU INTORS PENTRU BANI

  7. 14
    vlad Says:

    Se vede ca ai avut o copilarie nefericita ,cred ca ai fost la scoala de corectie unde te bateau in cap si te f….u in f….u in fund,se vede ca esti dus cu capu”,bai maimutoiule,te-ai uitat in oglinda sa vezi ce fata de om handicapat ai?.Nu stiu cum te-au primit in casa ceilalti concurenti pt ca locul tau este la zoo!DU-TE DR*CU SI TU SI MATA,MAI BINE FACEA UN RAHAT LANGA GARD DECAT SA TE FACA PE TINE!

  8. 13
    vlad Says:

    esti un maimutoi

  9. 12
    gaby Says:

    esti o scorpie reusita,nu e nimic de tine dute la condus tiruri ca acolo gasesti ce vrei,nu mai incurca lumea iauo pe mata aia enervanta cu fata de barbat sa te invete ce stie ia ,ha ha ha

  10. 11
    nutyka Says:

    DE ACORD CU LILI GRESEALA LUI LAURENTIU ESTE CA NU A STIUT SA-SI TINA GURA IAR ALEXANDRA DE CE S-A INTORS DACA NU PENTRU BANI?

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free