Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)


diana nora saptamanii 21La Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2010, Diana a fost desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 43,5 % din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor publicului s-a situat Veronica, cu un procent de 19.5 %, iar pe locul al treilea Alexa cu doar 14% din votul telespectatorilor.

Cum comentati clasamanetul in ceea ce priveste Nora Saptamanii? Care credeti ca sunt motivele pentru care Alexa a intrat atat de repede in topul celor 3 preferate ale publicului?

Articol realizat de Raluca Neagu

41 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Bianca Says:

    Diana o sa castige cu siguranta e mult prea buna sa piarda.Sincer nu se compara nimeni cu ea din casa si chiar daca ceilalti au incercat sa o bage la fund afirmand mereu ca in emisiune a intrebat de problema cu contul e doar pentru a se lauda.Asta e intelegeti-o ea are macar cu ce sa se laude a muncit singura sa poata ajunge unde e acum…Ea si Cristina sunt cele mai frumoase fete din casa si celelalte concurente sunt frumoase in felul lor insa ele sunt intr-un mod special.Si cei care tin cu veronica si o detesta pe Diana de ce nu se intreaba care este cauza pentru care Veronica nu a mai fost de mult nora saptamanii?/:)si daca ar fii prefacuta Diana bv ei atata timp cat ii merge bine in casa…

  2. 29
    butterfly Says:

    Bv Diana! Tine-o tot asa…o sa castigi,telespectatorii te sustin.

  3. 28
    ioana pop Says:

    diana esti o fata super si tu si vali va pup pe amindoi si sper sa va casatoriti si sa nu va mai certati sa le dati satisfactie altora va urez mult succes in viata.

  4. 27
    IOANA Says:

    am observat cu atentie momentul in care diana a fost nora saptamanii si i-am surprins expresia fetei………….ESTE O PREFACUTA, O FALSA SI O IPOCRITA, BINE A ZIS VERO, DOAR NU CREDETI CA O SA SE MARITE CU SARACU VALI?!? PACAT CA ISI BATE JOC DE EL! NU MERITA DAR ASTA E!!!!! VERO E PE LOCUL UNU, O IUBESC F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F MULT! TINE-O TOT ASA!

  5. 26
    ioana Says:

    Imi place Diana, e o fata frumoasa si de treaba. Dar Alexa, imi pare rau ca o spun, imi este antipatica deoarece a facut cuplu cu Vlad, fostul iubit, logondic al Alinei, una dintre preferatele mele(concurente), si ptr ca e urata, ca o maimută. Alina trebuia sa fie printre cele 3 preferate. Zic eu. Diana, tine-o tot asa!!!!!!

  6. 25
    luana constanta Says:

    buna.Diana e concurenta mea preferata.cu toate ca am doar 14 ani urmaresc nora pentru mama de la inceput

  7. 24
    vanghelie Says:

    perversa si timpita

  8. 23
    Monica Says:

    Diana, inainte de toate este o fata foarte respectuoasa. Nu este de la coada vacii, chiar daca pronunta in dialect, pacat ca d-na moderatoare nu-i atrage atentia, vorbeste frumos, respecta atit persoanele din casa cit si telespectatorii, tine la principiile de viata in care a fost crescuta. In locul ei, cine ar fi suportat sa fie atit de parodiata?

  9. 22
    gaby Says:

    diana esti o scumpica te admir si tine-o tot asa nu baga in seama acele rautati ,sint invidioase pe tine ca esti cea mai sexi si cea mai frumoasa restul sint niste strimbe si tarantoace car nu au ce minca acasa si stau pe spinarea emisiunii ,acsa nu au nici deunele acolo in casa fac figuri se cred vedete necioplitele,nu le baga in seama ,te astept cu mare drag sa cistigi marele premiu te pup si te iubesc ,casa de piatra pupici din Constanta.

  10. 21
    ELENA Says:

    DIANA E O PREFACUTA O AFURISITA NU O SUPORT DELOC DUTE LINGA COADA VACII UNDE TIE LOCU STRIMBO

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free