Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)


diana nora saptamanii 21La Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2010, Diana a fost desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 43,5 % din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor publicului s-a situat Veronica, cu un procent de 19.5 %, iar pe locul al treilea Alexa cu doar 14% din votul telespectatorilor.

Cum comentati clasamanetul in ceea ce priveste Nora Saptamanii? Care credeti ca sunt motivele pentru care Alexa a intrat atat de repede in topul celor 3 preferate ale publicului?

Articol realizat de Raluca Neagu

41 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)”

  1. 1
    simona Says:

    felicitari.sper sa fie si in continuare

  2. 2
    issa Says:

    BRAVO!!!sper r sa fie si in continuare:X
    sunt alaturi de voi,BAFTA!:*

  3. 3
    hop_tzop Says:

    bai, si diana asta e km fitoasa..pitipoanca de la tara…knd o vad asa colorata..park e curcubeu…:))…e amuzanta

  4. 4
    nicoleta Says:

    ma bucur foarte mult ca a iesit nora saptamani si sper ca de acum in colo sa iasa numai ea nora saptamani.
    FELICITARI DIANA

  5. 5
    Alina Says:

    SPER K TU CU VALI SA CASTIGATI!!
    VA IUBESC MULT SI VA SUSTIN
    NU VA LUATI DUPA CE SPUNE LUMEA PTC NU STIE CE SA VB
    FITI TARI:X:X:X

  6. 6
    Zita Says:

    Multe,multe felicitari DIANA,iti doresc tot binele din lume alaturi de Vali si tineti-o tot asa.Sa nu va pese de nimeni din casa.Multe pupici tie ,Doamnei Valeria si lui Vali.

  7. 7
    maria Says:

    fara suparare si eu sunt ardeleanca dar atata incultura si atata falsitate cata are aceasta Diana,rar mai intalnesti si cu toate astea mai are si facultate dar nu cumva a cumparat-o?
    .Si la capitolu frumusete mie mi se pare ca Georgiana ar merita acest credit.

  8. 8
    giulia Says:

    diana,mi-a placut de la inceput de tine.esti o persoana normala care a incercat sa se poarte normal,dar te inteleg ca nu ai reusit din cauza altora.am vazut ca ai incercat intr-un mod laudabil sa te faci ca nu vezi sau nu pricepi prostia altora.esti desteapta si frumoasa si daca nu intri in conflicte nu inseamna ca esti indiferenta.un om il jigneste pe altul doar atunci cand isi da seama ca alta putere nici nu are.dar tu am vazut ca nu faci ca altii.esti educata,se vede,chiar daca de multe ori te-ai lasat jignita si calcata in picioare,stiu ca n-ai ripostat pt ca ai considerat ca nu aveai cu cine vorbi si nu puteai sa schimbi pe cineva care a crescut cum a crescut,nicidecum ca esti prefacuta sau proasta.te admiri ca faci fata.nu pierzi nimic daca te porti frumos cu toata lumea,cel ce nu te accepta pierde,nu tu.imi pare rau sa spun asta,dar nu te potrivesti deloc cu vali.n-ar fi bine sa te casatoresti cu el,vb serios.n-am nimic cu el,dar mai bn s-ar potrivi cu veronica sau brandusa,sunt pe acelasi calapod.parintii tai sunt niste oameni cu cap si educati,iar tu le calci pe urme,bravo!

  9. 9
    ana Says:

    Te pup, Diana, esti o draguta.
    Bafta in continuare!
    Ana

  10. 10
    lili Says:

    Bafta Diana tu meriti sa castigi

  11. 11
    Adriana Says:

    Bravo Diana, ai revenit unde iti era locul! Nu ai ce sa cauti in spatele unei persoane ca Veronica in nici un fel de situatie.

  12. 12
    cristina Says:

    Bravo Diana esti o fata frumosa inteligenta si imi place ca nu prea te bagi in conflicte cu toi lasai in pace ca ie zic tu asculti intortcepe spatele si mergi inaite .DErelatia ta cu vali nu ce sa zic sa merga dar nu prea te cam potricesti cu el Mult succes i continoare si sper sa cstigati marele prmiu VA PUP DULCE

  13. 13
    alexandra Says:

    Diana tu esti o fata inteligenta, si esti frumoasa, nu te lasa sedus de ce spun celelalte persoane din casa , asa ca bafta incontinuare!!!

  14. 14
    anca Says:

    Diana , meriti sa fii nora saptamanii ! Ca orice om ai si defecte, dar calitatile sunt bine puse in evidenta, mentine-te tot asa!

  15. 15
    IRINA Says:

    VARZA A LA CLUJ,IN TOATE PRIVINTELE…..FALSA ,INGAMFATA,LIMITATA IN CUVINTE.CE AI FETITO TU IN PLUS FATA DE CELELALTE??????NMK

  16. 16
    adevar care doare Says:

    draga DIANA,
    stiu ca nu toata lumea te observa asa cum esti .tu iti alegi cuvintele cu grija ca nu cumva sa iti scape o pasarica cere sa iti de a de gol caracterul tau infect.acest lucru se observa din spatil de timp pierdut ce il lasi intre cuvinte si cum lungesti raspunsurile si rastalmacesti cuvintele in favoarea ta .este o arta sa faci acest lucru ca sa iti maschezi caracterul si sa sti ca nu multi stiu sa faca acsa ceva dar sa mai sti ceva :

    PRIMI SACRIFICATI INTR-UN SCANDAL SINT INTRIGANTI
    acest lucru inseamna ca vei fi sacrificata de restul concurentilor atunci cind va veni momentul

  17. 17
    roxana Says:

    Draga mea Diana, tu esti preferata mea. Esti de la noi din ardeal, se vede ca esti foarte calculata si stii sa vorbesti civilizat, fata de alte persoane din casa. Te rog sa fi puternica pana la final si sa ai grija de Vali, pentru ca este un om extraordinar( rar intalnesti oameni ca el). Te pup si astept cu nerabdare sa ajungi in final si sa castigi marele premiu pentru ca meriti!!! Mult succes!!!

  18. 18
    roxana Says:

    Diana mi-ar placea foarte mult sa te cunosc, pt ca esti preferata mea, impreuna cu Vali si cu Valeria. Va pwp de la Cluj, mult succes!!!!

  19. 19
    mirela Says:

    bravo DIANA tine-o tot asa…esti superba din toate punctele de vedere la fel si VALI, si DNA VALERIA

  20. 20
    tonia Says:

    nu inteleg pt ce a fost votata alexa, o fata indragostita peste noapte de premiu nici pe departe de vlad

  21. 21
    ELENA Says:

    DIANA E O PREFACUTA O AFURISITA NU O SUPORT DELOC DUTE LINGA COADA VACII UNDE TIE LOCU STRIMBO

  22. 22
    gaby Says:

    diana esti o scumpica te admir si tine-o tot asa nu baga in seama acele rautati ,sint invidioase pe tine ca esti cea mai sexi si cea mai frumoasa restul sint niste strimbe si tarantoace car nu au ce minca acasa si stau pe spinarea emisiunii ,acsa nu au nici deunele acolo in casa fac figuri se cred vedete necioplitele,nu le baga in seama ,te astept cu mare drag sa cistigi marele premiu te pup si te iubesc ,casa de piatra pupici din Constanta.

  23. 23
    Monica Says:

    Diana, inainte de toate este o fata foarte respectuoasa. Nu este de la coada vacii, chiar daca pronunta in dialect, pacat ca d-na moderatoare nu-i atrage atentia, vorbeste frumos, respecta atit persoanele din casa cit si telespectatorii, tine la principiile de viata in care a fost crescuta. In locul ei, cine ar fi suportat sa fie atit de parodiata?

  24. 24
    vanghelie Says:

    perversa si timpita

  25. 25
    luana constanta Says:

    buna.Diana e concurenta mea preferata.cu toate ca am doar 14 ani urmaresc nora pentru mama de la inceput

  26. 26
    ioana Says:

    Imi place Diana, e o fata frumoasa si de treaba. Dar Alexa, imi pare rau ca o spun, imi este antipatica deoarece a facut cuplu cu Vlad, fostul iubit, logondic al Alinei, una dintre preferatele mele(concurente), si ptr ca e urata, ca o maimută. Alina trebuia sa fie printre cele 3 preferate. Zic eu. Diana, tine-o tot asa!!!!!!

  27. 27
    IOANA Says:

    am observat cu atentie momentul in care diana a fost nora saptamanii si i-am surprins expresia fetei………….ESTE O PREFACUTA, O FALSA SI O IPOCRITA, BINE A ZIS VERO, DOAR NU CREDETI CA O SA SE MARITE CU SARACU VALI?!? PACAT CA ISI BATE JOC DE EL! NU MERITA DAR ASTA E!!!!! VERO E PE LOCUL UNU, O IUBESC F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F.F MULT! TINE-O TOT ASA!

  28. 28
    ioana pop Says:

    diana esti o fata super si tu si vali va pup pe amindoi si sper sa va casatoriti si sa nu va mai certati sa le dati satisfactie altora va urez mult succes in viata.

  29. 29
    butterfly Says:

    Bv Diana! Tine-o tot asa…o sa castigi,telespectatorii te sustin.

  30. 30
    Bianca Says:

    Diana o sa castige cu siguranta e mult prea buna sa piarda.Sincer nu se compara nimeni cu ea din casa si chiar daca ceilalti au incercat sa o bage la fund afirmand mereu ca in emisiune a intrebat de problema cu contul e doar pentru a se lauda.Asta e intelegeti-o ea are macar cu ce sa se laude a muncit singura sa poata ajunge unde e acum…Ea si Cristina sunt cele mai frumoase fete din casa si celelalte concurente sunt frumoase in felul lor insa ele sunt intr-un mod special.Si cei care tin cu veronica si o detesta pe Diana de ce nu se intreaba care este cauza pentru care Veronica nu a mai fost de mult nora saptamanii?/:)si daca ar fii prefacuta Diana bv ei atata timp cat ii merge bine in casa…

  31. 31
    Iuly Says:

    as vrea sa fie si cristina protejata de telespectatori..

  32. 32
    ivonna Says:

    clasamentul :cristina,diana,georgiana dupa parerea mea

  33. 33
    Magda Says:

    DIANA DRAGA,VALI SI DNA VALERIA MERGETI IN CONTINUARE ASA SUNTETI UN EXEMPLU BUN SUNTETI FRUMOSI SI FOARTE RESPECTOSI VA ADMIR MULT !

  34. 34
    felicia Says:

    diana esti cea mai frumoasa te pup mult

  35. 35
    felicia Says:

    diana esti cea mai frumoasa as vre sa castigi tu si vali sunteti preferati mei va pup felicia

  36. 36
    lorena Says:

    Diana ai facut burtica de 1 MAI sau ai consumat o bericica ? S-ar putea ca d-na Gabriela sa mai nanaseasca inca un cuplu la NPM4 , dupa ce a “nanasito” si pe Emma , dupa ce a facut burtica in excursie ? Cred ca la iesirea din casa nu sunt supravegheati 24h din 24.

  37. 37
    darliana Says:

    fata asta e faina

  38. 38
    enna Says:

    si crisu ar trebui sa fie protejata

  39. 39
    enna Says:

    de telespectatori ca merita..

  40. 40
    raduvlad50 Says:

    faina

  41. 41
    costela Says:

    Diana vreau sa ti spun ca te pup te sustin esti o draguta si o frumusica te potrivesti ca vali de minune .nu te mai lua dupa Veronica .eu cred ca vei castiga acest concurs .BAFTA MARE

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free