Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)


diana nora saptamanii 21La Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2010, Diana a fost desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 43,5 % din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor publicului s-a situat Veronica, cu un procent de 19.5 %, iar pe locul al treilea Alexa cu doar 14% din votul telespectatorilor.

Cum comentati clasamanetul in ceea ce priveste Nora Saptamanii? Care credeti ca sunt motivele pentru care Alexa a intrat atat de repede in topul celor 3 preferate ale publicului?

Articol realizat de Raluca Neagu

41 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    tonia Says:

    nu inteleg pt ce a fost votata alexa, o fata indragostita peste noapte de premiu nici pe departe de vlad

  2. 19
    mirela Says:

    bravo DIANA tine-o tot asa…esti superba din toate punctele de vedere la fel si VALI, si DNA VALERIA

  3. 18
    roxana Says:

    Diana mi-ar placea foarte mult sa te cunosc, pt ca esti preferata mea, impreuna cu Vali si cu Valeria. Va pwp de la Cluj, mult succes!!!!

  4. 17
    roxana Says:

    Draga mea Diana, tu esti preferata mea. Esti de la noi din ardeal, se vede ca esti foarte calculata si stii sa vorbesti civilizat, fata de alte persoane din casa. Te rog sa fi puternica pana la final si sa ai grija de Vali, pentru ca este un om extraordinar( rar intalnesti oameni ca el). Te pup si astept cu nerabdare sa ajungi in final si sa castigi marele premiu pentru ca meriti!!! Mult succes!!!

  5. 16
    adevar care doare Says:

    draga DIANA,
    stiu ca nu toata lumea te observa asa cum esti .tu iti alegi cuvintele cu grija ca nu cumva sa iti scape o pasarica cere sa iti de a de gol caracterul tau infect.acest lucru se observa din spatil de timp pierdut ce il lasi intre cuvinte si cum lungesti raspunsurile si rastalmacesti cuvintele in favoarea ta .este o arta sa faci acest lucru ca sa iti maschezi caracterul si sa sti ca nu multi stiu sa faca acsa ceva dar sa mai sti ceva :

    PRIMI SACRIFICATI INTR-UN SCANDAL SINT INTRIGANTI
    acest lucru inseamna ca vei fi sacrificata de restul concurentilor atunci cind va veni momentul

  6. 15
    IRINA Says:

    VARZA A LA CLUJ,IN TOATE PRIVINTELE…..FALSA ,INGAMFATA,LIMITATA IN CUVINTE.CE AI FETITO TU IN PLUS FATA DE CELELALTE??????NMK

  7. 14
    anca Says:

    Diana , meriti sa fii nora saptamanii ! Ca orice om ai si defecte, dar calitatile sunt bine puse in evidenta, mentine-te tot asa!

  8. 13
    alexandra Says:

    Diana tu esti o fata inteligenta, si esti frumoasa, nu te lasa sedus de ce spun celelalte persoane din casa , asa ca bafta incontinuare!!!

  9. 12
    cristina Says:

    Bravo Diana esti o fata frumosa inteligenta si imi place ca nu prea te bagi in conflicte cu toi lasai in pace ca ie zic tu asculti intortcepe spatele si mergi inaite .DErelatia ta cu vali nu ce sa zic sa merga dar nu prea te cam potricesti cu el Mult succes i continoare si sper sa cstigati marele prmiu VA PUP DULCE

  10. 11
    Adriana Says:

    Bravo Diana, ai revenit unde iti era locul! Nu ai ce sa cauti in spatele unei persoane ca Veronica in nici un fel de situatie.

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free