Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)


diana nora saptamanii 21La Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2010, Diana a fost desemnata Nora Saptamanii cu un procent de 43,5 % din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor publicului s-a situat Veronica, cu un procent de 19.5 %, iar pe locul al treilea Alexa cu doar 14% din votul telespectatorilor.

Cum comentati clasamanetul in ceea ce priveste Nora Saptamanii? Care credeti ca sunt motivele pentru care Alexa a intrat atat de repede in topul celor 3 preferate ale publicului?

Articol realizat de Raluca Neagu

41 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (16 aprilie 2010)”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    lili Says:

    Bafta Diana tu meriti sa castigi

  2. 9
    ana Says:

    Te pup, Diana, esti o draguta.
    Bafta in continuare!
    Ana

  3. 8
    giulia Says:

    diana,mi-a placut de la inceput de tine.esti o persoana normala care a incercat sa se poarte normal,dar te inteleg ca nu ai reusit din cauza altora.am vazut ca ai incercat intr-un mod laudabil sa te faci ca nu vezi sau nu pricepi prostia altora.esti desteapta si frumoasa si daca nu intri in conflicte nu inseamna ca esti indiferenta.un om il jigneste pe altul doar atunci cand isi da seama ca alta putere nici nu are.dar tu am vazut ca nu faci ca altii.esti educata,se vede,chiar daca de multe ori te-ai lasat jignita si calcata in picioare,stiu ca n-ai ripostat pt ca ai considerat ca nu aveai cu cine vorbi si nu puteai sa schimbi pe cineva care a crescut cum a crescut,nicidecum ca esti prefacuta sau proasta.te admiri ca faci fata.nu pierzi nimic daca te porti frumos cu toata lumea,cel ce nu te accepta pierde,nu tu.imi pare rau sa spun asta,dar nu te potrivesti deloc cu vali.n-ar fi bine sa te casatoresti cu el,vb serios.n-am nimic cu el,dar mai bn s-ar potrivi cu veronica sau brandusa,sunt pe acelasi calapod.parintii tai sunt niste oameni cu cap si educati,iar tu le calci pe urme,bravo!

  4. 7
    maria Says:

    fara suparare si eu sunt ardeleanca dar atata incultura si atata falsitate cata are aceasta Diana,rar mai intalnesti si cu toate astea mai are si facultate dar nu cumva a cumparat-o?
    .Si la capitolu frumusete mie mi se pare ca Georgiana ar merita acest credit.

  5. 6
    Zita Says:

    Multe,multe felicitari DIANA,iti doresc tot binele din lume alaturi de Vali si tineti-o tot asa.Sa nu va pese de nimeni din casa.Multe pupici tie ,Doamnei Valeria si lui Vali.

  6. 5
    Alina Says:

    SPER K TU CU VALI SA CASTIGATI!!
    VA IUBESC MULT SI VA SUSTIN
    NU VA LUATI DUPA CE SPUNE LUMEA PTC NU STIE CE SA VB
    FITI TARI:X:X:X

  7. 4
    nicoleta Says:

    ma bucur foarte mult ca a iesit nora saptamani si sper ca de acum in colo sa iasa numai ea nora saptamani.
    FELICITARI DIANA

  8. 3
    hop_tzop Says:

    bai, si diana asta e km fitoasa..pitipoanca de la tara…knd o vad asa colorata..park e curcubeu…:))…e amuzanta

  9. 2
    issa Says:

    BRAVO!!!sper r sa fie si in continuare:X
    sunt alaturi de voi,BAFTA!:*

  10. 1
    simona Says:

    felicitari.sper sa fie si in continuare

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free