Brânduşa regretă despărţirea de Ionuţ


brandusa dezvaluiri 09.03Inainte de a parasi competitia Nora pentru mama 4, Brandusa, una dintre cele mai controversate concurente, a facut dezvaluiri socante despre sentimentele ei fata de Ionut.

Aceasta a recunoscut ca a avut sentimente puternice pentru Ionut, fostul concurent Nora pentru mama 4.

” De multe ori ne indragostim de cine nu trebuie. Stiu ce vreau, dar nu se poate”, au fost cuvintele Brandusei, care regreta despartirea de Ionut si faptul ca nu i-a acordat o a doua sansa.

“Am vazut ca nu se poate…m-am retras, cu riscul de a suferi” … si a suferit, pentru ca Brandusa a avut curajul de a recunoaste ca s-a indragostit de Ionut.

Cum comentati dezvaluirile Brandusei, cu cateva zile inainte de a iesi din competitia NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Brânduşa regretă despărţirea de Ionuţ”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    RALUCA Says:

    S-a vazut ca Brenda are sntimente pentru Ionut, mie imi pare rau ca Ionut s-a jucat cu ea. De cand a iesit Ionut Brenda nu si-a mai gasit locul, nu a mai fost ea.

  2. 9
    lenuta popescu Says:

    LA BRANDUSA TOT CE ZBOARA SE MANANCA! A PIERDUT TOT PRIN COMPORTAMENTUL EI!

  3. 8
    vera Says:

    draga sory, poti sa te speli pe cap cu brenda

  4. 7
    siminicianu ana Says:

    dute la bacu siveziti de casa ta veziti de brsu tau sa nu aud de bacau

  5. 6
    sory Says:

    brenda o sa intre inapoi in casa o sa vedeti si o sa castige si concursul.chiar daca toti spuneti ca nu stie sa lege doua cuvinte.tot timpul a stiu sa dea peste nas celor care sa luat de ea.e super naspa fara ea in concurs.ea a fost mereu sincera nu ca prostele de veronica si restu…..

  6. 5
    madalina Says:

    ma inerveaza rau brandusa pentru ca se crede mare si tare si face niste lucruri de care nu este in strae

  7. 4
    anda deltov Says:

    Brenda o persoana controversata. A avut curajul sa-si marturiseasca iubirea pt. Ionut, dar o si felicit ca si-a dat seama ca nu vrea si poate i se pare ca e cam tarziu sa-si faca ordine in viata si sa incerce pt. binele ei, sa invete sa se comporte corect , sa mearga sa-si faca o profesie macar tehnica, pt. a putea sta alaturi de un baiat ca Ionut. Sa lase invidia, ranchiuna si mahalagismul deoparte, sa citeasca mai mult pt. a putea conversa cu propozitii si fraze intregi, si cu– minimum de cuvinte. :cry:

  8. 3
    gogoasha Says:

    Brenda daca tot ai ieşit afara si ai timp iti dau un sfat treci pe la logoped o fuga . Ştiu ca ai sa injuri…ce-o fi la gura ta…spumele marii….dar eu ti-am dat un sfat care nu este rautacios…chiar ai probleme de vorbire…n-ai dicţie nu rostesti cuvintele corect… vorbeşti parcă ai avea gura plina cu apa…ceva de genul limba inodata….

  9. 2
    dina Says:

    brenda nu stie ce vrea, atat ca are scoala vietii dar nu totdeauna i se potriveste. Nu vorbeste, are o teama probabil din copilarie cand a suferit o deceptie. Ii place diferite companii cat mai interesante si mai deosebite dar ea nu se uita ce poate oferi.
    Acum cand a iesit din casa incep loviturile, rautatile, invidiile.Cred ca daca ar medita putin cu picioarele in apa rece si-ar da seama ca este in zadar si nu o mai leaga nimic de nora pentru mama si s-ar uita la emisiuni ca oricare telespectator.

  10. 1
    madalina Says:

    eu cred ca brenda se potriveste cu ionut din toate punctele de vedere si ar fi frumos sa stea impreuna

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free