Brânduşa regretă despărţirea de Ionuţ


brandusa dezvaluiri 09.03Inainte de a parasi competitia Nora pentru mama 4, Brandusa, una dintre cele mai controversate concurente, a facut dezvaluiri socante despre sentimentele ei fata de Ionut.

Aceasta a recunoscut ca a avut sentimente puternice pentru Ionut, fostul concurent Nora pentru mama 4.

” De multe ori ne indragostim de cine nu trebuie. Stiu ce vreau, dar nu se poate”, au fost cuvintele Brandusei, care regreta despartirea de Ionut si faptul ca nu i-a acordat o a doua sansa.

“Am vazut ca nu se poate…m-am retras, cu riscul de a suferi” … si a suferit, pentru ca Brandusa a avut curajul de a recunoaste ca s-a indragostit de Ionut.

Cum comentati dezvaluirile Brandusei, cu cateva zile inainte de a iesi din competitia NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Brânduşa regretă despărţirea de Ionuţ”

  1. 1
    madalina Says:

    eu cred ca brenda se potriveste cu ionut din toate punctele de vedere si ar fi frumos sa stea impreuna

  2. 2
    dina Says:

    brenda nu stie ce vrea, atat ca are scoala vietii dar nu totdeauna i se potriveste. Nu vorbeste, are o teama probabil din copilarie cand a suferit o deceptie. Ii place diferite companii cat mai interesante si mai deosebite dar ea nu se uita ce poate oferi.
    Acum cand a iesit din casa incep loviturile, rautatile, invidiile.Cred ca daca ar medita putin cu picioarele in apa rece si-ar da seama ca este in zadar si nu o mai leaga nimic de nora pentru mama si s-ar uita la emisiuni ca oricare telespectator.

  3. 3
    gogoasha Says:

    Brenda daca tot ai ieşit afara si ai timp iti dau un sfat treci pe la logoped o fuga . Ştiu ca ai sa injuri…ce-o fi la gura ta…spumele marii….dar eu ti-am dat un sfat care nu este rautacios…chiar ai probleme de vorbire…n-ai dicţie nu rostesti cuvintele corect… vorbeşti parcă ai avea gura plina cu apa…ceva de genul limba inodata….

  4. 4
    anda deltov Says:

    Brenda o persoana controversata. A avut curajul sa-si marturiseasca iubirea pt. Ionut, dar o si felicit ca si-a dat seama ca nu vrea si poate i se pare ca e cam tarziu sa-si faca ordine in viata si sa incerce pt. binele ei, sa invete sa se comporte corect , sa mearga sa-si faca o profesie macar tehnica, pt. a putea sta alaturi de un baiat ca Ionut. Sa lase invidia, ranchiuna si mahalagismul deoparte, sa citeasca mai mult pt. a putea conversa cu propozitii si fraze intregi, si cu– minimum de cuvinte. :cry:

  5. 5
    madalina Says:

    ma inerveaza rau brandusa pentru ca se crede mare si tare si face niste lucruri de care nu este in strae

  6. 6
    sory Says:

    brenda o sa intre inapoi in casa o sa vedeti si o sa castige si concursul.chiar daca toti spuneti ca nu stie sa lege doua cuvinte.tot timpul a stiu sa dea peste nas celor care sa luat de ea.e super naspa fara ea in concurs.ea a fost mereu sincera nu ca prostele de veronica si restu…..

  7. 7
    siminicianu ana Says:

    dute la bacu siveziti de casa ta veziti de brsu tau sa nu aud de bacau

  8. 8
    vera Says:

    draga sory, poti sa te speli pe cap cu brenda

  9. 9
    lenuta popescu Says:

    LA BRANDUSA TOT CE ZBOARA SE MANANCA! A PIERDUT TOT PRIN COMPORTAMENTUL EI!

  10. 10
    RALUCA Says:

    S-a vazut ca Brenda are sntimente pentru Ionut, mie imi pare rau ca Ionut s-a jucat cu ea. De cand a iesit Ionut Brenda nu si-a mai gasit locul, nu a mai fost ea.

  11. 11
    b3b3e Says:

    e c*rva nu o supoer ..

  12. 12
    b3b3e Says:

    e c*rva nu o suport…

  13. 13
    alina Says:

    azi cu ionut,maine cu mihai,apoi cu lucian.bravo fato.iti sta bine

  14. 14
    opetlili Says:

    si ce daca…

  15. 15
    dyana Says:

    Brandusa mi s a parut o increzuta la inceput…Am vazut insa ca avea dreptate in ceea ce zicea.bravo Brandusa

  16. 16
    ioana Says:

    Ionut a iubit-o si cred ca inca o iubeste, doar ca madam Mihaela – sub masca unei mari doamne – le-a taiat elanul. Chiar a trait teama permanenta si de aceea si-a dorit plecarea din casa. Ionut greu isi va gasi perechea daca cedeaza asa de usor in fata isteriei cosmetizata a mamei lui.
    Brandusa a fost super. Fara ea, NPM4 e vacs. Si ce daca a testat mai multi baieti? Pana la formarea unui cuplu tb sa ai experienta trairilor diverse. Nu sa faci un cuplu asa de aiurea, ramai in el si te prefaci ca totul e roz.
    Brandusa e o tipa sensibila inaintrul ei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free