Este Diana sigura ca Valentin este barbatul pe care il doreste?


vali si diana 02.03In ultima perioada, Diana, concurenta Nora pentru mama 4, a avut mai multe nemultumiri in ceea ce priveste comportamentul lui Valentin.

Simtindu-se datori sa-si spuna parerea in ceea ce priveste relatia dintre Diana si Valentin,  parintii Dianei au dorit sa intre in legatura directa pentru a clarifica anumite lucruri.

Tatal Dianei a dezaprobat comportamentul lui Valentin in ceea ce priveste subiectul legat de bautura, precum si scenele de dans pe care le-a avut cu doamna Lacramioara in Noaptea de Revelion. Cu toate acestea, domnul Vasile a dorit sa mentioneze ca nu este impotriva relatiei lor atat timp cat Diana este fericita, insa a tinut sa-i spuna Dianei ca ” lupul isi schimba parul dar naravul ba”, iar Valentin o va transforma din studenta in chelnerita.

Din cuvintele domnului Vasile a reiesit ca acesta ar fi fost de acord cu Ionut, pe care l-a caracterizat ca fiind serios si bun.

Valentin, a dorit sa ii spuna tatalui Dianei ” O iubesc pe Diana si eu nu am sa renunt la ea. Promit ca o fac fericita!”.

Desi inainte de discutia avuta cu parintii ei, Diana era foarte sigura pe relatia ei cu Valentin, sfaturile acestora au pus-o pe ganduri, marturisind ca isi va asculta parintii in proportie de 80%, asa cum face de obicei.

Credeti ca Diana isi va schimba sentimentele fata de Valentin in urma discutiei avute cu parintii ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Este Diana sigura ca Valentin este barbatul pe care il doreste?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    cristina Says:

    diana e fata dragutza si cu mult bun simt parerea mea este k nu se potriveste cu valentin deloc

  2. 9
    teodora Says:

    Nu o fi Diana o fata foarte cizelata, insa Vali… bine, observ ca tuturor din casa le place sa danseze pe manele si stiu versurile, dar Vali chiar stie toate versurile, la chefuri e mereu cu berea in mana, nu s-ar dezlipi de sticla si ii sta rau. Este necioplit chiar daca are suflet bun si nu vad ce are de oferit. Cred ca Diana ar avea de castigat daca si-ar gasi un barbat care sa o ” creasca”, sa fie mai educata, deoarece potential are. Vali o s-o “traga in jos”.

  3. 8
    argesanu aurelia Says:

    eu cred ca diana si vali se potrivesc ff bine si ma bucur ff multe ca sunt impreuna……

  4. 7
    florea.says Says:

    maria te contrazic referitor cum vorbeste diana ea este ardeleanca si daca ai fi fost in zona iei ai fi inteles ,dar se pare ca nu ai fost asa ca mai bine inchide ciocul.

  5. 6
    florea.says Says:

    cred ca diana ar trebui sa se orienteze spre alt baiat

  6. 5
    simona Says:

    Tatal ei trebuia sa mai astepte si sa nu faca atata reprosuri in emisiune.Nu a facut decat sa starneasca scandal in casa iar Diana trebuie sa dea,,cu subsemnatul”.A gresit.Nu conteaza atat de mult profesia pe care o exerciti.Important este sa ai caracter.Este adevarat ca Vali nu este un barbat perfect,insa si Diana face multe gafe.Imi place cuplul lor,si mi-as dori sa-i vad castigatorii acestui concurs,insa sunt convinsa ca cea care va castiga acest concurs va fi preferata kanalistilor-Veronica -singura sau impreuna cu celalalt preferat al lor Vlad.Dezamagitor oricum.Nu spun ca Veronica nu este o fata desteapta,insa ceea ce nu-mi place la ea este faptul ca se considera o persoana extrem de sincera si desteapta,are o parere prea buna despre ea. Insa eu pe ea o consider o persoana falsa,ipocrita.etc.

  7. 4
    dodolyna Says:

    este adevarat ca sunt un cuplu destul de solid si bine vazut dar cred ca diana merita totusi un pic mai mult…sunt preferatii mei din aceasta competitie ca si cuplu dar …

  8. 3
    madalina Says:

    eu cred ca vali nu este potrivit pt diana

  9. 2
    maria Says:

    nu stiu ce vrea tatal ,nu stiu ce vrea ea …dar ….vorbeste taraneste ..rau de tot…pacat ca este frumisica dar cand deschide gura…

  10. 1
    Florina Says:

    Cred ca relatia lor a inceput sa ,,scartie,,. Vali, dupa parerea mea, este un baiat sensibil si ,,asezat,,, cum spun ardelenii. In privinta Dianei incep sa am indoieli. Intre Vlad(preferatul d-nului Vasile) si Vali, exista unele diferente esentiale. Vali este un om de caracter, calm, pe cand Vlad este agresiv, afemeiat. Exact ,,defectele,, de care a fost acuzat Vali de tatal Dianei. Atat Vlad cat si Vali sunt chelneri. Ce vrea de fapt tatal Dianei?

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free