Este Diana sigura ca Valentin este barbatul pe care il doreste?


vali si diana 02.03In ultima perioada, Diana, concurenta Nora pentru mama 4, a avut mai multe nemultumiri in ceea ce priveste comportamentul lui Valentin.

Simtindu-se datori sa-si spuna parerea in ceea ce priveste relatia dintre Diana si Valentin,  parintii Dianei au dorit sa intre in legatura directa pentru a clarifica anumite lucruri.

Tatal Dianei a dezaprobat comportamentul lui Valentin in ceea ce priveste subiectul legat de bautura, precum si scenele de dans pe care le-a avut cu doamna Lacramioara in Noaptea de Revelion. Cu toate acestea, domnul Vasile a dorit sa mentioneze ca nu este impotriva relatiei lor atat timp cat Diana este fericita, insa a tinut sa-i spuna Dianei ca ” lupul isi schimba parul dar naravul ba”, iar Valentin o va transforma din studenta in chelnerita.

Din cuvintele domnului Vasile a reiesit ca acesta ar fi fost de acord cu Ionut, pe care l-a caracterizat ca fiind serios si bun.

Valentin, a dorit sa ii spuna tatalui Dianei ” O iubesc pe Diana si eu nu am sa renunt la ea. Promit ca o fac fericita!”.

Desi inainte de discutia avuta cu parintii ei, Diana era foarte sigura pe relatia ei cu Valentin, sfaturile acestora au pus-o pe ganduri, marturisind ca isi va asculta parintii in proportie de 80%, asa cum face de obicei.

Credeti ca Diana isi va schimba sentimentele fata de Valentin in urma discutiei avute cu parintii ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Este Diana sigura ca Valentin este barbatul pe care il doreste?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    elena Says:

    brandusa este o c*rva is jumatate a vrut sa iasa sa se duca dupe spus gogu chiar asa este s anu o mai critice pe veronica veronica este cea mai frumaosa si desteapta in cas acu vlad si doamna lacramioara ar facea un cuplu minunat vlad cu veronica

  2. 23
    marius Says:

    Foarte bine spus Nutyka…nici nu mai vreau sa adaug nimik ca ai spus tu totul…

  3. 22
    abby Says:

    valentin asta are o privire de criminal.fugi diana..fugi mancand pamantul..nu te uita in urma..cand o sa te scoli dimineata langa el o sa tipi de groaza,chipul lui te va speria..

  4. 21
    nutyka Says:

    EU NU INTELEG DE CE SE BAGA TOT TIMPUL CINEVA INTRE EI BA GABRIELA CU ADUCERI AMINTE BA LACRAMIOARA , BA CE A ZIS D-NUL VASILE DACA KANAL .D . NU II VREA CA SI CUPLU SA II DESCALIFICE CA SI PE BOGDAN SI ELENA PENTU CA STRESINDU-I II VETI FACE SA ISI IASA DIN MINTI SI ORI VOR SARI GARDUL ORI SE VOR DESPARTI .DACA ALTELE SUNT PREFERINTELE REALIZATORILOR MAI BAGATI PENTRU VLAD VREO CATEVA FETE SI EVENTUAL SI PENTRU LACRAMIOARA CATIVA BARBATI SI POATE VOM AVEA O NUNTA SAU DOUA LA FINAL

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free